tiistai 3. heinäkuuta 2012

Cossien edistyminen, mitä se on?

........HNNGHH. Tuossa tiivistyi täydellisesti tämänhetkinen tilani. Animecon on ensviikolla......ja Hotaru on edelleenkin hyvin alkutekijöissään. Miksi, no siksi koska menin saamaan elämän niin aivan mahtavaakin mahtavampaan aikaan. Teen töitä perskeleesti ja Biffe syö ne vapaa-ajat  nykyään tui.. tänäänkin piti olla vapaata, mutta eiii kun kutsuttiin töihin. Ei se mitään, mutta kun tänään ois ollu melkeimpä se ainoa hetki millon oisin saanu paneutua cossin tekemiseen. Stressiä, en jaksa en kestä. Ja sitku en taaskaan oo viikonloppunakaan kotona niin...joo. Musta tuntuu et teen Hotarun taas väsyitkusena vikana yönä. Manasin, vittu. Uliuu.

Se niistä kitinöistä. Ehkä. Mulla on vaan jotenkin semmonen outo mielentila, etten ees osaa panikoida liiemmin ajanpuutetta, on vaan semmonen et mikäs kiire tässä on. Vaikka ihan hitonmoinen vääntöurakka edessä. Ja proppi. Ja korvikset. Ja vaikka mitä ihanaa muuta. Toivon vaan et saan vähän vuoroja koska töiden päälle en mitään cossia jaksa, oon nytkin niin tappoväsyny et hyvä jos hereil pysyn. Kitisin vähän lisää, hups.

Jos nyt pääsisin siihen vähän oleellisempaan asiaan miks edes päätin kirjottaa mitään uutta postausta. Eli siis, lauantain mysteericossi on siis varmistunut ja mua naurattaa.


Vuorossa on jälleen kerran mun vakiotaidekujailuperinteeksi muodostunut oman hahmon cossaaminen. Eli hahmoani Chandleria aka Chunia ajattelin lauantaille vääntää. Taino eihän siinä tarvi muuta kun shortsit ja noi lahkeet tehä, mistä lahkeet on jo valmiit..niin ja peruukkia vähän leikellä. Olenki odottanu tätä hetkeä et saan cossata juuri Chunia kun sillä on niin maailman mahtavin vaatetyyli. Nauran ajatukselle että mua vältellään tämän asuvalinnan takia....

Tapoin Biffenki nauruun kun näytin suunnitelmani. Nauroin itekkin. Varmaan eeppisin cossini ikinä. Reffikuvasta sitä ei tietenkään nää, mutta shortsien matsku on sitten tekonahkaa, mikä kruunaa koko asun hulppeuden. Alunperin sain idean että Chunia cossaan kun näin kerran Eurokankaassa vaaleenpunasta tekonahkaa ja tukehuin sille kuinka Chunia se on. Niin ja ruusu vielä kaupan päälle. Ahh odotan innolla. Onneksi osasin ennakoida ja tilasin mustat piilaritkin <3.

Lahkeet uguu


Toivottavasti nyt ehin tekeen cossit loppuun, sekin tietty syöny aikaa että oon tehny täyttä häkää tavaraa myyntiin taidekujalle. Rupesin taas niin ahneeks tavaran paljouden ja monipuolisuuden suhteen. Pitää nyt vaan kaivaa jotain mielenterveyttä jostain.

p.s Miksen koskaan ikinä muista mitä kaikkea piti kirjottaa kun rupean kirjottamaan, pää tyhjenee heti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti