keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Tuhkista noussut, uudesti syntynyt

Helou

Kuulin et blogeil vois olla toinen tuleminen niin siitä inspiroituneena kokeilen vähän herätellä tätä omaa kuvatustani eloon. Se miten kirjotan kuitenki muuttuu ja paino on enemmän cosseissa. Siirryin pari vuotta sitten enemmän muille sivuille (facebook/twitter/tumblr) pitkälti sen takia, kun niissä oli helpompi pistää matskua esille ajankohtaisesti ja kuvapainotteisesti, ja niiden kautta sai enemmän vuorovaikutusta seuraajiin. Ajattelen tätä blogia eräänlaisena jatkeena näille, eli pidän painotuksen kuvissa suoranaisen tekstin sijaan.

En lupaa mitään itselleni enkä kellekkään muulle siitä kuinka aktiivisesti tänne mitään pistän tai pistänkö loppupeleissä ollenkaan. Mutta kokeillaan.

En poista mitään vanhoja postauksia tai tee muutenkaan muuten mitään suurempia uudistuksia, nimi ja url vaihtui lähinnä.

Frostin lähestyessä yritän tehä wip postauksia cosseista mitä sinne oon tekemässä ja näin alotan varsinaisen blogailun, tää oli tämmönen kevyt alkupala ja herätysääni et hei tätä sivua voi taas seurata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti