torstai 23. kesäkuuta 2011

Animeconin suunnitelmia

Kaikessa yksinkertaisuudessaan. Finncon-Animecon 2011 siis tulee kovaa vauhtia ajankohtaiseksi, joten aattelin sitten puhua pukusuunnitelmista sun muista.

Tää vuosi on omalla kohdalla aika custom asu voittonen. Mutta voinen (ylpeänä) sanoa, että nämä jääkin sitten viimeisiksi ja tulevaisuudessa kaikki asuni tulee ihan omista kätösistäni, yay! Desu herätti kunnianhimoni, hehe...muutenkin tunnen itteni kovin urpoksi niiden kanssaaa. Mutta, ylipäätään se että mennäänkö Animeconiin ei ole 100% varma, mutta tavoitteena olisi päästä sinne niiksi 3 päiväksi. Lauantaina mennään sitten taidekujalle, niin se päivä on vähän rennompi cosplayn suhteen. Näiden järjestyksestä en vieläkään ole ihan täysin varma, mutta sen sitten näkee lähempänä, tai jopa vasta itse paikanpäällä.

Hisagi from Bleach

Ekana olis Hisagi. Tää on tällänen pompottelu cossi, olen vaihtanu kokoaika mieltäni haluanko nyt cossata koko hahmoa vai en. Nyt se sitten pääsi lopultakin ihan niihin varmojen listaan, lähinnä siksi kun viime vuonna tein tuon Ichigon niin siitä on helppo muuntaa Hisagiksi. Tämä onkin muuten kondiksessa, paitsi noi propit pitäs vielä tehdä, peruukkia vähän modata ja kattoa mitä teen niiden kenkien, niiden pirullisten kasaan hajoavien olkipaskojen kanssa. En tiedä teenkö tästä tämän mangaversion vai animeversion, mikä näkyy lähinnä tossa naama..raidassamissälie, mangassa se on musta ja animessa harmaa, vaikkei sillä nyt oikeastaan mitään väliä ole. Tämän hetkisten suunnitelmien mukaan Hisagi ois luvassa sunnuntaille ja mitä nyt tässä on päätellyt niin kyseessä olis paricossi Biffen kanssa kun se pistää Komamuran niskaan(??). Wohoo.

Sasuke from Samurai Deeper Kyo

Toiseksi olis Sasuke SDK.sta. Jo hyvin hyvin pitkään olen haikaillut kyseisen sarjan hahmojen cossaamista ja niitä onkin ihan mukavasti tulevissa suunnitelmissa. Sasukesta siis lähdetään liikkeelle, se pakollinen "esittelempä tässä kinttujani" cossi, köh (mikä mua vaivaaa). Manga versio ehdottomasti, anime on hirveetä paskaa, varsinkin värien puolesta urgh. Ajattelin tässä hyödyntää tuota Byakuranin peruukkia. Ihan alkujaankin hankin sen Sasukea varten, vaikka nyt tässä sitä säätäessä on iskeny halu hankkia ihan oma peruukki..mutta ei. Alunperin ajattelin tehdä asun kokonaan itse, mutta sillon vielä tietämättömänä että hei netistäkin saa kankaita, joten päätin leikkiä laiskaa shoppaajaa..hmm. Proppi on kanssa tähän kunnossa, oikeastaan pitäis osata vaan tehä ne ihme sukat ja getat. Jostain syystä osaan masoilla kenkien suhteen, oi miksi valitsen aina hahmoja ketkä kulkee jalkojenraiskaajilla. Sasuke ois varmaan sitten tulossa perjantaille.

Kazu from Air Gear

Sitten se viimonen eli Air Gearin Kazu. Tässä toinen sarja mistä voisin hamstrata cossattavaa ison kasan koska OhGreat! on vaan niin paras, varsinki hahmosuunnittelussa <3. Muutenkin koen synpatiaa ja hengenheimolaisuutta hahmoa kohtaan niin pakkohan sitä on cossata. Voin vaan kuvitella kuinka kuuma tässäkin on, kuka hullu pitää pipoo ja nahkavaatteita kesällä, minä ilmeisesti. Tämäkin on kondiksessa (ei omaa käsialaa, vittu tunnen itteni evoksi raaahh ampukaa mut), pitää vain ne ah niin ihanat Air Treckit tehdä loppuun. Oikeasti, vaihtelin taas hyvin pitkään sillä välillä teenkö niitä ylipäätään vai en, pistänkö suosiolla vaan perus kengät vai päädynkö samaan ratkaisuun mihin monet kanssacossaajat eli perus rulliksiin. No päätin olla riskinottaja ja teen ne treckit, köyhän ja resurssittoman ihmisen tyylillä. Saa nähä miltähän nekin sitten näyttää, jos ihan päin vittuja menee niin jätän ne kiltisti rauhaan. Mutta jos onnistun niin voin taputtaa itseäni olalle ja olla hyvin tyytyväinen. Toivotaan että kaikki menee hyvin. Joo ei siitä sen enempää. Kazu on todennäköisesti tulossa tuolle lauantaille, mikä käytetään taidekujailuun, niin se ei haittaa ollenkaan jos en saa niitä trekkejä valmiiksi.

Se ois sitten ahkeraa proppien vääntämistä luvassa näille viikoille, toivotaan että oikeasti ehdin saamaan kaiken valmiiksi. Vähän arvelluttaa, kun sääkin on noin kovin märkä ja mun elämä ei oo tällä hetkellä muutakuin syvälagia ja nukkumista, yritä siinä sitten inspiroitua puulla leikkimiseen.

p.s Oon tässä huomannu jotain aika..creepyä. Alotin tän blogin vasta kuukaus sitten ja nyt jo yli 360 käyntiä (mulle tää on ihan megalomaaninen luku) , mistä teitä oikein sikiää? XD Ei tässä mitään, olen hyvin otettu ja hämmentynyt et täällä käy porukkaa, ootte kivoja <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti