tiistai 23. heinäkuuta 2013

The secret is revealed!


Uaaah!

..Miten niin random postaus minkä olemassaolo on täysin turha muttakun Mourulla on tylsää?

Panttaan yhä Traconin cossien julkaistamista vaikka ne eivät mikään salaisuus ole, muttakun. Sitä ennen, julkaisempa jotain muuta mitä olen ehkä sen tasan kerran nimittänyt The Salaiseksi Cosplayksi, vaikka eihän se mikään salaisuus ollut, varsinkin kun eräs jo uteli asiasta.

No mutta kyseessähän on siis alunperin vain ja ainoastaan photoshoot tarkoitukseen tehty cossi ja mikä hienointa, tämä kyseinen hihhuloija tuleekin sitten kuvattua ihan studio oloissa! Am I exited or am I EXITED \o/

Mieshuor..siis Judal Magista

Sanoin tehty vaikka Judaliahan en ole vielä onnistunu tekemään valmiiksi, kun olen pantannu ja pantannu sen tekemistä loputtomiin :D Ja alusta asti olin asennoitunut hommaan niin, että teen sen minimi vaivalla mitä vaan kykenee, eli käytän ostovaatteista ja harrastan niiden modaamista jne.

Haaremipökät siis ostin Etsystä, mutta koska nyt asiat ovat vähän muuttuneet, teen ne sitten ensvuoden puolella itse koska mokoma pääsee sitten kuitenkin näkemään conien päivänvalon ryhmäilyn muodossa. Mistä en sitten puhukkaan sen enempää. Yläosan modasin jostain vanhasta t-paidasta mikä on vähän liiankin kulahtanu koska se on vähän liian iso/löysä, mut olkoon. Ton hartiahuivin kanssa poltin päreeni koska miten ihmeessä joku noinkin simppeli asia voi muuttua niin työlääksi ja ärsyttäväksi???


Mulla meni koko päivä noihin kahteen enkä ole yhäkään yhtään tyytyväinen räyh. Mutta luovutan koska Traconin takia mulla ei hirveesti ole aikaa niitä rueta säätämään. Vielä pitäs rannerenkaat maalata, miettiä miten teen sen kaulakorun ja tehdä se, modata tuo harakanpesä peruukki ja taikoa sauva (no pun intended) ihan tästä perusversiosta. Nimittäin, löysin oikein ehanan fanart version netin syövereistä ja ajattelin sen tehdä lisänä jos aika ja mielenterveys tässä vielä riittää.



Ensviikolla toivonmukaan on sitten itse shoottaus ja odotan sitä äärimmäisellä innolla. Päästäisiin Biffen isäpuolen studiolle (toivon mukaan) kuvailemaan ja pääni täyttyy kaikista kunnianhimoisista ajatuksista. Kuhan oikeesti saan mokoman tehtyä. Olen ihan hirveän levoton ja ahdistunut tällä hetkellä. niin se into cossien tekemiseen ois kyllä ihan tervetullutta sen sijaan :D

1 kommentti: