tiistai 9. heinäkuuta 2013

Sitä sun tätä

Pyydän heti ensimmäisenä anteeksi harvinaisen välinpitämättömästi napsittuja kuvia :D

Jälleen on aika tämän puolipakollisen random postauksen missä mukamas kerron mitä on tullu tehtyä. Mutta koen tarpeelliseksi aloittaa asialla mikä tapahtu viikko pari sitte. Mulla on satunnainen tapa aina unohtaa äärimmäisen tärkeitä asioita ja nähtävästi tein sen taas. 2 viikkoa sitte maanantaina sain ihan hirveen paskahalvauksen ku katoin vuorolistoja ja näin, että mulla on Animu lauantaille työvuoro..vaikka vannoin pyytäneeni sen vapaaksi. No se näköjään "lipsahti mielestä" ja koko se viikko meni ihan uskomattomassa stressissä yrittää saada joku ottamaan se vuoro. Noh loppuhyvinkaikki hyvin, mutta se stressi oikeastaan tappoi mun motivaation työstää cosseja aika lahjakkaasti ja jätti ihan hirveän väsymyksen päälle.

Olen tässä tehdessä huomannu, et muutenkin mun motivaatio helppoja ja yksinkertasia cosseja tehdessä on paaaljon alhasempi ku niitä haastavampia kohtaan. Ompelun jälki on paljon laiskempaa ja muutenki on vähän semmonen ihan sama. Nytkin olen ihan hirveässä motivaation puutteessa tekemässä näitä loppuun, vaikka coniin on vaan muutama hassu päivä hah.

herp

Sphintuksen ompelin supernopeesti kasaan, ei menny ku pari hassua päivää kaavoista lopputulokseen. Naurattaa miten miehekäs mekko se on eiku. Hihoista tuli vähän turhan liian naftit, mutta se on taas tätä pilkunviilausta. Laiskuus nostaa rumaa päätään kun en jaksanu rueta tekemään mitään vuoritusta vaik ois pitäny, mutta ehkä on ihan hyvä etten aiheuta itelleni niin jotain lämpöhalvausta, vaikka mukavan ...tuulettuva koko riepu onki.


Sphintuksen peruukkia oli kiva modata ja ihmettelen miten sain sen noinkin hyvin leikeltyä haha. Korvikset tein softiksesta, vähän mietitytti avata mun vanhoja korvanreikiä, mutta ihan kiltisti ne meni läpi eikä ruennu sen enempää vittuilemaan. Sphintuksessa ei tartte enää muutakun maalata kuvioita, tehä käärme ja kengät. Tilasin niihin pohjat mutta mokomat lähti vasta eilen liikkeelle, niin joudun tekemään ihan alusta asti itte. En todellakaan odota innolla jollain softis+tekonahka hirvityksillä kävelemistä..... Sauvan päätin ihan suosiolla jättää tekemättä ku en kuitenkaan ehtis.


Näin randomisti halusin tässä yks päivä vähän leikkiä silmämeikeillä ja kokeilin yhtä tutoriaalia. Ihan...jees, varmaan kokeilen jatkossakin, vaikka lopputulos ei ole mun silmissä ihan se mitä niillä tutoilla haettiin takaa hahah. Pitäs tehdä terävämmän näköseks mutta mun silmissä lopputulos on enemmän semmonen..droopy eye.

Lähtötilanne

Lopputulos

Jolteonin peruukki suvaitsi saapua ja kuten vähän pelkäsin, sävy on vähän turhan liian haalea ja kylmä. Mutta ihastuin ikihyviksi mokomaan ja sydäntäni vähän riipi kun leikkasin kutrit pois sob. Leikkelyyn ja modaamiseen meni joku reilu 3 tuntia. Arvaako kukaan muuten minkä hahmon peruukki on kyseessä :D Kauhulla odotan korvien tekemistä, kun pitää taas liimailla kuituja yyh.


Jolteonin takinkin sain aikaan aika kivuttomasti. Tein sen ihan ilman mitään kaavoja kun alkaa olemaan jo niin tuttua kauraa. Hupusta tuli valtava ja karvat nyysin Squalon hupusta, kierrätystä jee. Noi vihreät läpäreet on vähän turhankin vihreät ja kangas on pimennyskangasta. Ajattelin ensin ihan ommella ne mutta...hyi hemmetti miten jäätävän rumaa siitä ompeleesta tuli niin päätin taas turvautua lempitouhuuni ja poltin kaikki reunat ettei lähe purkautumaan. Ja hyvä niin, jälki on niin paljon siistimpää ja kangas muutenkin käyttäyty kuin unelma tähän tarkotukseen.


Kokeilin nyt piilareita silmiin ja ah ne on hurmaavat. Ekat ei vahvuudelliset piilarini ja silmissä ne näyttää hämmentävän neutraaleilta, ainakin kuvissa. Kuvointi kun on aika vahva. Mietin pitkään mitkä halusin ja päädyin tähän missä on punaset reunat. Tasaset keltaset tai ne missä on mustat reunat näytti vähän liian tökeröiltä ja tällä on juuri se efekti mitä toivoinkin.

Jolteonissa pitää tosiaan vielä vääntää ne korvat, viimeistellä se ihme huivijuttu, modata hanskoihin vihreät lipareet, tehdä se ihme helmiketju ja kattoa miten toimin housujen suhteen. Vähän liikaakin juttuja intooni nähden hah.

Onks pakko jos ei jaksa

1 kommentti: