tiistai 18. helmikuuta 2014

Polkkatukkamoe - Frosti perjantai

Jännästi mulla on joku ihme haluttomuus kirjottaa tänne mitään Frostista, hämmentävää. Mutta ehkä nyt kuitenkin niin teen.

Cossini sain semimukavasti torstai iltana valmiiksi ja perjantaina lähettiin kohti Lahtea yhden aikoihin, koska haluttiin mennä ihan rauhassa hotelliin heti ku sinne pääsee ja käydä syömässä, ennenkun lähetään itse conipaikalle. Kyllä huomas että ollaan hyvin ajoissa, koska yhtään selvästi Frostin kävijää ei matkanvarrella tarttunut näköpiiriini. Tuli kyllä taas niin ihanan silmätikku olo, varsinki ku mentiin syömään :D Ja superhämmentävästi joku tuli kaupassa sanomaan, että ihan hirmu söpö cossi. (*´д`*)

Kaikki kuvat on ottanut Biffe

Laitoin Mirain päälle jo kotona kaikessa rauhassa. Pitkästä aikaa koin jotain suurta hämmennystä katsoessani peiliin, onhan kyseessä ensimmäinen koulutyttöhahmo mitä cossaan. Opettelin vartavasten käyttämään tekoripsiä, mutta eipä ne tässä cossissa pahemmin tavallisesta erottuneet :'D Suurinpiirtein neljän aikaan lähdettiin hotellilta talsimaan kohti Sibbeä, sen verran aikasin että ehittäis shoottaamaan pihalla ennenkuin ovet aukeaa. Mirai ei ole mikään erityisen lämmin cossi ja olin ihan umpijäässä kuvailun päätteeksi, n. pari minuuttia ennen viittä. Biffe sai ahkerasti lämmitellä jäisiä käsiäni. Sisälle pääsy ja rannekkeen saaminen oli sangen sutjakkaa, eikä siinä tullut mitään viivästyksiä, onneksi. Frostin alottaminen perjantaina tuntui vähän höpöltä, kun oli jo pimeää, eikä me paikalla muuta oikeastaan tehty kuin mentiin kattomaan avajaiset. 


Mulla jäi Yukista vähän traumoja amv-kisoista, minkä takia olin ihan hermona pääsalissa istuessa. Kova musiikki on mulle rankka paikka nykyään. Mutta Biffen kanssa derppaillessa olo helpottui huomattavasti, etten joutunut juoksemaan ulos keskenkaiken o(≧o≦)o

Laatuesimerkki :DD

Avajaisten päätteeksi jäätiin vielä hetkeksi paikalle pyörimään esim. kirjoitettiin tervehdysseinälle. Mutta jo jotain puol seittemän aikaan lähettiin talsimaan kohti hotellia kaartaen ensin kaupassa. Olen itse ainakin nykyään niin rampa, ettei conissa myöhään oleminen, saati sitten valvominen tule kysymykseenkään, vaikka Biffe jaksoi kommentoida tuntevansa olonsa vanhaksi kun lähetään aikasin conista :D Hotelli kun ajatuksena miellyttää muutenkin enemmän kun conissa väsyneenä kituminen. Lämmin sänky, anime ja himmeet perseilynaurut kun maistuu paremmalta conipäivän päätteeksi.


Mirai oli ihan kiva ensikosketus tämän tyyppisiin hahmoihin, vaikka kyllä silti tunsin oloni vähän epäsopivaksi kun ole mikään pieni ja söpö tyttölöinen (ι´Д`)ノ Ensikerralla kyllä vähän enemmän lämmikettä päälle brrhhh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti