sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Sasuke photoshoot

Semmosta taisin viikko sitten vihjaista et tänä viikonloppuna tulis jotain edistymisjuttua, mutta eipä sitä nyt vielä tule kun kävi näinkin jännästi, että mentiin shoottaamaan lauantaina Helsingin roihuvuoren japanilaiseen puutarhaan. Ja tänään oli ja on niin koomapäivä etten saanu cossia jatkettua vaik piti niin..tällä mennään sitten.

Cossina itsellä siis tosiaankin Samurai Deeper Kyon Sarutobi Sasuke, mitä ulkoilutin viimevuoden Animeconissa. Aikasemmin keväällä me suunniteltiin, että mentäis kukinnan aikaan edellä mainittuun puutarhaan shoottaamaan ja Sasuke nyt sopi siihen maisemaan kaikista parhaiten nykysistä cosseista, muutenkin siitä tahoin saada kuvia. Luojankiitos oli viimeinkin aurinkonen ilma, koska alkanu vähän pänniin se iänikuinen harmaa shoottisää.. Ja asussa hilluminen oli aika mielenkiintonen kokemus näin alkukesästä.

Päivä lähti ihan hirveellä tavalla kulkemaan niin on suorastaan ihme, et ylipäätään pääsin elossa paikalle. Tietty sit kaikki valmistelutki meni päin sanonko mitä, niin tuntu et on hyvää tuuria jos saa jotain säilyttämisen arvosta kuvaa aikaseks. Mut kyl sitä loppujenlopuks olosuhteisiin nähden tuli jotain.

Hahmo: Sarutobi Sasuke
Sarja: Samurai Deeper Kyo
Kuvauspvm: 19.5.2012
Kuvaaja: BiffePuisto oli paljon pienempi mitä luulin ja läheiset rakennukset/tie haittas kyllä ikävästi joissain kuvissa. Mun cossin jälkeen sain kameran omiin käpäliini ja kuvasin Biffen Amaterasu cossin, naurattaa et yleensä mä olen jo ihan kuollu oman poseemisen jälkeen mut jumiuduin nyt vasta siinä vaihees kun ite kuvasin.

Kauniit kukkaset on kauniita

Nyt on oikeestaan kuvattuna ne vanhat cossit, mitä haluan vielä kaivaa kaapin kätköistä. Pitää vaan nyt sit rueta keskittymään enemmän uusiin kun on nää saanu alta. Oli vähän hirvittävä kyllä vähän käyttää kokonainen päivä kun Desun perkele lähestyy ja on niin kesken kaikki waah. Nyt joku ahkeruusmoodi vaan päälle, tappaa pois tämä enmäjaksa hirveys niskasta.


1 kommentti:

  1. Oi ku hieno cossi (ja kuvia!) vaikka en hahmoa tiiä! <3 (sarjan tiedän kyllä)

    VastaaPoista