tiistai 17. heinäkuuta 2012

Animecon IX/2012 raportti

Kuopiosta on nyt henkisesti palauduttu arkipäivään, joten ehkä sitä osaa jotain nyt tänne kirjottaakkin. Jo ihan matkojen takia kokemus oli aika rankka, mutta en kyllä kadu että päätettiin sinne asti lähteä. Vaikka hyvin paljon lähinnä vaan istuttiin, oli silti tosi mukava päästä vaihteeks taas ihan uuteen coniympäristöön.

Lähdettiin liikkeelle tosiaan jo perjantaina ja oltiin sen verran myöhään paikalla että mentiin suoraan hotellille nukkumaan. Ihme kyllä lauantaina ei ollu niin tappoväsy kuin olis olettanu, joten tehtiin historiaa ja oltiin Musiikkitalolla melkein tuntia ennen conin varsinaista aukeemista. Päästiin jonottamatta suoraan sisään koska mentiin taidekujalle, mikä on tietysti aina yhtä hienoa. Nyt voin sanoa viime taidekujakokemusten traumoittamana, että kerrankin on tällä kertaa hommat hoidettu hyvin järjestelyjen puolesta, iso kiitos tästä. Meidät ohjattiin paikalle ja kerrottiin kaikki oleellinen, mitä ei oikeestaan ennen ole pahemmin ollu. Ja tilat yllätti vielä enemmän positiivisesti, ku saatiin niin tajuttaman iso ja aukea tila taidekujalle. Olin vähän tyhmä ku halusin paikan just siitä mihin aurinko koko päivän porotti, tuli vähän turhan liian tukala.Ihan kivahan se vaihteeks oli taas istua myymässä, vaikka uuden coniympäristön tutkimisen halu oli aikamoinen, kun siihen ei oikeen koko aikana tullu silleen tilaisuutta. Lauantaista ei muuten sitte oo paljoo sanomista, kuvia asusta tulee sitten kuvauspalvelun kautta kun on tullakseen, mut tuskin jaksan niitä enää erikseen tänne tunkea.

Mentiin aikasin hotellille ja sunnuntaina taas heräs sen verran aikasin, et jouduttiin odottamaan ovien avautumista ku päästiin conipaikalle. Olin syvästi hämmentynyt suorastaan, miten moni ihminen tuli juttelemaan mulle hahmovalinnan takia, en oikeestaan koskaan saa tilaisuutta keskutella mistään fanittamistani sarjoista joten olin enemmän kuin onnellinen, että nyt niin sai tehdä. Ja muutenkin, oletin ettei Hotarua monikaan tunnista, mutta silti tarpeeksi moni että se nostatti mielialaa, SDK faneja on siis olemassa Suomessaki <3

Sunnuntai kulu lähinnä shootatessa ja FFFightia ja Hopsumusikaalia kattoessa, joista jälkimmäisen jälkeen oliki sitten jo aika raahautua bussiin ja lähtee kotimatkalle. Mutta tässä niitä shoottauksen tuloksia.

Hahmo: Hotaru
Sarja: Samurai Deeper Kyo
Kuvauspvm: 15.7.2012 (Animecon IX Kuopio)
Kuvaaja: Biffe

Harvinaisen paljon ihan julkastavia kuvia tuli, huhhuh. Nyt sitten vaan pitäs osata rueta uuteen cossinvääntö urakkaan, sillä traconiin on tulossa tietysti 2 uutta asua eikä kumpaakaan ole hirveesti aloteltu, molemmat on tosi työläitä ja aikaa vajaa 2kk.....joo, ehkä mä selviän. Sitä ennen vielä pitäs Yukimura ja Inga shootata jos löydän töiden puitteista aikaa. Mutta niin, Kuopio oli sen verran kiva kokemus, että jos vaan ensvuonna tekevät Aconin uudestaan ja taas järkätään näinkin hyvä kuljetus, niin ehdottomasti sitä tahtoo mennä.

3 kommenttia:

  1. Miks en nähnyt Hotaru cossiasi Animeconissa? ;_; Olisin niin pyytänyt kuvan koska tä on tosi hieno! *haluaa joskus itse katsoa/lukea SDK*

    VastaaPoista
  2. Mä tahtoo olla sun Shinrei :3

    VastaaPoista