lauantai 9. heinäkuuta 2011

Sieltä se hiipii

.... Aughh. Joo emmä tiedä, mun teki taas mieli kirjottaa vähän siitä missä vaiheessa sitä mennään, vaikka en ole ees kuvia vaivautunu napsimaan. Harvoin näin tapahtuukaan.. no mutta. Animecon on siis vajaan viikon kuluttua ja, kas kummaa, yksikään cossi ei ole valmis.. Vaikka nykyäänhän se ei taida olla enää mikään ihme ja niin paljon kun olenkin tästä tilanteesta selvillä, niin en silti ole saanut sitä stressipaniikkia mikä puskis asuja tekemään. Ehei, minä vaan lahnaan ja horrostan päivät. Hyvin menee, syytän hellettä.

Oikeestaan se olikin se alkuviikon kylmä päivä millon sai oikeesti jotain aikaseksi. Maanantai siis äitini kanssa panostettiin näihin mun asuihin oikeen kunnolla (emmä pärjää yksin byhyy <3) ja koko päivä menikin oikeastaan vääntäessä. Tämä päivän, parin spurtti oli myös siksi koska jäin/jään keskiviikkona tänne asuntoon ihan itekseni 2½ viikoksi niin piti tehä kaikki siihen vaiheeseen, että varmasti osaisin ne itekseni tehdä.. no se oli järkevä veto koska minä yksin cossien kanssa on usein todettu huonoksi asiaksi. Synnynnäinen rähmäkäpälä ketä ei sais koskaan jättää ilman valvontaa. Joo..
Päivä siis lähinnä koostui proppien tekemisestä. Tätä kenkäpuolta hyvin pitkälle. Saatiin siis Hisagin zanpakuto(t) hyvään alkuun, pitäs nyt sit lähinnä vaan maalata koko paska mustaksi. Hamstrasin ison kasan haravanvarsia yhellä kauppakäynnillä ja niistä sai siis hyvän pohjan. Tosi järkevänä ihmisenä menin sitten vuolemaan niitä päätyjä kapeemmiksi, vähän kohtalaisin tuloksin. Kivat vuolu jäljet jäi, jes. Terät tehtiin hampaat irvessä meijän vanhasta corona (vai korona?) pelipöydästä, jotain feikiksi todettua vaneeria se oli. Huono päätös numero 2. (näitä huonoja päätöksiä on _liikaa_). Se ei tykänny yhtään meijän sahaamisesta, kun ei ollu käytössäkään muuta kun semipaska käsisaha. Terät on siis lievästi sanottuna hirveen näköset, mutta luojankiitos tajusin ostaa vähän aika sitten harmaata tekonahkaa niin päällystän ne sillä, vähän luulis sen auttavat. Kuhan vaan siihen tarttuis spraymaali (epäilen) koska mustaa maalia mulla ei tähän hätään sit ole. Saa nähä osaanko tehä ne silleen nätisti. Varsien toiseen päätyyn sit pistettiin tollanen ah niin "kevyt" rauta(?) kettinki, tosin nyt vähän sitäkin epäröin koska saako Animeen edes viedä mitään painavaa kettinkiä... Hui.

Hisagiin siis ton lisäksi pitäs vielä modaa peruukki ja ommella hihansuut siisteiksi. Kengät saatiin korjattua, vaikka pelonsekaisin tuntein niitä sitte käytän. Mutta niin, mitä tulee Sasukeen.. tehtiin sen getat yhessä päivässä, nekin vähän tyylivirheitä täynnä mutta ihan käytännölliset niistä tuli. Väreistä en jaksanu taaskaan tässä vaiheessa välittää paskaakaan niin ne nyt ei taida olla oikein. Ne ihme sukatkin saattaa todennäkösesti jäädä tekemättä.. mitä sitten ite asuun niin sen hihat kaipaa säätöä, vaikka hermot siinäki tuntuu palavan. Ompelin toisen hihanki jo päin sanonko mitä, oikeelta puolelta... ah missä olette aivot kun tarviin teitä. Piilaritki tuli yllättävän nopeesti, Candylens nimisestä korealaisesta nettikaupasta hankin vahvuuksilla kauniit keltaiset linssit ja odotan semi innolla kun saan ne päähäni..

Aah, mitä vielä. Niin se Kazu. Siihen pitää siis treckit saada loppuun. Olen ollu tosi salamyhkänen koko projektin kanssa ihan vaan siitä syystä, etten oikeesti tienny saanko niitä tehtyä kyseenalaisella tavallani. Kaikki tutot sun muut, miten muut ihmiset niitä on tehny poikkeaa täysin siitä miten mä tein, joten ei ollu takuita miten tämä onnistuu, kun taidan olla eka kuka näin toimii. Ehkä. No siis mulla ei todellakaan ollu resursseja, taitoa tai rahaa tehdä niitä "oikein", eli toimivia, liikkuvia, oikea rullaisia etc. Sain sitten upean älynvälähdyksen että hei, eihän niitä periaatteessa tarvi modata oikeista rulliksista, ei niiden tarvi liikkua ja toimia, kuhan vaan edes näyttää air treckeiltä. Eli hankin tässä ihan perus lenkkarit mitkälie ja käytiin aikasemmin keväällä ostamassa rautakaupasta tollanen ontto puupylväs, josta sahas ja muotoili renkaiden puoliskot. Ja ne renkaat sitten liimas kenkien pohjiin. Varmaan yks miljoona kertaa teoria tasolla sain hirveitä naamapalmuja ja suuria epäuskoisuus kohtauksia, että ei helvetti miten tää oikeesti saa toimimaan käytännössä. Noh, ihan hyvin se meni sitte. Porattiin ne perkeleet sinne kengän pohjiin (en uskonu tämän olevan mahollista tätä ennen) ja liimaa tueksi tietty. Hyvin pysyy, toistaseksi, eikä näytäkkään niin hirveeltä. Nyt sitten teen sen kehyksen softiksesta kun en tähän hätään muuta keksi. Sitte on ready. Olen siis tossa softiksella leikkimis vaiheessa. Kaikkien näiden muiden ollessa samaan aikaan niskassa huolettaa saanko ajoissa valmiiksi, mutta todennäköisesti pistän nää nyt sit etusijalle, Kazu cossina kun on mun tän vuoden feivejä niin panostan siihen vähän enemmän.

Woo, kaunista....

Mä varmaan tällä kertaa olen vähän tarkempi raportoinnin suhteen ja selostan joka asusta oman postauksen sitten Animen jälkeen (tähän ainaki pyritään). Näiden lisäksi siis tosiaan lauantai tulee istuessa lähinnä taidekujalla, siellä ollaan Biffen kanssa myymässä, minä itse pelkkiä kirjanmerkkejä. En enää muista miten viime postauksessa suunnittelin noi cossit, mutta Sasuke varmaan on niskassa sillon (voin piilotella pöydän takana ahaha). Mmhh. Ei tässä varmaan sitten muuta näin ite tapahtumaa ennen, toivottavasti tulee oikeesti näitä viileitä päiviä lisää et osaan keskittyä. Oon huomannu, et kesällä cossien vääntö ei vaan oo mun juttu, talvella jakso pirun paljo enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti