lauantai 21. heinäkuuta 2012

Auringonjumalia ja demonikuninkaita

Sen kummempia odottelematta voisin paljastella jo Traconin pukusuunnitelmat. Kun vähän kattelen tota 2012 vuoden suunnitelma listaa, niin..muutoksia on tapahtunut. Oikeestaan jo aikoja sitten vaihoin niitä, oikeestaan periaatteessa jo kahteenki kertaan. Mutta asiaan.

Tracon 2012 lauantai
Chibiterasu gijinka - Ôkamiden

Eli lauantaille ensimmäinen gijinkani ja näitähän tulee paljon Chibiterasu Ôkamiden pelistä. Löysin kerran Kaze-himen tekemän yksinkertasemman gijinka version Chibiterasusta ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olin jo melkein heti alkutekijöissään hyvin epävarma Celtyä kohtaan, niin en oikeestaan miettiny kahta kertaa että korvaisin sen terasulla. Mutta, sitten Biffe näytti mulle muita tekijän versioita, niin rakastuin vielä pahemmin tähän kyseiseen desingniin ja tottakai se piti saada tehtyä. Cossi itsessään ei luonnollisestikkaan ole kuin alkutekijöissään. Yksityiskohtia on vaikka muille jakaa ja mun mittakaavassa ihan paljon, niin kun tähän vielä lisää sunnuntain asun niin..rukoilen ihmettä että saan molemmat ajoissa valmiiksi.

Tracon 2012 sunnuntai
Amaimon - Ao no Exorcist

Amaimon sentään pysyi suunnitelmissa, vaikkakin ei ollu ihan hirveen lähellä sekään että oisin jättäny sen pois. Ihan sen takia, että riittääkö mulla aika tai energia kahen yksityiskohtasemman asun tekemiseen. Varsinki, ku Amaimonissa on niin monta ärsyttävää kohtaa, mitkä aiheuttaa harmaita hiuksia, kuten esimerkiksi kengät. Mä kun osaan toisinaan olla niin saamarin perfektionisti ja teen varmaan taas asiat vaikeimman kautta.

Että tämmöstä. Mun pitäis osaa keskittää rahankäyttöni niin, ettei ainakaan siltä osalta tulis ongelmia asujen toteuttamisessa, mutta se on vähän vaikeeta ku muhun iski taas niin luvattoman vahva hinku ostaa peruukkeja mitä en ees tarvitse mihinkään hahmoon. Yhy sob julmaa, muttakun tahtoo. Tänään on vielä työpäivä, mut huomenna on taas vapaata niin aattelin uhrata niitä tunteja Chibiterasun miekalle. Propeista on hyvä alottaa, se on paljon turhauttavampaa että proppi jää niille viimehetkille kun se, että jäis jotain ommeltavaa..se jos jotain olen tässä vuosien aikana oppinu.

2 kommenttia: