sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Derping is over 9000! Ikki photoshoot

Jepajee, käytiin näin salamyhkäisesti eilen lauantaina shoottaamassa meikäläisen Ikki cosplay. Taino...sen piti olla Kazu muttakun kävi sellanen äärimmäisen ihana ja rakastettava kömmähdys niin se oikeen oleellinen osa, aka huppari, on Espoossa niin piti tehdä hahmonvaihto. Halusin siis shootata, koska Kazun uudelleenkäyttöä esti oikeestaan vaan uuden peruukin hankinta ja se mulla nyt ois, plus halusin vielä ehostaa Trekkini kuntoon. Mutta näit sit kävi.

Suurinosa matskusta on taas ah niin derp, mut jotenki aina jotain kunnollistaki tulee. Oli kiva eläytyä hahmoon, sain taas kuukauden vamoiluannoksen täyteen.

Rawr olen pantteri, puolustan luolaani.

Shootti ilma oli taas kerran tämä sama perus harmaa kylmä hirvitys, mikä on varmasti ollu joka ikinen kerta kun ollaan shootattu. Mut mikä parempaa, just kun oli lähdössä kotia niin taivas kirkastu melkee pilvettömäksi. IHANAA *insert sarcasm here*.

Hahmo: Itsuki "Ikki" Minami
Sarja: Air Gear
Kuvauspvm: 21.4.2012
Kuvaaja: Biffe


Se oli suorastaan sääli, miten monessa kuvassa oli pose tosi jees, mut sit menin tekee derppius maksimuksen, niin se siitä sitten. Ja jos naama oli kontrollissa, kuvan laatu muuten vaan pissi kenkään tai muuta. Jee. Kuvia tuli otettua reilu 500 niin siinä oliki homma käydä niit läpi.

Sit tää hieno gif minkä Biffe teki..


Säästän teidät toistaiseki niiltä derp otoksilta parempaan ajankohtaan. Mitä tulee muuten tuleviin edistymispäivityksiin, päätin tehä ne nyt sillai selkeämmin, etten vaan länttää kaikkea edistystä aina tietyin väliajoin samaan, vaan keskityn osiin per postaus, alusta loppuun. Esim propeille tulee oma edistysraporttinsa jne. Ei enää mitään sekalaista aiheesta toiseen pomppista ja puurotekstiä.  That's it for now.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti