lauantai 15. syyskuuta 2012

Traconin tapahtumarap...eiku suunnitelmia!


Trololo eiku siis joo. Traconin tekstit on tulossa sitte jossain vaiheessa joska saan haluamani matskut siihen..sit..joskus millon ikinä tahtonevatkaan ilmestyä. Onneks ite teksti muuten on jo valmiiks kirjotettu koska salee unohan taas kaiken ku vaan tilaisuus tulee.

Conivuosi ei vieläkään tosiaan ole omalta kohdalta tässä. Vielä on marraskuun lopulla CosplayGaala minne, yllätys yllätys, teen taas uuden cossin. Gaala on ollu meikäläiselle perinteisesti se paikka missä ainakin kierrätän cossejani, mutta ahhahaa eipäs olekkaan enää kun piti sitä tietysti innostua jostakin taas. Äärimmäisen simppelistä ja casualista cossista on kyse, mikä sopii ihan hyvin näin hienoksi loppukevennykseksi tälle vuodelle. Se oiskin sitten.. 9 cossi tälle vuodelle. Vau. Jotenkin tulee urhee olo kun noinkin iso luku ja selvisin kaikista edes jokseen hengissä.

Mutta asiaan..


CosplayGaala 2012
Garry - Ib

Varmaan ihan eka kerta kun cossaan enemmän fiilisten pohjalta kun varsinaisesta inspasta itse asua kohtaan. But all the feels, I just can't. Voi pyhä sylvi en ole piiitkään aikaan ollu niin rakastunu johonkin asiaan kuin Ib peliin. Se on niin ihana ja upea ja iskee suoraan siihen, mistä peleissä aina tykkään. Ite en tietenkään pelannu, mutta katoin kun muut pelas (eli Pewdie). En kyllä siinä vaiheessa ajatellu mitään cossia tekeväni, en edes silleen jälkeenpäin mutta sitten vaan ei kestäny enää ja oli ihan pakko noukkia Garry sieltä cossilistalle. Koska jotakin oli pakko. Koska Ib. Viimeinen naula arkkuun oli kun löysin Garrylle tehtyjä peruukkeja Ebayn ihmemaailmasta. Ja mikäs siinä, helppo cossi tehdä kun ei siinä oikeen ees tarvi tehä ite mitään hahaha. En kyllä tämän enempää aiheesta höpise koska mua vaan rupee itkettämään edes maininta koko pelistä uwaah. Sekin että melkein rupesin itkemään kun sain vasta jälkeenpäin huomata että Traconissa oli tästä cossaajia enkä nähny niitä ollenkaan koko conissa sobbu.Okei nyt olen hiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti