maanantai 5. elokuuta 2013

Trrrracon suunnitelmia

No nyt on, en jaksa pantata tätä enää yhtään enempää enkä oikeastaan tiedä miksi niin edes teen :D Kukkuu.

Lauantai
Lucius - Trinity Universe

Törmäsin tähän sangen hurmaavaan olentoon lähemmäs vuosi sitten kun opin selaamaan netin ihmemaailmaa hienojen cossien toivossa ihan niinku oikeesti. Hurmaannuin niin totaalisesti, että oikeastaan heti päätin, että kyllä, tämän teen. Eikä se jää siihen vaan osallistun Traconin pukukisaan tällä. Hui ensimmäinen kisa mihin ennakkoilmottaudun! Olen ihan housut rutussa odottanu jahka ne säännöt ja ite ilmo ilmestyis, argh en jaksa odottaa :D Lucius on ehdottomasti tähän mennessä vaativin cossi ja mua pelottaa ihan hirveesti tää perus aikaongelma mikä tuntuu olevan jokavuotinen ongelma tähän aikaan vuodesta. Mut...ehkä mä selviän taas ihmeen kautta.

Sunnuntai
Spyro gijinka - Spyro the dragon

Höhöhö, voi kun olen odottanut tätä päivää. Spyro, lapsuuden sankarini ja ehdoton suosikkipelini ja pelihahmoni koskaan ikinä (ne kolme ekaa ps1 spyroa on ne ainoat ja oikeat <3) Ja eka kerta kun käytän ihan täysin omasuunniteltua gijinka designia, tämänkin piirsin jo melkein 2 vuotta sitten ja ihan piirtovaiheessa pidin mielessä, että voi kyllä tästä cossin teen. Ainoa ongelma vaan on yhä se aika, ja ekaa kertaa olen ihan tosissaan epäilevä sen suhteen ehinkö pysymään suunnitelmissa, koska Lucius nyt menee kisa-asuna hyvin paljon edelle. Kun en mitään kovin yksinkertaista menny suunnittelemaan haha. Mutta gijinkoissa, erityisesti just omasuunnitelluissa, on se hyvä puoli että voin suurella ilolla muunnella asioita jos vaan olosuhteet pakottaa tai muutenvaan menee liian säädöksi.

Ihan pirun kunnianhimoinen meininki siis, varsinkin kun just ennen Traconia tulee semmonen vuoropommitus että huhhuh, musta ei taida taaskaan jäädä mitään jäljelle parina viimesenä viikkona : D No nyt sentään on kankaat ennen kuin viikko ennen tapahtumaa, hmm <3.

2 kommenttia:

  1. Oho, onpa hemmetin makea Spyro gijinka design! Muistan ku pentuna pelasin yhen lapsuuden kaverin luona Year of the Dragonia, hitsi se oli kiva peli! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoss övö Spyro2 oli meijän eka ps1 peli sillon ku ne ilmesty <3

      Poista