perjantai 21. kesäkuuta 2013

Suunnitelmia Animeconin

Hehhee olimpas fiksu, anteeksi.

Kyllä. Suunnitelmia. Animeconiin. En tiedä miksi mua väsyttää aivan tajuttomasti edes ajatella koko conia.. Ehkä siksi koska heräsin taas siihen tajuamiseen, että sinne on vain 3 viikkoa aikaa ja viikkoni on aika täynnä työvuoroja :D Plus se, että nyt mun pitää cossien lisäksi tehä taidekujan sisällöt loppuun.

Tosiaan, lauantai menee taas taidekujalla istuessa. Mistä olenkin tavallista innokkaampi, koska Biffen kanssa "julkaistaan" meidän horoskooppi printtisarja ja ekaa kertaa varmaan kunnon fanarttiakin löytää, Magin muodossa tottakai. Innostuin myös tekemään pokemon massacharmeja, kuhan en päädy olemaan innosta sokea ja unohda oikeesti niitä cosseja sitten. Tästä tuleekin hyvä aasinsilta, eli niihin suunnitelmiin.

Animecon X lauantai
Sphintus Carmen - Magi

Ubububu lisää Magi cosseja. Heti alusta asti hurmaannuin Sphintukseen ja ennen hahmon ilmestymistä harkitsin Sharrkanin cossaamista, mutten kokenut hahmoa itelleni niin sopivaksi...mutta sitten tuli Sphintus! Ja aluksi en edes pitänyt noista koulukaavuista, mutta koen sen nyt enemmän mukavana yksinkertasena vaihteluna. Sphintuksena siis kökin taidekujalla.

Animecon X Sunnuntai
Shiny Jolteon gijinka - Pokemon

Eka Pokemon gijinka jeee. Vasta nyt ihan Desun jälkeen päädyin vaihtamaan sunnuntaicossini, koska koin totaalisen inspakadon edelliseen, mikä sekin oli Jolteon gijinka. Eli päätin pysyä pokegijinka linjalla ihan jo sen takia, koska paricossi. Tietty sekin, että ajan ja mielenterveyteni takia halusin jotain yksinkertaista ja nopeaa. Jolteonissa onkin aikalailla kaikki valmiina kaapissa (housut, kravatti, paita, hanskat jne.) ja viimeinkin saan toteuttaa "salaisen" haaveeni ja cossata jotain millä on lasit päässä. Oli sangen ihana ja virkistävä kokemus tehdä viimehetken vaihdoksia, aikaisemmin olen ollu niin suunnitelmieni orja etten niistä taivu ilman usean kuukauden varoitusaikaa, jos silloinkaan.

Ja tietty sitä pitää jotain pientä tehdä perjantaiselle bussimatkalle, kun ylipäätään koko Animeen pääsyn mahdollisti tämä ihanainen tilaus ajo <3. Harvinaisen yksinkertaisella kokoonpanolla mennään, mutta ottaen ajan huomioon ja sen, että Tuomion Tracon on sekin tarpeeksi lähellä minua rääkkäävine cosseineen, olen kerrankin ihan järkevä jossakin asiassa. Niiiin ja pitäis tässä samalla kesän aikana tehdä mun The Salaista Cosplaytani *myhämyhä* mistä siitä ehkä lisää sit joskus kun saan oikeesti asioita tehtyä övö.

7 kommenttia:

 1. Woah, vähän siisti tuo shiny Jolteon gijinkan design!

  VastaaPoista
 2. Ne horoskooppi printit :a <3 gotta catch em all :DD (miks en vois olla neitsyt horoskoopiltani..)

  VastaaPoista
 3. Ei apua ihanat suunnitelmat sinulla animessa ;;__;; Jos yhtään löydät lauantaina mitään vapaa-aikaa, niin voit tulla moikkaamaan meidän Magi-ryhmäämme, jos vain haluat! : DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;;v;; Joo pidän mielessä öuö

   Poista
  2. MAGI...!! Paikalle ilmestyvät myös enemmän tai vähemmän keskeneräiset Sinbad ja Hakuryuu... valmistuvat vasta Traconiin mutta tullaanpa kumminkin. Saa tulla moikkaamaan myös!

   Poista