keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Desu 2/2 ja Animucon suunnitelmia

Luova otsikko ftw.

No Desusta ei nyt oo sillain mitään mitä pitäis viel avata viime postauksen jälkeen joten en tee sille enää mitään erillistä, vaan spämmin ne pienet kuvalliset matskut tähän näin.

Kuten mainitsin/lupasin, tässä tämä haastattelu mihin mut noukittiin mukaan:


Tässä vielä erillinen linkki.. tosiaan tästä propsit itse tekijälle. En näköjään lagannu ja söngertäny niin paljo miltä se puhuessa tuntu mut...joo. Puhukoon tuo puolestaan, oma kohta alkaa siis n.1.10. Ja jos kukaan ei ymmärtäny mun puheesta mitään selitin siitä kuinka propit on perseestä eiku.. 8D

Kuva © Jamfoot 

Mun peruukki tosiaan ehti tulla, se uudempi minkä tilasin ja nyt kun katon näit kuvia ja vertailen peruukkeja, taidan pysyä ihan vanhassa. Se näyttää oikeemmalta vaikka pöff onki.

Kuva © Biffe

Jaa sunnuntain Ingaa.. nää molemmat ois viel tarkotus täs kesällä shootata yhdessä putkessa ku meen Bihveelle pitämään shoottiviikonloppua. 24/7 shoottaamista luvassa, wohoo.


Mutta..se niistä Desuista sitten. Siirtykäämme Animecon IXän pariin. Muutama päivä sitten päätin vähän "spoilata" ja ilmoitin cossisuunnitelmistani Anikissa. Mut hahhaa, valehtelin..taisiis en, mut suunnitelmat ehti sen jälkeen muuttua koska ailahteleva mieli on ailahteleva.


Animecon IX sunnuntai
Hotaru - Samurai Deeper Kyo

Elikkä juu, Hotaru siirtyy lauantailta sunnuntaille. Sunnuntaille tarkotettu Yukimuran uusinta ei sitten tapahdukkaan koska...noh, ei huvita. Se maksaisi lisää koska sitä pitää korjailla ja ajatus ei oikein just nyt kiehdo, niin annan sen homehtua toistaiseksi kaappiin (tai matkalaukkuun, mitenniin en jaksa purkaa sitä) ja odottamaan shoottaamista. Ja koska ajatus lössöconista on ylitsepääsemättömän kiehtova, en halua "tässä voi vain seistä" cossia toistakertaa rajoittamaan tarvettani kieriä maassa. Hotaru on hyvin helppo cossi tähän yksityiskohta hirviöiden keskelle, ainakin tavallaan. En oo vielä ees oikeestaan käytännössä alottanu koko cossia, mut mitään niin maan vaikeeta ei pitäs olla ees että samanlainen ikuisuus tekemiseen menis ku mitä esmes Yukimuraan. Ja koska Hotaru <3 pääsen viimeinkin toteuttamaan kauan hinkuamani haavetta. Miks must tuntuu et nykyään melkein kaikki hahmot mitä cossaan on oikeesti sekasin tai muuten vaan idiootteja/retardeja. Hah koska pata kattilaa soimaa.

Lauantai......se on täysi mysteeri sitten. Todennäkösesti mä teen jonku oman hahmoni jälleen näin semi casuaalisti tai sitten jos muhun iskee joku raivotautinen inspanperkele, teen jotain mitä oon kans hinkunu jo aika pitkään sunnuntaille ja hotaru muuttaa takas lauantain paikalle. Se mikä se on, en kerro ellen oo täysin varma et sen kehtaan/kykenen tekemään. Lauantai nyt muutenki istutaan lähinnä vaan taidekujalle ja puolet cossin tekemiseen tarvittavasta ajasta menee siihen et saan myytävät kuntoon (juhannus on virallisesti askartelupäivä ja saan orjatyövoimaakin <3) näin lievästi suurenneltuna. Mikä ikinä sitten onkaan Hotarun lisäksi, siitä sitten myöhemmin enemmän ku oikeesti tiedän jotain. Jos maailma olisi täydellinen, tekisinkin ihan alusta toisen cossin ilman mitään muttia, MUTTA mulla kun on nyt töitä ja rahallisesti/ajallisesti tiukempaa niin en tiiä uskallanko änkeä näin lyhyeen aikaan toista projektia, minkä lisäks vielä Traconin hirviöcossitkin odottaa heti Animen perään niin ehh.. Varmaa eka kerta kun on epävarma cossi haha.

Juu, sillai.
P.S ...mä näin unta viimeyönä et minä ja Biffe tehtiin Mario & Luigi cossit, olikohan se enneuni? 8D

AINIIIN! Hitto mä unohan joka kerta. 23.5 oli tällä blogilla synttärit, vuosi tuli täyteen. Mä meinasin aluks et tekisin jotain erikoista sen kunniaks, mut en keksiny mitään..plus en mä ees muistanu mainita koko asiasta niin ashdalsf. Mutta, nytpä sain sanottua.

2 kommenttia:

 1. Sun Yukimura cossi oli niin cool! 8D
  *haluaa itse joskus kans lukea Samurai Deeper Kyota* Huomasin että Hotarulla on tengu getat... o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti 8D
   Joo niinhän sillä on...oon kahen vaiheilla teenkö ne vai en, koska meikäläisen tasapaino on harvinaisen kamala et tuskin pysyn pystyssä ees sekuntia jos esim. tekis vaan kuvia varten XD Perus getat ainaki tulee käyttöön..leikin ettei kukaa huomaa.

   Poista