torstai 29. maaliskuuta 2012

Minipäivitystä

Ei tässä sinällään ole mitään järkeä, mutta leikitään että tämmönen pieni edistymis raportti kiinnostaa ketään. Osasin kerrankin pitää lupaukseni ja oikeesti tein Ingaa eteenpäin...siihen malliin että voisin sitä melkeimpä valmiiksi väittää. Pitää varmaan piirtää iso rasti seinään, koska taitaa olla eka kerta ku saan cossin valmiiksi pari kuukautta ennen conia...vaikka tässä oliki ite tehtävää vaan se pienen pieni osa niin ehken mä sittenkään vielä saa sitä rastia tonne seinälle. Yhyy.

Ingan myssyä siis väänsin nämä viimepäivät, ihmeen hyvin on energia riittäny ja olen tehny sitä muullonkin kun sinä yhtenä päivänä viikossa mikä yleensä on mun perustahti. Inga on siis kasassa piilareita, ihomaalia ja häntää lukuunottamatta. Mulla on jotenkin surkuhupaisa suhtautuminen koko asuun, taas tätä puhdasta laiskuuttani en kehannu olla niin millintarkan perfektionisti mitä niihin vaatteisiin tuli, niin ne nyt heittää kokoluokassa aikalailla. Mm. housut on lievästi sanottuna aika isot, liivi kanssa mut mä vähän pienensin sitä ja sit hienosti kauluspaita on just ja just sopiva. Et näin. Mutta itse tämä hattumyssyhienous minkä tein alusta loppuun itse, on jotain mistä olen tosi ylpeä. Varsinkin juuri se, etten tosiaankaan edes kysyny missään vaiheessa neuvoa, vaan ihan suunnittelusta toteutukseen tein ihan omin kätösin. Eka kerta, no väkisinkin sitä alkaa jo tietotaidot sen verran karttua ettei tarvi ohjeita joka asiaan.


Ihan ilman ongelmia en tietenkään selvinny, mutta mitään maata kaatavaa ei tullut ollenkaan vastaan. Voin viimein sanoa, että oikeesti pidin ompelusta, koska fleece. Ihan mun feivi kangas nyt kyllä, kun sitä on niin pirun helppo työstää. Sääli ettei sitä tarvi oikeestaan mihinkään. Ainoo miinus mikä tulee mieleen on, et se haisee jollekki paloöljylle, hyi helkata. Tein tohon vuoren, koska yks kerros tuntu liian ohuelta. Halusin välttyä näkyviltä saumoilta mahollisimman paljon, mutta jouduin sit kuitenki pyörtämään sen ja tehdä jälkikäteen ylimääräsen sauman tohon otsan kohalle, koska niin muodosta tuli paljon parempi ja oikeanlaisempi. Siinä mielessä anteeksiantava kangas, koska ne saumat ei näytä niin hirveiltä kun ensalkuun odotin. Jos jotain vielä muuttaisin, niin korvien muoto on vähän liian..kissamainen ja toinen käpälä on neliskanttinen, mutta ne nyt on niin olemattoman pieniä vikoja etten jaksa välittää. Kaikenkaikkiaan pidän tästä tosi paljon ja ihan törkeen mukava pitää päällä.


Kengät oli kans sellanen, et ajattelin vaan metästää ne jostain kirpparilta ja modata, mutta ehdin kyrsiintyä siihen aika nopeesti koska en löytäny yhtään mistään pyöreäkärkisiä kenkiä mitkä muutoinki olis ees lähellä haluttua, niin otin taas sen uhrauksen et tilasin netin ihmemaailmasta ihan vartavasten tehdyt yksilöt. Olin yllättyny, että ne oli niinkin laadukkaat, koska kiina, mutta ne oli just sen ihanat pari senttiä liian lyhyet niin joudun olee sit etuvarvas mytyssä koko conipäivän..tervetuloa isot rakkulat ja jalkakrampit.

Ensviikolla saanen taas rahaa, niin pääsen ostamaan ne loputkin jutskat, että voin pistää Ingan taka-alalle. Nyt pitää rueta potkimaan taas itteesä perseelle et jaksais rueta jatkamaan Yukimuraa, en oo edistyny ollenkaa. Äkkiäkö sen rykäsee liikkeelle pääsiäisenä, ottaen huomioon miten kummasti mun tekee mieli tehä cosseja. Tätä se kevät teettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti