tiistai 21. tammikuuta 2014

Yukicon jälkimarinat - Sunnuntai

Sunnuntai siis alkoi hyvin hitaasti ja itseään rauhoitellen ja manaten että menee sinne coniin asti. Yhtään ei huvittanu lähteä jäätymään sinne, mutta koska conipäivästä ei tulis pitkää päätti sinne lähteä meiningillä, että kyllä sen jaksaa ja eihän sitä nyt coneja näin helpolla jätä välistä.

Päivä lähti käyntiin pakollisilla ostoksilla (pitää nykyään ostaa aina jos on mahollista rannekkeet coneista, siitä kun on tullu nykyään niin pirun stressaavaa kun nyt Yukiinkaan ei oltais päästy jos ei oltais osallistuttu kisoihin ja sitä kautta saatu lippuja kun se meni täysin ohi). Mentiin kattomaan taas Laeppavian ohjelmaa, jännästi ne tasan ainoat asiat mitä käytiin kattomassa, tietty myös päättäjäiset mut ne on nykyään aika turha juttu. Alkujaan meinasin taas ahdistua sielläkin, mutta kyllä se fiilis pikkuhiljaa pureutui ja kykeni rentoutumaan, varsinkin kun joku ihana ihminen pyysi pistämään peliääniä pienemmälle (kovat äänet on yksi mikä saa mut hetkessä ahistumaan paniikin partaalle). Sitten käytiin hakemassa nimmarit ja suunnattiin pihalle kuvaamaan.

Kaikki kuvat © BiffeJa voi hitto kyllähän siellä kylmä tuli, sattuneesta syystä. Kuka mitään talvivaatteita talvella, pöh. Asagi oli ihan jepa pitää päällä, mutta harmittaa taas niin pirusti kun kiireen takia sen kanssa joutui tekemään paljon kompromisseja. Esim kengät ja vyöt on ihan hirveät. Alan vihaamaan ohutta lörppätekonahkaa ihan sydämeni kyllyydestä, sitä on niin mahdoton käsitellä.

Nimitin tätä cossia venäläiseksi katukulmahuoraksi..miksiköhän

Yukiconin ympäristö on tosi kivan näköstä ja sieltä oli helppo löytää oivia paikkoja kuvata. Ja myös kelit oli niin omiaan, molempina päivinä oli kuvatessa niin hyvää valoa, ettei mun hirveesti kuvia tarvinnu edes jälkikäsitellä. Ehkä se on sen jäätymisen arvosta.Loppu aika menikin sitten itteään lämmitellessä, hihojeni karvojen nyppimistä kirahvin afroa varten ja odotteluun et ne päättäjäiset alkaa. Hyvin lyhykäinen päivä, mutta oikeastaan iha hyvä näin, oli oikein kompakti paketti niin ettei semmosta turhaa ajankulutusta varsinaisesti tullu ja ei ehtiny väsy puremaan niinkuin yleensä coneissa sunnuntaisin.Pidin Yukiconista oikein kovasti ja ehdottomasti mennään ensvuonna uudestaan. Yritän tässä keräillä voimia, kun eipä mene kauaa kun Frosti jo sieltä tulla tupsahtaa. Ehkä mä nyt ehin tekemään pukuni ajoissa, ilman että tapatan itteni 2 viikon pitusella yli 10h/per päivä väännöllä. Iso ehkä. Toivottavasti. Mutta Frostin jälkeen sitten helpottaakin taas vaihteeksi.

p.s Lähetääksh drinkshuille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti