keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Animecon perjantai: Kazu

Mielikuvituksen riemuvoitto toi otsikko, mut muhun on nähtävästi iskeny taas vuosisadan lahnaus, kun hyvä jos tätä postausta jaksan vääntää. Julmaa. Mun pää ei suostu yhteistyöhön minkään luovan keksimisessä.

Kerrompa tässä nyt sitten tarkemmin tosta perjantain asusta, hahmona siis Kazu Air Gearista. Jösses kun voisin höpistä sarjasta ja Kazusta hahmona ihan saatanasti, varmaan oman postauksen verran jotain wnb syvällistä analyysiä, mutta säästän sen tältä blogilta, ainaki toistaiseksi. Hahmon valinta oikeestaan tuli aika randomilla, kun en varsinaisesti Agiton jälkeen ees ajatellu, että jatkaisin sarjan hahmojen cossaamista. Mutta tässä ajan saatossa olen niin umpirakastunut koko sarjaan ja fandom jyllää aika voimakkaasti, niin oishan se ihme etten oikeesti hamstrais niitä hahmoja mun listalle. Joo, tosiaan, Kazu on pitkälle näitä ostoasuja ja oikeastaan ainoo mikä ei jälkikäteen oo pistäny katumaan mihin rahansa on pistäny. Yks aika iso syy miksi päädyin ennemmin hankkimaan kuin tekemään ite oli se ..tekonahkapelkoni. Kun perus kangaskin tuottaa vitusti ongelmia. Ja silti halus cossata. Ensvuodelle kyllä sitten onki taas hirveesti nahkahirviöitä luvassa, niin enköhän siitä kammosta pääse samalla.


Kazu oli muutenki aika halpa cossi. Pahin laskelmointivirhe kuitenki oli, etten hankkinu peruukkia vaan luotin omiin hiuksiin taas ihan liikaa. Yleensä mun hiukset kyllä pysyy hyvin kuoseissa, mutta kosteassa ja lämpimässä ne villiintyy melkein korkkiruuvikiharille niin se ei oikein sovi suorahiuksiselle hahmolle. Enköhän mä nyt kuitenki oppinu tästä typeryydestä jotain. Tosiaan, toi valkonen huppari oli ihan kirpparikamaa ja noi kengät mistä treckit tein oli jossain superalennuksessa niin budjetti pysy ihan kivan pienenä.Se varsinainen vääntö sitten oli noissa Air Treckeissä. Kuten aikasemmin olen sanonu, tahdoin ne ehdottomasti tehdä, vaikka sitten täysin käyttökelvottomina. Valmiiksi niitä en kuitenkaan täysin saanu, vielä värien ja varjostusten kanssa pitää pelata ja ehkä lisätä joitain yksityiskohtia.


Treckien teko lähti niin, että hankittiin rautakaupasta sellanen ontto puutolppa, mistä sahasin renkaat . Suurin kysymys oli, että miten mä sitten saisin ne pysymään jossain kengänpohjissa, kun täysin tasapohjaisia kenkiä ei saanu mistään ja niiden muotokin on tosi epäsuotuisa joillekin puurinkuloille siellä pohjassa. Lopulta sain hankittua sitten ne varsinaiset kengät ja ne oli onneksi niin paksupohjaset, että saattoi olla niinkin rohkea ja porata ruuvit niistä läpi noihin renkaisiin. Pistettiin vielä liimaa tueksi niin vóila. Aikasemmin olin hamstrannu monta A4 softispalaa joista sitten lähin tekemään tota ..kehystä, miksi sitä sanoisi. Se oli ehkä se järkevin vaihtoehto liikkuvuutensa ansiosta. Mitään syvyyttä ja paksuuttahan siihen ei sitten saanut, mutta parempi tämä kuin jonkun massan kanssa pelleily. Ajan puutteessa en tosiaan ole täysin tyytyväinen maalaukseen ja parantelenki sitä sitten seuraavaa kertaa varten. Liimaus oli tosi turhauttavaa, varsinki ku sitä teki koko päivän yömyöhään asti, tunteja ennen conia. Mutta lopputulos on ihan hyvä.


Ite sitten conissa kokeilin noita hirviöitä jalassa ja eihän niillä voinu kävellä näyttämättä siltä, että ois paskat housussa. Loppujenlopuks pidin niitä sitten jalassa oikeestaan vaan ton photoshootin aikana. Märkä ja vetinen ilma ei yhtään auttanu asiaa ja renkaat kärsi aika helvetisti siitä liejusta missä piti kävellä. Mut niin, yhessä vaiheessa törmäsin yhteen mun cosplay idoliini, Lirlykseen, joka oli kanssa Air Gear cossissa, Ikkinä. Toki piti rynnätä pyytään kuvaa ja se sattuiki niin, että päädyttiin samaan kuvaanki. Tää oli mulle sitten tietynlainen päivän kohokohta koska vau, ei sitä jokapäivä idolinsa kanssa pääse posettamaan. No ne mun hiukset tottakai feidas lopullista kuvaa ja yhyy olen tyhmä, mutta oli kyllä ikimuistoinen hetki.


Tosiaan Kazu oli ainoo sen viikonlopun cossi, missä käytiin erikseen shootaamassa lähellä meidän hotellia. Turussa oli paljon upeen näkösiä kuvauspaikkoja, mutta koska mulla oli noi vaikeakulkuset treckit niin pysyttiin pienellä alueella. Paljon siitäkin läntistä sai irti kuitenki.


Hyvin todennäköstä on, että Kazun pistän uudestaan ensvuonna paranneltuilla AT.llä, peruukilla ja mikäli budjetti ja osaaminen sallii, niin varmaan teen nuo nahkahousut ite uudestaan. Jos ei mihinkään coniin pääse, niin vähintäänkin haluan shootata sen uudestaan, en saa tästä hahmosta koskaan tarpeekseni.

Photoshoot kuvat on siis Biffen kamerointia ja tuo yhteiskuva on Nezumi-chanin kuvaama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti