perjantai 22. heinäkuuta 2011

Animucon shittiä osa 1.

Jou. Päätin nyt päivittää, koska jos panttaan sitä yhtään pidempään niin en jaksa tehä sitä ollenkaan. Tai suurempana syynä, että mä oikeesti kohta unohan kaiken mitä on tapahtunu jos odotan yhtään pidempään. Mun muisti on niin unelma. Toki tässä vähän sit viivästyttää se kun ei oo kuvia pahemmin vielä käsillä.

Animeconista on nyt siis toivuttu jonkin vertaa ja pakko sanoa, että kokemus oli aika.. paska, paitsi sen hengailun ja kavereiden osalta...eli ei ihan paska sit kuitenkaa.  Jo ennekuin coniin lähtöä oli hermoilla kestämistä. Ihan hirveetä väsyitku tappelua oli ne pari päivää ennen conin alkua, sain asut valmiiksi perjantaina klo 0.44 ja herätys oli 6.00. Vielä yön pimeydessä spraymaalasin Hisagin shikaita ja liimailin trekkejä kasaan. Ahdistavin 48 tuntia ikinä koko lyhyessä cossaushistoriassani. Mutta valmista tuli, vaikka shikai olikin sanoinkuvaamattoman ruma ja hutiloitu ja yäk. Millon nyt mun cosseissa jokin ei kusis, haha.

Äpärä pelaamassa Okamideniä menomatkalla + mun kenkä

Kamaa tuli mukaan taas runsaasti ja kassien kanto oli suoraan helvetistä, varsinki ku mu ainoo vetolaukku on n. 800 kilometrin päässä pohjosessa. Ei oltu edes katottu, missä Animecon sitten sijaitsi, tai siis sen paikan nimeä vielä ennen lähtöä. Metästettiin sitä aikamme ja päätettiin roudata kamat ensin hotellille, koska se oli lähempänä. Hotellilta oli jotain..2-3 kilometriä conipaikalle ja siinä matkalla iski monta kertaa epäusko, että ollaanko menossa oikeaan paikkaan kun ei tätä otakulaumaakaan näkyny yhtään missään matkan aikana.

Hotellihuonetta sen ison peilin kautta kuvattuna... (ja ainoo hetki ku hiukset oli vielä hallinnassa)

Selvittiin me sit sinne paikan päälle sangen uupuneina ja tapahtumapaikan kartoitus alkoi siinä samalla. Pakko sanoa, että ihan helvetin sekava mesta enskertaa sen näkevälle ja me heti myöhästyttiin kaikista ohjelmista, mitä aiottiin mennä kattomaan. Oikeestaan, ainoastaan sunnuntain Kendo esitys oli loppujenlopulta se ainoa, mitä mentiin (melkein väkipakolla) kattomaan ja hetken aikaa osallistuttiin tohon Valot ja varjot piirtopajaan. Tietysti oli myös se, ettei sitä oikeen ees kehannu lähtee kattomaan mitään, aikaakin ku oli niin vähän.
Valot ja varjot pajassa.. Pikku graaffikkomme kritisoivat ohjelmalehtistä

Tosiaan, sillon perjantaina shootattiin mun Kazu ja sen jälkeen ei enää kehdattu mennä conipaikalle. Mentiin sitte hotellille Biffen kans suht aikasin ja säädettiin taas jotain niin randomia siellä että ei helvetti. Kaikki väsymys purkautu ihme hypenä ja saatiin aika mielenkiintosta kuvamateriaalia siltä illalta. Sitte ku meni nukkumaan, niin totesin Turun olevan niin vittumainen paikka siihen, varsinki ikkuna auki. Heräsin varmaan yks miljoona kertaa siihen uskomattoman kovaan meteliin, mitä läpi yön sieltä Turun kaduilta kuulu. Ei siinä paljo sitten nukuttu ja lauantai aamu lähti liikkeelle kovin nihkeesti.

Kuollut Mouru

Lauantaina suunnattiin siinä puoliltapäivin takas coniin kun cossit oli niskassa ja mentiin suoraa päätä Educariumin infoon ilmottautumaan taidekujalle. Tästä alkoi aivan uskomattoman vituttava vääntö asiasta ja viimestään tässä vaiheessa en osannut keksiä yhtään kaunista sanaa koko conin järjestämisestä. Infossa sai vastaukseksi lähinnä vain ihmetteleviä katseita, mutinaa ja sitä ilmeisesti paljon toistettua "emmä tiiä" lausetta. Taidekujan vastaavaan ei saatu yhteyttä ja meille sanottiin Morin olevan jo täynnä eikä siellä löydy meille pöytää, vaikka olin tehny varauksenki. Pitkän ihmettelyn jälkeen infosta lähettiin hakemaan ja viemään meille sitä pöytää sinne (mistä ei mainittu sanaakaan vaan häivyttiin yhtäkkiä sitä raahaamaan) ja lopulta saatiin se paikkamme sieltä. Mutta sitten sanoivat, et hei meillä ei oo teille tuoleja. Piti mennä taas uudestaan häirittemään infoon ja kysyä, että no mistä vitusta me ne tuolit ja vastauksena saatiin, et pitäis ettiä järjestäjä/JV jostain ja pyytää sitä nyysimään jostain luokasta meille tuolit. Pyörittiin aikamme siinä ettiessä ja Morissa sitten pyydettiin yhtä JV.tä hakemaan ne ja saatiin sit ne helvetin tuolit.

Koko viikonlopun hienoin kuva

Lauantai cosplayn puolelta oli aika olematon, Sasuke oli niskassa, mutta eipä siitä kuvia paljo irronnu, ei jaksettu ton häslingin jälkeen oikeen vaivautua kameralla leikkiin näin muutenkaa.

Wuuu

Myytiin jonnekin viiteen asti illalla, oli kyl tosi hauskaa ja ekaa kertaa sain melkeen kaiken myytyä, kuin myös sai tavata kivoja uusia kuin vanhojakin tuttuja <3 Kuulin, että jotku oli inissy huonosta ja tunkkasesta ilmanvaihdosta, mutta itselläni oli ehkä mukavin ja kevein olo koskaan conihistoriassa, kestän hyvin paskaakin ilmaa siis. Päivän päätteeks piti mennä maksamaan koko pöytähuvista ja saatiin taas samanlainen reaktio kuin aamulla. Yrittivät taas ottaa yhteyttä siihen kujan vastaavaan, tuloksetta, ja lopulta annoin sitten rahan siihen infoon toivoen että se nyt menee oikeeseen osotteeseen. Huoh.

Meijän ihana tavaravuori Sunnuntai aamuna

Sunnuntaina oltiin jo lähes ruumiita, jos Desucon oli fyysisesti masokistisen raskas niin tämä oli joku maanpäällinen helvetti. Piti raahata meidän megaluokan kassit sinne paikan päälle, en ole koskaan joutunu rehkimään niin helvetisti conipaikalle kävellessä, ja matka tuntu ikuisuudelta. Sunnuntai käytettiin puhtaasti hengailuun meidän Bliitsi cosseissa ja tässä vaiheessa vasta se kunnon ihana conifiilis potkas liikkeelle. Sai taas tuntea massacossin voiman ja ei me päästy kerralla hirveesti ees kävelemään kun kameroita tulvi vähän joka paikasta. Tutustuttiin myös yhteen toiseen Bleach cossaajaan ja pyörittiin aika paljonkin tämän kanssa ympäri conia, sen dissatessa Biffeä ku raukalla oli ongelmia cossissa liikkumisen kanssa. Koko viikonlopun ajan mun cossit ei tuottanu varsinaisesti missään vaiheessa mitään suurempia epämukavuuksia, mikä oli harvinaista herkkua.

Selvästi eräillä lagaa tässä...

Meiltä oli lähössä juna 18.00 ja nurmella kieriessä satuttiin kattomaan kelloa ja huomas et sehän oli jo viis. Tässä vaiheessa sitä vielä usko, että eihän meillä mikään kiire oo ja lähettiin talsimaan Edusta kohti Kauppakorkeeta hakemaan kamoja. Tähän kaikkeen meni oma aikansa ja lähettiin tuskasina raahautumaan kohti juna-asemaa, mikä tuntu olevan maailman äärissä...hyi helvetti sitä tuskaa. Lyllerrettiin suht hidasta tahtia ja siinä ..oisko vähän puolivälin jälkeen katottiin kelloa ja ei perkele, se oli jo 17.45, eikä me oltu tosiaan lähelläkään koko asemaa. Siitä lähti aivan uskomaton adrenaalipaukkuinen juoksu isojen, tappavan raskaiden kassien kanssa, että ei hele me myöhästytään. Juostiin ja juostiin, panikoitiin ja melkein siinä romahtikin matkalla ja kun sitten viimein päästiin sinne pääasemalle asti, se junan kerpele lähti just liikkeelle ku päästiin siihen vierelle. Paniikissa lähettiin juoksee sen vierustaa, tökkien nappeja ja se ihanan ihana kuski pysähty ja päästi meidät ja joitain muitaki vielä siihen junaan. SEKUNNEISTA KIINNI! Argh! Ei tee hyvää junatraumalle. Voitiin viimein sitte lysähtää omaan vaunuun ja lagattiin ainakin se tunti ihan shokissa.

Kuollut Mouru osa 2

Aika rankka kokemus joo, seuraavana vasta onki sitten Tracon mikä lopettaa tämän vuoden coniputken. Nyyh. Mut niiin, kerron tarkemmin näistä Animen asuista tässä lähiaikoina kun saa kuvia~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti