maanantai 20. kesäkuuta 2011

Desucon 2011

Ahh, Desu oli ja meni, enkä voi sanoa kun että aika meni ihan liian nopeesti. Desucon on ollu meille aina sellanen masokisticon, aina tapahtuu kaikkea niin henkisesti kuin fyysisesti vituttavaa tai tuskallista, mutta silti conista osaa nauttia täysillä.

Pitäisi ensvuonna osata varata oikeasti se hotelli, ei tarvis näin tajuttomasti sillon raahata tavaraa perässä. Paikan päälle kulkeutuminen siis tuotti suunnattomat lihassäryt loppupäiväksi, kamerakaan ei tahtonu pysyä käsissä ilman että tärisis ihan liikaa. En siis itse paljoakaan kuvia nappaillut (paha tapa) mutta tehtiin kuitenkin pieni photoshootti mun Byakuranista Biffen kanssa, kyllä mä siitäkin kuvia otin mutta edellämainittu käsi kyllä vähän kusi silmään siinä hommassa, hehe.


En Byakuranissa ihan failaamatta selvinnyt. Sen siitä saa kun meikkaa unenpöperöisenä. Tein siis se naamakuvion väärälle puolelle (ja ovelasti muutin sen kuviin oikein) ja tajusin sen vasta sitten lauantain loppupäässä, nice. No ei liian iso moka kuitenkaan. Cossi oli yllättävän mukava päällä ja sääkin oli juuri sopivan viileä ettei ulkona tullut kuuma. Ekaa kertaa olen oikeastaan ilonen, että conissa sataa sillä saatiin ihanasti omaa rauhaa kuvailla kun kaikki muut oli paennu sisätiloihin. Eikä tuo sateenvarjo haittaa noissa kuvissa ollenkaan.

Majoneesia..

Byakuran sai ihan kivasti huomiota, varmaan häröimpiä hetkiä oli kun piti poseerata ihan kaupassakin. Ja mikäs sen parempi alku jos aheutin ennen lähtö naapurin pikkupojalle paskahalvauksen olemuksellani. Mutta kaikenkaikkiaan lauantai oli hyvä päivä, tosin me jotenkin taas säädettiin todella pahasti meijän aikataulujen kanssa, myöhästyttiin aina niistä harvoista ohjelmista mitä oli tarkotus mennä kattomaan ja melkeen joka kerta sen takia, koska mentiin syömään juuri ennen.. hyvin suunniteltu tosiaan. Ja saatiin Lahden Kotipizza trauma, ei enää koskaan jauheliha perhepitsaa kahdelle ihmiselle...yrgh. Coni menee yleensä aina juuri hengatessa, myyntipöytä salissa ei hirveästi mikään nykyään kiinnosta kun mangatkin saa halvemmalla ulkomailta. Budjettini siis säilyi hyvin alhaisena.


Me varattiin ihan lattiamajotus la-su yölle ja itselle se ainakin tuli tarpeeseen, väsytti ihan helvetisti siinä keskiyön tienoilla kun pe-la yö oli tullut nukuttua niin huonosti. Eipä siellä kyllä pahemmin kyennyt nukkumaan, päästiin vasta joskus 5 aikaan nukkumaan ja herätys oli 8. Ja se että tosiaan siellä oli niin _perkeleen_ kylmä että yritä siinä sitten nukkua kun täriset itsesi hengiltä. Hnn. Vähän pelotti sitten se Sunnuntai, kun oli Okin vuoro ja väsyneenä joku maski päässä ei ajatuksena oikein houkuttanu.


Luulin, ettei Oki olisi voinut enempää mua vituttaa, mutta se meni ja veti uudet pohjat. Maski oli matkojen aikana mennyt paskaksi, sen toinen korva oli irronnu ja korun lukkosysteemi meni rikki. Tässä vaiheessa olen hyvin kiitollinen cosplay pukuhuoneiden varustuksesta kun saatiin liimattua ja teipattua se korva takasin kiinni. Köyhältä ja törkeän rumaltahan se sitten näytti, muttei asialle mitään mahtanu. Osallistuttiin meidän cosseissa siihen Välähdykseen ihan randomilla (oiskohan maskeilla osuutta asiaan, hehe..) ja yllättävän paljon sitä sai huomiota osakseen. Maskikin oli päässä mukavampi kun uskalsin odottaa, eikä mitään näkö ja hengitysvaikeuksia tullut suuremmin vastaan ollenkaan. Sunnuntaille tuli vielä hyvin lämpimämpi ja aurinkoinen ilma, ettei kylmäkään tullut noissa kovin ohuissa vaatteissa. Jalat on nyt ihan kuolleet kun ne kengät hiersi perkeleesti, tämä tuntuu olevan ihan perinne kyllä.

Mörkö med Byakuran

Upeiden cossien määrä oli kyllä huikaiseva, ärsyttää ihan tajuttomasti että kamera oli aina laukussa -> laukku narikassa juuri sillon kun niitä tuli vastaan. Jotenkin oli myös tosi jännä bongailla tällässiä nettituttuja/julkkiksia/muita blogaajia, enskerralla pitäs yrittää jopa puhuakin jotain who knows. Sai sitä ihan uusia kokemuksiakin, en olisi uskonut että joskus conissa antaisin kellekkään meseosotettani. Desu on juuri hyvä startti tulevalle conikesälle ja taas oppi vaikka sun mitä tulevien cossien varalle. Enskerralla mukavat asut Desuun, oikeesti. Mä en nyt ollenkaan jaksa ajatella tai muistaa mistä kaikesta tahdoinkaan tässä puhua, mitään tämän tarkempaa vääntöä nyt en ehkä jaksa vääntää.

Vajaan kuukauden päästä olis sitten tuo Finncon-Animecon ja sinne on cossit suht reilassa, avaudumpa niistä sitten lisää myöhemmin. Näin lopuksi kiittänen kaikkia meikäläistä moikanneita conikävijöitä ja hyvää seuraa <3
 p.s äänestäkää meidän "tosi mielikuvituksellista" välähdys kisakuvaa sitten ku ne ilmestyy, saatte interaktiivisen keksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti