torstai 21. helmikuuta 2013

Desucon suunnitelmat + suddenly Mimicon

Miksei sitten kirjota tätäkin alta pois samantien. Tästä tuleekin tupla suunnitelma postaus, sillä kuten otsikosta ilmenee niin seuraava con onkin Mimicon eikä Desu. Päätimme siitä muutama viikko sitten, kun mua on jo pitemmän aikaa haluttanu mennä johonkin uuteen coniin tänävuonna ja lupauduin jopa kustantamaan meidän molempien menot ja sillä suunnitelmat saatais toteutumaan. Noh, vielä sopivasti Mikkelissä asustaa kaveri kenen luokse pääsee punkkaamaan, niin se sitten varmisti.

Tämä sitten tarkoittaa 2 cossia lisää. Koska enhän minä mitenkään voi kierrättää mitään vanhaa *köh*. Mietin vaan miten ihmeessä ehdin tekemään 5 cossia vajaan 4kk aikana. Mutta asiaan, aloitetaampa siitä ensimmäisestä eli Mimiconista.


Mimicon lauantai(?)
Amaterasu - Ôkami
Kuva & Desing (c) flOw 

Tämä ihanuus on muhinut suunnitelma kansiossani jonkin aikaa ja odottanut josko koskaan ehtisin sitä suunnitelmiini lisäämään. Jälleen Ôkami gijinka, mutta minkäs teet että ne on ihania ;A;. Biffe mietti että tekis Mimiin Shiranuin gijinkan ja siitä sitten vihjaillen sain syyn noukkia Ammyn cossiksi (koska tarvin luvan Biffeltä siihen jos aion lisätä cossien määrää per vuos :DD). Päiviä en vielä tarkalleen tiedä kumpi tulee kumpana mutta eiköhän se selviä. Ilmeisesti Mimissä on joku gijinka kisa hommeli, mihin varmaan sitten osallistutaan, jos muiden suunnittelemat gijinkat hyväksytään...


Mimicon sunnuntai(?)
Nisa - Hyperdimension Neptunia

Uhuhuu tämä onkin sitten Desuconin perjantailta siirretty cossi. Joskus viime syksynä kun vielä Desun sunnuntai oli auki, selasin ihan hirveällä kiihkolla netin kuvasivustoja läpi uusien hahmojen toivossa ja hamstrasin niitä ihan pirusti sitten loppujenlopuksi. Ja Nisa on niistä yksi, rakastuin hahmon ulkkaan ihan ensisilmäyksellä. Vaikka joku kireä nahkahaalari ei ehkä ihan ole se mielenterveyden kannalta paras cossiasu, niin en silti osaa Nisaa olla tekemättäkään. Ainahan voin sooloilla mikä tulee asun kireyden suhteen eiku. Nisa sopiikin hauskasti mun tämän vuoden teemaan, sinisine hiuksineen ja punaisine huivineen. Enkä näköjään koskaan pääse tekonahasta eroon, en sitten koskaan. Enkä haalareista.

---

Sitten samaan syssyyn Desucon -13 suunnitelmat, sillä conien välillä on niin vähän aikaa ja muutenkin varmasti joudun tekemään kaikkia vähän samaan syssyyn. Tällä kertaa mennään Desuun koko sen kolmeksi päiväksi.


Desucon 2013 perjantai
Pura - Crash Bandicoot 

.....Ei, en ole tekemässä mitään fursuittia vaikka kuva ensin niin ehdottelisikin.  Taitaa hei olla muuten ensimmäinen länkkäri hahmo mitä teen. Mutta joo, tuossa jonkin aikaa sitten innostuin ihan hirveästi suunnittelemaan päässäni gijinkoita nostalgian huumassa vanhoista pleikkari ykkösen pelihahmoista ja luonnollisesti Pura on niistä yksi. Pura kun oli lapsuudessani se yksi ehdottomista lemppareista ja minä kun rakastan tiikereitä näin muutenkin niin tuhottomasti <3. Kuva nyt on vielä tuommonen, kunnes saan piirrettyä puhtaaksi reffin suunnitelmastani, se on vielä raakile tässä vaiheessa. Ajatuksena oli myös paricossi, eli pistän Biffen tekemään Polarista gijinkan. Luulin muuten tähän mennessä, että Pura olisi tyttö mutta wikissä luki että se onkin poika. Järkytys :DD


Desucon 2013 lauantai
Ren Hakuryuu - Magi

En tiedä onko anime ja mangaversion välillä erityisemmin eroja, mutta mangan pohjalta mennään. Ah Magi <3. Joskus n. vuosi sitten löysin sarjan muutamien cossien kautta ja rakastuin. Alunperin meinasin, että jos cossaan niin cossaan Judalia, mutta sitten kun pääsin sinne asti missä Hakuryuuta rupes näkymään niin...hehhee. Aluksi en edes hirveästi innostunut tai ylipäätään ajatellut cossaavani Hakua, mutta vähitellen tykästyin enemmän ja enemmän niin hahmoon kuin sen ulkkaan. Ja nyt se on niitä mitä odotan eniten innolla. Ja ei mennyt kauaa, kun anime ilmoitettiin alkavaksi ja nyt se jo pyöriikin, niin aika ajankohtainen cossi tästä tuli massaa ffuu eiku. Nyt kun on vielä Useless-kun arc alkamassa myös eiku.


Desucon 2013 sunnuntai
Hatsune Miku - Vocaloid


Tämä on itsellenikin jokseenkin järkyttävää, koska viimeinen hahmo mitä kuuna päivänä olisin uskonut cossaavani, on nyt suunnitelmissani. En löydä tälle sanoja. Mutta. Samaan kategoriaan kuin Nisa, löysin tämän kuvan nettiä selatessani ja tykästyin ikihyviksi. Se on niin pirteä ja söötti että voi ököpöö. Ja kun se muuri mikä esti ottamasta naiscosseja on jokseenkin murrettu, niin why the fuck not. Olen aina pitänyt Mikusta paljastuksia omg. Pelkästään kun katson tuota kuvaa iskee se hirvittävä hinku päästä se jo tekemään. Kyseinen kuva & Desing on btw kyseisen taiteilijan käsialaa.

Mutta että semmosta. Mitään ei ole vielä alotettu, mutta tänä viikonloppuna olen menossa Biffelle niin samalla sitten ostelen matskuja, että pääsen ensviikolla sit kunnolla alottamaan. Nyt ei oo varaa laiskotella ollenkaan.....

2 kommenttia:

  1. Pakko nyt sanoa, että mahtavat cossihahmot olet valinnut. Etenkin tuo Hakuryuu aiheutti "oh mahtavaa!" äännähdyksen. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Theehe :> Useless-kun on kyllä ihan must. Magi on semmonen sarja että siitä voisi rueta hamstraamaan vaikka kuinka monta cossia.

      Poista