torstai 6. helmikuuta 2014

Muutoksia & mini WIP

Yukiconin jälkeen kuvittelin jo pahimman stressin lievittävän, mutta päinvastoin, nyt on niin vaikeeta keskittyä cosseihin kun olotila ei ole mikään paras. Viikko pari sitten tein kerrankin itseäni kuunnellen päätöksen, että siirrän Shahran kesälle. En mitenkään jaksa/ehdi/kykene tekemään sitä Frostiin pilaamatta enempää terveyttäni ja muutenkin, Shahra merkitsee cossina mulle sen verran paljon, etten halua vaan kyhätä sitä kasaan kiireessä ja stressissä. Oli kyllä yllättävän vaikeeta keksiä toista, vähemmän stressaavaa cossia tilalle, mutta lopulta semmonen kuitenki löytyi.

Kon - Tokyo Ravens

Ajatus Konin cossaamisesta kutkutteli jo ensihetkestä, kun se sarjassa ilmaantui. Päädyin siihen sitten pitkällisen pohdinnan jälkeen, kun totesin että haluan tehdä pörröisen hännän :D
Uuden cossin noukkiminen pari viikkoa ennen conia on aika hermojaraatelevaa omalla tavallaan, varsinki jos pitää tilata siihen osia. Peruukin onneks löysin englantilaiselta myyjältä ja se tuli supernopeasti. Pinkkiä lukuunottamatta kaikki kankaat löyty jo kaapeista. Nyt kuitenki kaikki vastoinkäymiset kaiken muun päälle on aikaansaanut sen, etten oikein jaksa panostaa Frostin cosseihini tuskin yhtään ja haluan vaan saada ne valmiiksi.

Ekat korvat mitä oon ite tehny hhuiSousein kohdalla stressiväsy varsinkin näkyy, enkä pidä siitä tällähetkellä yhtään. Oikeastaan kaiken pahan alku ja juuri, kirjaimellisesti, on huonot kaavat ja niin Konissa kuin Souseissa ne todellakin on huonot. Eikä ole aikaa tehdä muutoksia. Sousein takissa kaulus on harvinaisen huonosti kaavotettu ja se pilaa vähän liikaakin kokonaisuutta. Taskuistakin onnistuin tekemään ihan liian pienet. Ihan pahimmasta päästä nämä säädöt ei ole ja ne ei varsinaisesti edes näy päällepäin, pahinta on istuvuus ja cosseja on aika epämukava pitää päällä. Takki on siis aikalailla kanttauksia vaille valmis ja housut joudun jättämään ensviikolle, kun tukikangas loppu just ärsyttävästi kesken.

Paskanen peili, köhköhSouseissa ainoa asia mistä tällä hetkellä olen ylpeä on  sen peruukki. Ponnarin tein ennen Yukia ja onneksi niin. Ekaa kertaa oikeesti panostin ja pistin tähän todella paljon aikaa, meni kokonainen päivä. Tein ponnarin hyväksikäyttäen Hanskun peruukki wippiä  (taivaanlahja tämä postaus, kiitos <3) ja en voisi olla tyytyväisempi. Ponnari on siistein ikinä tekemäni ja se on hyvin hyvin tukeva, ettei varmasti mene purkautumaan tai valumaan mihinkään, enkä joutunut pistämään yhtäkään lisäkuitua. Painoa sillä tottakai on, joudun käyttämään varmasti tuhottomasti pinnejä että peruukki edes pysyy päässä. Peruukkia pitänee vielä trimmata lyhyemmäksi.

Mistään muusta ei mulla kuvia ole ja kun kaikki 3 cossia on aikalailla ompelupainotteisia, niin en usko enää pistäväni mitään postausta ennen Frostia. See ya there then ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti