torstai 18. lokakuuta 2012

Uuden kauden aloitus - Frostbite -13 suunnitelmat

Garryn valmistuksesta on varmasti aika turha tehdä mitään erillistä postausta joten sen aiheen voi jättää sitten Gaalan raporttiin kun se on vastassa, mutta sitä ennen voisin jo paljastella Desucon Frostbiten pukuja. Sanonpahan vaan, ettei mulla oo koskaan ollu näin suuria vaikeuksia päättää asujen järjestystä, tai ylipäätään mitä cossaan! Suunnitelmat on muuttunut ihan päälaelleen varmaan kymmeniä kertoja ja vieläkään mikään ei ole varmaa mikä on tämmösselle neuroottiselle ihmiselle aika harvinaista. Vaikka siinä että olen ailahtelevainen ei ole yhtään mitään uutta. Melkein tekis mieli avautua viimepäivien cossikriiseistä, mutta ehkä siitä sitten enemmän joskus sitten tulevaisuudessa, koska se nyt liittyy enemmän kesädesuun..Desucon Frostbite 2013 lauantai
Noyamano Mikan - AirGear

Mä jotenkin tiesin, ettei mun AirGear cosseille vaan näytä tulevan loppua. Mikan on näitä uudempia, ns. viimehetken päätöksiä. Alunperin Frostiin oli tarkotus toteuttaa Pokemon gijinkaa, mutta ajan kuluessa aloin siihen kyllästymään. Sitten muistin Mikanin ja sen, että oikeesti olen jo pitkään miettiny sen cossaamista. Aikasemmin vain mun ongelmani naishahmojen cossaamista kohtaan oli voimakas ja vasta nyt alan päästä siitä tietystä pelosta eroon, kun muutenkin tuleva vuosi tulee olemaan harvinaisen täynnä naishahmoja. Eli otan taas uuden askeleen monipuolisuudessa ja cossikehityksessä.
Mikan tietysti on vielä tämmönen rajanrikkoja poikamaisuudellaan. Frostiin tämä siksi, että se nyt sattuu olemaan lämpimimpiä cossejani ensvuodelle (ei ihan heti uskois mutta kyllä....), vaikka treckit nyt ei talvimaisemaan oikeen sovikkaan. Niistä puheenollen, ajattelin kunnostaa vanhat trekkini ja tehdä niihin uudet päälliset Wonderflexistä, mitä näin btw ostin taas aika kasan lisää tässä kuukaus takaperin. Varmaan ainoot propit mitkä on nähny päivänvaloa useemman kun sen yhen kerran.

Animeversion of Horror.. tämän olemassa olon sitten unohdutan kokonaan näin btw

Kankaat olen hankkinu, kuin myös lasit ja peruukin. Eli melkein kaikki kasassa, pitää vaan alottaa. Sen kanssa nyt taas luonnollisesti on vaikeuksia. Mutta nyt kerrankin alotan nämä ajoissa, koska mun pitäs tehä kaikki vuoden cossit putkeen, koska muuten en todellakaan tuu ehtimään tekee kaikkia.


Desucon Frostbite 2013 sunnuntai
Gekikami - Ôkami

(Voi kun tietäs näiden gijinkoiden alkuperän niin vois credittaa niiden piirtäjiä). Eli sitten taas jatkuu tämä Traconissa alkanu gijinka linja, samassa aihepiirissä pysytään ja vuorossa Thunderstorm pensselijumala Gekikami. Tämä on varmaan ainoa, mikä on pysyny listoissa sen jälkeen kun se sinne pääty noin vuosi sitten. Tästä voisi kai sanoa että se on "ihan Mourun hahmo". Mullamitäänhuivifetissiäoleköh. Rakastan vaan kyseistä desingnia ihan tajuttomasti. Ja Gekin tekee verrattaessa hyvin nopeasti, sillä hanskat ja paita on kaapista kaivettavia.
Ja armoreita olen alottanut jo tekemään Wonderista ja oikeastaan nekin on jo kaikki tehty noita isompia jalkojen osia lukuunottamatta mitkä nekin vaan muotoon saamista vaille. Tietty maalata pitää sitten. Jousessa ajattelin kokeilla tota eristevaahtoa ja nuolet on varmaankin se ainoa asia mikä aiheuttaa harmaita hiuksia. Olen yrittäny netistä kaivaa jos ois olemassa jotain keltasta läpikuultavaa muovia, mutta sellasta ei oikein tunnu olevan.... pitää miettiä miten ne sitte ratkaisen.

Tulee muuten olemaan paricossi kun Biffe tekee Itegamin

Molemmat on vähän sitä luokkaa että JäätymisKuolema on odotettavissa eiku. Onneks Frostiin on vielä aikaa ja toivottavasti saan sen vauhdin päälle ettei taas jää. Päätin että aina ennen conia pitää sen jälkeisen conin asut olla jo aluilla. Saa nähdä miten jätän aina kaiken viimetippaan- ihmiseltä tämä onnistuu mutta eipä se tapahdu ellei oikeesti yritä.

P.s Tulevassa Gaalassa varmaan entistä enemmän haukan tavoin seuraan cossikisaa siinä mielessä että jos siellä ite talsin vuoden päästä....

P.p.s Cosplay on mielentila.

1 kommentti: