keskiviikko 19. helmikuuta 2014

"Sä näytät niin viralliselta" - Frosti lauantai

Lauantai alkoi - yllätys yllätys - jäätävässä koomassa kun ei saanut yöllä kunnolla nukutuksi. En muutenkaan ollut järin innoissani Sousein laittamisesta päälle, mutta yritin suhtautua päivään positiivisesti. En ole vieläkään tyytyväinen cossiini, niin en usko sitä koskaan uusivani, mut sentään muutama hyvä kuva riittää etten vihaa jotain cossia ihan täysin.

Kuvat on ottanut Biffe ellei toisin mainita

En edes loppujenlopuksi muista monelta päädyttiin paikalle, mutta päivä alkoi pitkälle haahuilulla ja taidekujaa tarkastamalla. Niin ja tietenkin Biffen cossia korjatessa, kerrankin se en ole minä kenen cossi menee heti ensimmäisenä päivän aluksi rikki. Heti alkupäivästä suunnattiin taas kylmää uhaten pihalle kuvamaan. Sousei on mulle jo siinä erittäin erilainen, koska piti olla niin vakava jäykkis, ettei hirveesti mitään posevaraa ollu. Varsinkaan, kun en ehtiny mitään miekkaa rueta tekemään. Mulle on suuri saavutus olla vakavana kuvissa, niin ainakin siinä tunnen onnistuneeni (tosin itken kun se kaikki vaiva mitä näin ponnariin niin se mokoma ei näy ees kuvissa :D). Ihan mielelläni tällä kertaa olin kameran takana, kun kuvasin Biffen Tenkaa. Tällä kertaa myös hoidin niidenkin jälkikäsittelyn omien lisäksi, niin menkää ihmeessä kattomaan työni hedelmää kun Biffe pistää ne blogiinsa esille (hävytöntä mainostustako) Niinkuin etukäteen luonnollisesti osasin odottaa, ei Dontenia tainnut tunnistaa kukaan, ei ainakaan tullut sitä tunnustamaan. Ja jotenkin arvasin että joku erehtyy sanomaan minua saksalaiseksi kenraaliksi ja sieltähän se sitten tuli päivän aikana :D


Päivän ainoa varsinainen ohjelma oli Gintama luento, mikä jäi itselle vähän laimeaksi, kun odotin vähän energisempää esitystä ottaen huomioon minkälaisesta sarjasta on kyse. Mutta hyvin sillä tappoi aikaa, melkein heti ohjelman perään meillä oli miittiä ja siinä samalla päästiin ekaa kertaa kokemaan meido cafeta. Tunsin oloni töykeäksi kun en tilannut mitään tosin ಥ⌣ಥ Miitistä juostiinkin sitten cossikisoihin, minne saatiin harvinaisen huonot paikat, 3 parvelta. Viimepostauksessa mainitsinkin siitä, miten mua ahistaa nykyään pääsaliohjelma ja koko kisojen ajan jouduinkin itseäni rauhoittelemaan. En tiedä olenko tullut vaan niin paljon herkemmäksi kovalle musiikille vai onko ne nykyään oikeesti kovemmalla kuin ennen. NCCn voittajaesitys kyllä oli upeinta mitä olen pitkään aikaan nähnyt ja jo ihan sen takia ansaitsi sijoittumisensa.

Kuvan on ottanut Kyuu Eturautti

Kisojen jälkeen ei muistaakseni tehty enää pahemmin mitään, vaan lähettiin perjantaitakin aikaisemmin takasin hotelliin. Lauantaina oli paljon kivoja elementtejä, mutta oma fyysinen olotila taas vei voiton siinä, etten hirveästi kyennyt päivästä nauttimaan. Sousei cossina menee siihen haluaisin kovasti polttaa sen kategoriaan, koska en laske cossien onnistumista sillä miltä ne lopulta näyttää vaan sillä miten itse niistä pidän. Sousei näyttää ihan hyvältä kuvissa, mutta en todellakaan ole tyytyväinen siihen teknisessä mielessä. Noh, ehkä opin tästä jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti