maanantai 17. kesäkuuta 2013

Desuraportti ;_; 2/3 Lauantai

Aamu lähti käyntiin siinä tavanomaisessa "vielä 5 minuuttia" torkkumisessa, ehkä jopa pahemmin kuin koskaan aikaisemmin tosiaan niiden huonosti nukuttujen tuntien takia. Mutta kyllä sitä pakottautui ylös kun halusi päästä conipaikalle ajoissa ja tiesin, ettei Hakuryuuta pistä hetkessä päälle.

Oltiinki sitte paikalla jo harvinaisesti 9 kieppeillä ja hiljaisuudesta hämmentyneinä mentiin kattomaan Pokemon luentoa millä tappoi kivasti ne aamun koomatunnit ja ohjelmasta lähdettyä porukan määrä oli kasvanut aika lailla. Hakuryuussa oli ihan mukava pyöriä, vaikka asiat joko valui tai nousi ylös, jatkuvasti sai pistää asuaan jotenkin kokoon. Mutta mitään en rikkonu! Halleluja.


Lauantain hirveän voimakas tuuli oli kyllä erilainen ilmentymä Desusäästä ja ulkona liikkuminen tuntui yhä enemmän urheilulta. Päivällä pidettiin pieni shoottaustuokio, nimenomaa pieni koska jo ennen conia päätin ettei mitään kovin kummosta tartte pitää, kun sitä käy kuvaamassa lähimetikössä paremmin kuitenkin. Vähän sitä yritti silmälläpitää, josko sais jonkun napattua, mutta sääli kyllä sitä ei sitten tapahtunut.


Vinku oli kiva lisä Desuiluun ja hengailtiin ympäriinsä siihen asti kunnes käytiin kattomassa cossikisat. Täytyy sanoa, että kyllä meikäläinen niistä inspiroitui aikalailla, ja molemmissa kisoissa asujen ja esitysten laatu oli kyllä todella loistava, en kadehtinut yhtään tuomareita, mutta oikeat kyllä sai sijoituksensa. Kyllä se pistää jotenkin asiat mittakaavaan kun puhutaan yli sadasta työtunnista siinä missä itellä menee ehkä max 50, jos lähelle sitäkään.

Kisojen jälkeen ei paljoa muuta hengailun lisäksi ollutkaan, joskus seittemän aikaan mun silmät rupes jo niin kitumaan, että piti lähteä jo hotellille. Lauantai tuntui sekin todella pitkältä päivältä, mikä toki on hyvä asia. Olen jo ehtiny oikeesti unohtamaan melkein kaiken joten tämä teksti jääkin lyhyeen, kuvistakaan en kelpuuttanut kuin nuo kaksi, on se kumma kun on tyytyväinen cossiinsa niin sitten ei naama toimi :D.

4 kommenttia:

 1. Oi näin sut tuossa cossissa muutama kerta mutta en vaan saanut tilaisuutta (tai uskaltanut..) tulla pyytämään kuvaa. D: Niin hieno!

  VastaaPoista
 2. "On se kumma kun on tyytyväinen cossiinsa niin sitte ei naama toimi" en voisi olla itsestäni enempää samaa mieltä!! Varsinkin kun oli itelläkin hakuryuu päällä :'D Yritin monta kertaa tulla juttelemaan mutta eihä siitä mitään tullu tyydyin 'stalkkaamaan tolpan takaa' XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw, kovin tuttu tunne tuo, yritys hyvä kymmenen haha :'>

   Poista