maanantai 23. toukokuuta 2011

Ensimmäinen kirjoitus

Jepajee, päätin vihdoin ja viimein koetella siipiäni tälläkin saralla (jestas mikä blogilörppö musta on tullu) ja väänsin sen pitkään haaveilemani cosplay blogin kuvatuksen. Mitään kovinkaan kunnianhimoista tästä tuskin tulee, mutta toivottavasti en ihan anna toivotonta lusmu kuvaa itestäni nyt tässä hui.

Lähden nyt sitten siitä olettamuksesta, ettei kukaan tiedä meikäläisen taustoja tai mitään muutakaan niin jaanpas tässä sitten vähän viisauksiani, tai siis kuka tässä nyt kirjottelee ja mitä on tulossa. Olen siis 18 vuotias cossaaja kuka aloitti tämän armahan harrastuksen vuonna 2009, ensimmäisessä Desuconissa. Siitä vuodesta en mielellään sen enempää puhele koska sitä oli vielä niin hölmö pieni lapsonen ettei sitä mitään merkittävää tehnyt. Mutta pukuja meikäläisellä on saldossa se vaivainen 4 kipaletta, joista oikeastaan vaan yksi on täysin itse väännetty. En siis ole tätä koulukuntaa kuka tekee kaikki asunsa itse, koska olen evottanu ompeluiden kanssa nämä lukuisat vuodet mitä olen ompelemista harrastanu. Mutta sitä nyt ois tarkotus kehittää ja harjoittaa ja joku päivä kun luotan omiin kykyihini niin ehkä ne ostoasut kaikkoaa valikoimasta for good.

Ensimmäinen varsinainen cossini, Ichigo Bleachista

Se on hauska koska en edes varsinaisesti nauti cosplay tekoprojektista täysverisesti lähes koskaan (sen siitä saa ku tekee sillon ku kyrsii) vaan tärkein osa on se asuun eläytyminen. Suunnittelu vaihe on ehkä se kaikista ihanin, kun saa miettiä että miten mitkäkin asut toteuttaa, millaisia photoshootteja sitä keksisi jne. Mutta jos kiinnostaa nii täältä löytyy näitä cosseja vähän enemmän: http://www.cosplay.com/member/206790/

Tässä on nyt vajaa kuukausi kun tämän vuoden conikausi alkaa, perinteisesti siis Desuconista lähdetään liikkeelle. Se ehdoton ykköseni, oh yes <3 Suunnitelmissa olis tuoda esille ihana haiseva nahkahirviöni ja masokisti cossini:

Byakuran (choice ver.) from Katekyo Hitman Reborn

Ensimmäisenä, lauantaina siis tulossa Byakuranin choice versioo (siitä on pirun vaikee löytää järkevää kuvaa, ugh). Olen jo pitkään haaveillu hahmon cossaamisesta, mutta mä en vaan osannut nähdä itteäni siinä valkosessa, ns. orginaali versiossa niin jätin sen sitte sille tielleen, kunnes tämä hienompi versio saapui näköpiiriini. Ja toki se sydämmeni voittanut peruukki vaikutti hyvin pitkälle. Anygays tämä hirviö siis aloittaa tämän vuoden, totta tosiaan toivon että Desu on perinteiseen tapaan harmaa ja viileä, koska piruvie nahassa tulee kuuma vaikka ois jääkaapissa.

Oki from Ôkami

Sunnuntaille ois sitten luvassa meikäläisen ja toverini Biffen kanssa toteutettavissa paricossi, minä ihanassa Oki asussani ja hän Amaterasu fursuitissa. Tämä on masokisti cossi siinä missä edellinenkin, koska olen tässä tekoprosessin myötä onnistunut vihaamaan tätä henkeen ja vereen, paljon myös siksi että tässä on tuhottomasti kohtia mitkä voi kesken conin mennä paskaksi. Yli puolen välin olen valmiina, pelottaa tuo maski vaan kun tein siitä nii pirun raskaan ja kökön etten tiedä miten sitä koko päivän kestän. Toivotaan parasta etten ihan mene munaamaan siellä.

Kirjoittelen varmasti Okista vielä ennen Desua. Tässä olis nyt tämmönen hieno spurttialku, kun enpä oikeen muutakaan keksiny kirjottaa. Toivotaan, että blogi pysyy elossa ja en huomenna kadu tätä päätöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti