maanantai 11. kesäkuuta 2012

Desucon oli ja meni 1/2

Ajattelin jo kirjotella nyt ehkä vähän jotain Desusta, vaikka mitään varsinaista matskua mulla ei oo. Joten teen kahessa osassa ja spämmin ne mitä nyt sattuu löytymään julkasukelposta..jos löytyy. Eka kerta ettei me shootattu ollenkaan viikonlopun aikana niin sekin varmasti vähä vaikuttaa asiaan.

Yleisesti...Desu on tosi mahtava tapahtuma. Nykyään se on meille lähinnä hengailucon koska luentojen lisäks siellä ei enää erityisemmin oo mitään meitä kiinnostavaa kun on ihan alusta asti siellä käyty ja koluttu kaikki. Ihme ja kumma, vain yks luento kuudesta mihin aiottiin jätettiin välistä ihan koska ei jaksanu mennä sinne, mitä yleensä myöhästytään kaikista. Eipä sitä hirveesti voinu/kyenny luennoilla olemaan koska cossien vaikeus tänävuonna oli omaa luokkaansa..

Lauantai siis meni Yukimura cossissa. Tein perinteiset ja rikoin cossini ekan kerran jo tulomatkalla. Osia repsotti ennenkun pääsin ees junaan mut sit paikalle käveltäessä etuläppä meni ja irtosi. No himmeellä kuumaliima/teippiväkerryksellä siitä selvis ja muuten cossi pysy sit ihan nätisti kasassa, ihme. Yukimura oli ihan tajuttoman inhottava pitää päällä siinä mielessä, että piti just pelätä kokoajan rikkovansa jotakin. Mut kun niistä peloista pääs jossain vaihees niin loppujenlopuks ihan mukava pitää päällä.

Shootteja tosiaan ei pidetty, koska oltiin molemmat niin helvetin rampoja nii ei siit ois mitään tullu. Plus mun cossissa oli se yks hyvin merkittävä osa miks vihaan koko asua niin eipä hirveesti tehnykkään mieli tehä mitään ylimäärästä. Sehän on siis peruukki. En maininnu etukäteen oikeestaan siitä mitään sanallakaan, ihan senki takia että vihaan sitä kasaa niin sydänverestäni asti. Se on niin kamala afro mun päässä eikä sitä saanu mitenkään rauhotettua, niin piti vaan purra hammasta ja sanoa et kai sen kanssa pystyy nyt desun läpi meneen. Tilasin uuden nyt heti conin jälkeen Animee varten, missä aattelin asun uusiokäyttää..jos se ehtii tulemaan. Ja jos saan cossin korjattua, koska kappas kappas, menin sitte rikkomaan toisen keihään kotimatkalla, se terä on nyt palasina niin näkee jaksanko tai ehinkö tekee sen uudestaan....... yhy sob.

Lauantaina mua tosiaan myös haastateltiin, mikä oli älyttömän hurjaa. Casualtycosplayn puolesta tultiin mua siis haastattelemaan, tai lähinnä kyselemään. Alkushokki tietysti oli, et piti puhuu enkuksi. Ja se mun vastaus vielä kuvattiin. Eli tosiaan tässä viikon parin sisään siis ilmestyy tuo haastatteluvideo tonne blogiin/tubekanavaan niin varmaan linkitän sen tänne, ellen sit kuole häpeään sitä ennen koska en tiiä yhtään miten derp olen siinä. Ehkä se leikkas mut pois siitä..............

Oli kiva kun ihmiset tuli juttelemaan ja kehumaan cossia kehe kiitos kovasti mussukat <3

Sunnuntai...ei ollu sen helpompaa näin cosplayn näkokulmasta. Ajattelin, et Inga ois kiva helppo cossi mut ei hitossa ollu. Lähinnä koska ihomaali, mikä vielä oli ennestään täysin tuntematon asia. Niin sotkusta touhua sen saaminen ja muutenki pitäminen (koska mouru ei ummarra miten se pysyy kiinni hyvin sob kertokaa minulle) et wääh se oli kamalaa. Ja kengät hiers ihan jumalattomasti. Ja piilarit vittuili. Ne maalit häiritti niin paljon, et seki taas tappo mun halun shootata. Eikä oikeen ollu mitään paikkaakaan minne mennä kuvaamaan. Eikä ollu kamerassa akkua. Sunnuntain osalta Desu meni ihan sairaan nopeesti, kun lähinnä istuttiin ohjelmii kattelemassa. AMV-kisa ja päättärit oli ehdottomasti parasta antia ja niin eeppistä et saan ajatuksestaki vielä kylmii väreitä.

Vielä näin lopuksi mainittakoon, että melkein pääs väsyitku kun rupesin puhistaan coniuupumuksen päälle sitä ihomaalia. Meni pirun kauan enkä ees saanu kaikkee pois...nimimerkillä sitä on mun ihossa vielä. Desukrapula on siis vieläkin pahempi, kun ei ole vielä osannu ymmärtää et se meni jo, vastahan siellä oli. Ja työt ootti heti tänä aamuna, mikä oli helvettiä suoraan sanottuna.

Jos tosiaan löydän jotain kivaa näytettävää niin sitten teen toisen postauksen, mut jos ei niin pitää varmaan siirtyä jo tulevaan Animeconiin...vähän päälle kk aikaa ja cossia ei oo ees alotettu, jee. Eikä mul oo oikeen aikaa, koska tää on ihmeen tapahtumarikas kesä ja pitäis osaa levätäkki jossain välissä. Mut onneks ei oo mitään niin työlästä. I hope so. PALJON tekstiä taas vaihteeksi mut nih..katsotaan mitä tuleva tuo tullessaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti