keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Lapsuudensankari Spyro - Tracon 8 sunnuntai

Sunnuntaina sitä antoi itsensä "nukkua" niin kauan kuin vain nukutti, vaikka voiko koko touhua nukkumiseksi sanoa kun ei sitä taaskaan oikein niin tehny. En oo varmaan kertaakaan tänävuonna nukkunu coneissa hyvin. Mutta jotain seittemän aikaan sitä nousi ja katottiin SnK ja pistettiin cossit niskaan. Spyron harjake oli jo tullessa lähteny irti niin piti hätävarana vaan teipata se kiinni pantaan. Oikeastaan kaikki Spyrossa päätyi sen tavanomaisen kiiresäädön uhriksi ja laatu on jotain niin tavattoman...erh. Viimeisenä iltana tehtyä?

Kaikki kuvat on kuvannut Biffe

Oltiin conipaikalla jo ennen kymmentä ja tapettiin aikaa aamukävelyllä ennenkuin myyntipöytäsali aukesi, kun ei siellä lauantaina ois edes mahduttu käymään. Mua kyllä harmitti ihan pirusti jälkikäteen, ettei taidekujalla tullut käytyä edes yhtä kertaa, vaikka sinne on aina coneissa menny. Sunnuntai oli tietty paljon hiljaisempi ja rennompi päivä, eikä me hirveesti muuta tehty kun hengailtiin, shootattiin ja käytiin kattomassa Cosplay around the world luento. Enkkuluento oli oikein ihanaa vaihtelua ja allekirjoittaneelle ei ymmärtäminen tuottanut missään vaiheessa ongelmia :D. Olisin mieluusti kuunnellut paljon pidempäänkin ja luento oli muutenkin tosi opettavainen. Traconissa ois ollu paljonkin ohjelmaa mikä ois kiinnostanu, mutta eipä sitä mitään ehtiny käydä kattomassa lauantaina ja sunnuntaina oli päällekkäisyyksiä ettei tuon luennon lisäksi ollut muuta kuin cossikisat.Cossikisojen liputtomuus ihmetyttää kyllä meikäläistäkin ja conissa murahdinkin, että miksi tästä on poikettu tänävuonna. Lauantaina luonnollisesti vältyin jonotuksilta ja en voi kun sääliä raukkoja, ketkä lauantain cossikisoihin jonotti, kun jonot oli kuulemma monta kertaa isommat sillon kun sunnuntaina ja tämä sunnuntainenkin oli aika tuskainen. Koko aiemman ajan melkein pelkästään seisseenä odotus oli niin tuskaa jalkapohjille, että vitutus nous aika nopeaan korkealle ja kaikki voimat meni siihen, että kestäisi penkeille asti. Ennen kisoja otin cossini irto-osat pois ja olin melkein casuaalina, koska vittuunnuin niihin niin totaalisesti osasten putoillessa ja rikkoutuessa kokoajan. Spyron alkuperäset siivet jäi siis matkasta, koska en saanut niihin tehtyä kunnon kiinnitystä ja vikana iltana jouduin nopeasti tekemään noi wonderpalasiivet. Olin niin pirun ylpeä niistä, muttakun maailma oli taas vastaan.NCC.stä ei ole pahemmin sanottavaa (muutakun että hyvä Zero :DD), mutta olen niin ilonen, että sain tällä kertaa nähdä esityskisan. Oli taas niin tajuttoman hyviä esityksiä, enkä mä osannut edes valita suosikkejani, koska pidin melkein kaikista. Sitä sai nauraa ittensä kipeäksi huumoriesityksille ja ihan oikein ne sijoitukset meni. Kisoissa ainoa asia, mikä jotenkin ..ööh..häiritsi(?) oli niiden myöhempi aikataulu. Jotenkin tulee semmonen töksähtäneempi olo kun coni yhtäkkiä päättyykin heti kisojen jälkeen. Päättäjäiset oli aika, noh, turha mutta se oli hyvä kattoa ihan sen takia, että pahimmat narikkaruuhkat ehti sinä aikana hälventyä.


Juna lähti vasta seittemän korvilla, joten jäätiin lorvailemaan puistopenkille ja lataamaan shoottikuvia. Vr oli taas niin oma itsensä ja junamme oli oikein ihanasti myöhässä, enkä väsymysvitutuksessa oikein sitä arvostanut. Mutta, kaikenkaikkiaan Tracon on vuoden parhaimpia coneja ollut aina ja eikä se jättänyt kylmäksi tänäkään vuonna. Tamperetalo nyt vaan on niin paras paikka pitää conia ja nyt tuli semmonen ihana nostalginen viba, kun puistossa ei ollu enää remonttia ja siellä oli hyvän sään takia ihan tajuttomasti porukkaa.

Nyt onkin sitten taas hiukan pidempi tauko seuraavaan coniin, mikä omalla osallani on siis Yukicon. Mutta hirveästi taukoa cosseista en ehdi tekemään, kun on taas vaikka mitä kunnianhimoista edessä. Olen hyvin helpottunut, että selvisin tästä conivuodesta ihan kunnolla ja innoissani aloitan pian seuraavaa :D Kohta alkaa myös syyskausi ja siinä missä yleensä noukin sarjoja n. 5-8 välillä, niin tämä syksy tuo seurattavaksi meikäläiselle jopa 15 sarjaa! Siinä on jo kattomista haha. Mutta hyviä syksynalkuja kaikille ja minä painun tästä nauttimaan hetken "lomastani".

4 kommenttia:

 1. Spyrosi on vaan niin älyttömän bueno, hnnngh!! ;_;

  Vähän mua huvittaa jälkeenpäin ku sain huudella "MOURUUU" ainaki kolme kertaa ku kävelit ohi sunnuntaina ja et meinanut kuulla minua. Onneks sit lopussa kuulit niin sain kuvan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss öwö
   Oikeesti? :'D No se todistaa jo aika hyvin, että olen aika kuuro, yleensä jos mua huudellaan niin vähintään sen verran kuulen että hapuilen hämmentyneenä, että kukamissä.

   Poista
 2. Sen verran komea lohis nyt kyseessä että nostan hattua :3 Harmittaa kun traconiin ei taaskaan päässyt, mutta ehkäpä ensi kerralla.

  VastaaPoista