maanantai 22. syyskuuta 2014

Tracon 9 Lauantai

Jos Tracon pitäs jotenkin tiivistää pariin sanaan, niin ekana tulee heti mieleen odottaminen ja jonottaminen. Tracon on näitä harvoja coneja mihin me saavutaan vasta lauantai aamuna, hyppisin onnesta jos Traconista tehtäis 3päivänen niin välttyis siltä aamustressiltä. Aamufiilis oli muutenkin taas sitä itteään, kun jouduin taas liimaamaan osia itteeni kiinni ku paikat vaan paukku ja poksu liitoksistaan. Junaan kuitenki selvis ja junassa istuminen oli matkapahoinvoinnin vastaan tappelua, se on näköjään tullut takasin riivaamaan mua.

Traconin yks ihanimmista piirteistä on se et se on niin lähellä asemaa, paikalle kävely on niin kivutonta ja nopeaa. Mulla ei ollu ranneketta etukäteen, niin heti alkuun pääs kokemaan näitä läpi conin ilmaantuvia ihanuuksia, jäätäviä jonoja. Onneks ei hirveen kauaa viel siin vaihees tarvinu ja päästiin sit sisälle viel ihan järjissämme. Mut sitten oliki vuorossa narikkajono. Ja sen jälkeen mun piti odottaa Biffeä kun se meni pukkariin, mikä seki oli niin täynnä porukkaa et huhhuh. Sekin aiheutti suurta kummastusta, miten oikeesti ihmiset ei tunnu osaavan ajatella asioita muidenki kantilta. Ensinnäkin se ihme lössiytymä pukkarin ulkopuolella. Ainakun uutta porukkaa lappasi alas, kaikki jäi vaan seisomaan ja ihmettelemään et onks tää pukkari jono vai miks nää ihmiset on tässä. Sitten ite pukkarissa monilla oli kaikki isot laukut mukana ja yksittäisen ihmisen oli vaikee päästä peilin ääreen edes kattomaan onko asu kunnossa, kun piti vaan loikkia siellä. Eli eka tunti conissa menikin puhtaasti kaikenmaailman jonotteluun ja odotteluun, siin vaihees aloin olee jo aika kypsä että tämmönen con.

Kaikki kuvat on ottanu Biffe

Varasin meille photoshoot ajan, mikä alkoi yhden maissa, niin se pari tuntia oli vapaata aikaa pyöriä ympäriinsä. En enää edes muista miten me se eka tunti tapettiin, mutta kamerahuoraamista ainakin se sisälsi. Sitten about tunti ennen shoottia pidettiin oma shoottimme ja kateltiin vähän ympäristöä missä vois kuvata. Yllättävän vähän sitä tuntee Traconin ympäristöä vaikka monta vuotta ollaan siellä oltu. Mentiin Tamperetalon taakse kuvailemaan ja vittuiltiin miten aurinko kokoaika tuli paistamaan sinne ja häiritsemään läsnäolollaan. Sinon oli cossina ..lievästi sanottuna tiukanpuoleinen joten kuvittelin siinä liikkumisen olevan todella jäykkää ja epämukavaa. Loppujenlopuks kyllä siinä ihan kevyesti kykeni liikkumaan. Isoin vitutus olikin huivi mikä ei yhtään halunnut olla aloillaan.


Kuten jo viimeks mainitsin, cossikisoihin pääsemättömyyden takia oli sit pyrkimys tehä cossi niin, et vois päästä jopa hallcosplayhin. Noh, ennen conia ja totesin et vaikka kutsu tulis, en ottais sitä vastaan. En ole cossiini niin tyytyväinen et voisin seisoa sen kanssa tuomariston edessä. Mut eipä sitä selkeesti tarvinnu edes miettiä, kun cossit mitä sinne valittiin näytti selvästi menevän conin ritariteeman mukaisesti.


Saatiin just passelisti shootattua ennen sitä virallista shoottia ja tottakai cossini meni paskaksi just ku lähettiin kuvaamaan. Mä en vieläkään osaa olla täysin rento kameran edessä niinkuin itekseen peilin edessä edes sillon ku Biffe kuvaa (esim osaan ilmeillä, mut heti ku kameran kohdistaa mun naama jäykistyy ihan helvetisti) joten aina shoottaus on enemmän tai vähemmän stressaavaa. Mutta nyt jotenkin jäi tosi hyvä maku suuhun siinä kuvausvaiheessa. Odotan innolla millasia kuvia sieltä tulee (väkisinkin myös vähän pelolla) ja pistänkin niille kuville oman postauksen kuhan ne saan.


Shoottauksen jälkeen oli taas hyörintää, päätettiin käydä viemässä tavarat hotellille ja hakee samalla vähän syötävää. Tällä kertaa mentiin ihan eri hotelliin mihin ollaan yleensä menty. Huone oli tosi hämmentävä, vaikka se oli suht pieni niin silti siel oli paljon enemmän tilaa ku esim Cumuluksessa, minkä hotelleihin kyllä ei enää mennä. Hotelliin päästyä iskikin jäätävä koomaus ja tapahtui päätös että otankin Sinonin pois päältäki, kun piilarit rupes jo ilmottamaan et hei ota meijät pois. Oon ruennu harkitsee 3 cossin ottamista coneihin ja tää vaan tukee sitä päätöstä. Joku tosi helppo kevyt asu minkä vois laittaa loppupäiväksi energiaavievän cossin tilalle. Mulla ei ollu mitään muuta kevyttä vaatetta kun Rin, joten pistin sen osittain päälle ja olinkin joku random koulumeganepoika loppupäivän. Se oliki päivän paras päätös.


Olo keventyi ja helpottui huomattavasti ja meillä olikin heti jotenkin paljon kivempaa conissa. Mentiin taidekujalle ja itkin miten halusin tyyliin kaiken sieltä. Näin jälkikäteen harmittaa etten heti ostanu vaan päätin jättää sen sunnuntaille, kun moni ehti myydä loppuun. Höpistiin muutenkin parille ihmiselle ja heti siitäkin olo kohentui. Ei sitä kyllä ihan jokapäivä kuule, et haukkumisen sijaan sua kehutaan 4chanissa :DD


Meijän oli tarkotus mennä kattoo cossikisat, mut päivän aikana toinen meidän lipuista oli kadonnu johonki. Se oli selvästi kohtalo, kun lähempänä ei sit edes jaksettu vaivautua mennä kisoja kattomaan muutenkaan. Ehkä jos ne ois alkanu aikasien vuosien mukaan neljältä ois vielä, mut ei vaan jaksanu väsyneenä odottaa ees sinne viiteen asti, joten mentiin hakee ruokaa ja möngittiin jo hotellille. Nyt ei ainakaan tarvinnu stressata seuraavaa aamua, kun oli niin helppo cossi ettei sen laittaminen ollut mitenkään iso juttu. Pitää kyllä pitää tämä jatkossa näin, ettei pistä sunnuntaille mitään liian isoa ja vaivalloista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti