torstai 20. helmikuuta 2014

Isohäntäotus - Frosti sunnuntai

Sunnuntai aamu oli täyttä itseään ja jo Konia päälle laittaessa tiesin, etten pitäisi siitä. Cossina..se on jäätävän amatöörisesti tehty, mutta päällepäin ihan kelpo. Mutta itselleni se ei sovi ollenkaan, ei sitten yhtään. Noh, tästä huolimatta se oli pistettävä päälle ja talsittava coniin.

Paikalla oli niin hämmentävän autiota. Ollaan me usein muutenkin tultu sunnuntaina sen verran aikasin ettei ihmisiä pahemmin näy paikalla, mutta nyt se tuntui vieläkin autiommalta. Mentiin taas taidekujalle ja vaikka meillä ei etukäteen ollut mitään ohjelmaa minne oli tarkotus mennä, päädyttiin jopa 3 ohjelmaan. Oli tarkotus mennä kattomaan taikatyttöluentoa, mutta päädyttiin sinne jo randomisti sitä edeltävään Chobits luentoon. Ekaa kertaa oltiin ihan puhtaasti sattumalta jossain ohjelmassa ja se oli sangen virkistävää. Ylipäätään sitä muisti miksi Desu on niin ihana tapahtuma, kun sunnuntai on paras viettää ohjelmissa. Vaikka minä se kiduin kokoaika molempien luentojen aikana, kun mun piilarit taas halus murhata mut siihen paikkaan.

Kaikki kuvat on ottanut Biffe

Ohjelmista päästyä mentiin kuvamaan, taas ensin ulos mutta siellä oli tällä kertaa ihan liian kylmä niin tultiin aikalailla heti takasin sisälle. Etittiin paikkoja missä kuvata sisällä sen sijaan. Mentiin myyntipöydille menevien portaiden viereen ja yksi vierestä mennyt tokaisi että voi että miten söpöä :DD 


Otin vapauden vähän ronskimmin muokata kuvia, että osaisin olla edes jotenkin tyytyväinen niihin enkä vitutuksessani länttäisi jotain sensuuria naamaan. Se on aika sääli, koska tunsin oloni tosi mukavaksi cossissa, mutta naamani ei vaan sovi >:/ mräh.
Heti nyt, kun itse päätin lopettaa taidekujalla myymisen, olen löytänyt jonkun ihme pakkomielteen ja noh...vapautumisen että haluan ostaa sieltä jos vähänkin miellyn johonkin. Ennen olin tosi pihi ja nirso (=ω=;) Tällä kertaa sain kaikista suurimman saaliin tähän asti, olen sangen ihastunut erityisesti yhden taiteilijan tyyliin, joten toivon näkeväni tätä lisää jatkossakin (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ 


Sunnuntai muuten olikin sitten hengausta ja huomiohuoraamista eiku. Jotenkin itseäni kovasti naurattaa, kun yleensä cossejani on kuvannut vain naispuoliset ihmiset ja nyt olikin päinvastoin. Tosin mieliinpainuvin oli kun meiltä kysyttiin, että saako meitä kuvata tubeen ilmestyvään videoon, minkä tarkoitus on näyttää Frostin takamuksia :D Eipä meikäläisen takamusta kovasti sen massiivisen hännän alta näkynyt haha. 

Paras kuva

Me ollaan yleensä coneissa aina menty päättäjäisiin, mut tällä kertaa väsymys voitti ja lähettiin aikasemmalla junalla takasin. Näköjään tasan se kerta kun ei niin ois kannattanu tehä hah. En todellakaan vaivaudu ottamaan mitää osaa tähän äärimmäisen outoon kohuun, enkä jaksa välittää jäikö joku etu saamatta vai ei. Sen verran kyllä sanon conista ylipäätään, että olen HYVIN iloinen tästä K18 uudistuksesta, jos se muutenkaan näkyi conissa mitenkään, niin vaan hyvällä tavalla. Toivon, että ainakin Frosti pitäisi tämän linjansa. Desut on niin vietävät suosittuja, että heillä on ehdottomasti varaa olla miellyttämättä kaikkia.

Frosti oli hyvin rankka kokemus, mutta mitä itse coniin ja sen omaan sisältöön ilman omia henkilökohtaisia asioita, se oli muistutus siitä miksi Desu on vaan niin ihana niistä omista ongelmista huolimatta. Nyt pääsen ansaitulle henkivapaalle ja kerään energiaa seuraavaa koitosta varten. Onneksi seuraava con onkin vasta (jo) alkukesästä!

4 kommenttia:

  1. En tiedä hahmoa mutta tä cossi on kyl ihana. Minusta kuvat ovat tosi onnistuneet ja tä sopii sulle. ;_; Ihanan suloinen ja hienot väri-combot.

    VastaaPoista
  2. Oh, kivahan tuo asusi on ja Tokyo Ravens on kiva sarja~

    VastaaPoista