lauantai 6. elokuuta 2011

Traconin suunnitelmia

Ehkä tästäkin voisi tosiaan vähän avautua aikasemmin, eikä vasta vikojen viikkojen paniikeissa. Siltä se meinaan vähän tuntuu, etten taaskaan vältä viime hetken paniikkia, oi elämä oon osannu alottaa tän vuoden asut niin ajoissa. Niin siis Traconiinhan on enää vajaa kk ja vasta tänään varsinaisesti alotin sinne asua tekemään.. siinä mielessä ei niin paha ku melkein kaikki osat on jo etukäteen valmiina aah <3

Traconiin siis on lähdössä vain yksi ja ainoa cossi, vaikka ihan alunperin suunnitelmissa oli ottaa molemmille päiville eri cossit, mut näin on helpompaa ja kivempaa.


Kyseessä on siis Gilbert Nightray Pandora Heartsista. Oiskohan ollu viime syksy kun tutustuin animeen ja rakastuin ikihyviksi niihin hahmodesingneihin, varsinkin just pukupuolelta. Ei siinä kauaa menny ku päätin minkä hahmon mä sieltä cossattavaksi nappasen, Gil sopii mulle parhaiten ja se on ehkä kaikista helpoimmasta päästä tehä. Jossain vaiheessa mä sit tutustutin Biffen tähän sarjaan ja sain sen koukuttumaan/rakastumaan siihen samanlailla, syntyi siis paricossi. Ja siitä vielä pidemmälle hän tutustutti sen Siville eli nyt meillä onkin ryhmäcossi! Ihanaa ihanaa *dance*. Biffeltä on siis Xerxes tulossa ja Siviltä Jack.

Vaikka siis se varsinainen vääntö ei oo kunnolla alkanu, niin cossi on ainaki jo puolivälissä. Kengät, housut ja paita löytyy jo omasta takaa valmiina, paitaan tosin noi ihme klipsunapit pitäs kiinnittää. Hanskatki tuli tässä hankittua, vaikka veetun rumat onki, peruukin hankin jo kuukausia sitten ja sitä pitäs ihan vähän suoristaa edestä. Tällästä pikkujuttua. Niin ja tietysti tätä varten on ne ihanat väripiilaritkin, kerranki. Toi takki siis nyt tässä lähinnä on se varsinainen tekeminen kuin myös toi huivi/kravatti tsydeemi. En uskalla sanoo tässä vaiheessa oikeestaan paljo mitään, jos jotain mä osaan niin manata aina nää projektini. Vanhoista cosseista oli tässä paljo hyötyä ku sai kopioitua ja modattua niistä ne kaavat, tänään siis sai ne alta pois.

Toivottavasti meillä kaikilla valmistuu asut ajoissa ja kunnialla, Traconia olen odottanu tän vuoden coneista ehkä eniten just tän ryhmäcossin takia. Mut tässä on kyl tajuttomasti tekemistä vajaaks kuukaudeks, kaiken muun ulkopuolisen "elämän" lisäks. Ei muuta ku hihat heilumaan, nyt ku ilmatki on otolliset cossin vääntöön, at last!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti