torstai 7. helmikuuta 2013

Piti olla valmis mut enpäs olekkaan -postaus

Viikko sitten sanoin (itselleni) että olen valmis, vähintään Mikanin suhteen...

....Nope. Tänäänkin aika hurahti aika luvattoman nopeasti, kun uudelleenväänsin Airtreckini. Taas mielentilassa en jaksa/ei huvita/en pysty joten se taas näkyy lopputuloksessa. Mutta kun unohdetaan ne pienet yksityiskohdat perus muoto on nyt ainakin paljon lähempänä oikeaa kuin vanhoissa.


Wonderista vähän liiankin sattumanvaraisesti länttäsin siis uudet päällykset. Ei ainakaan nyt tarvi pelätä että ne menee rikki tai irtoaa. Toisen kanssa tappelin ihan liikaa, joten siinä on ihan sairaasti kerroksia mitkä kuitenkin peitin. Eli eipäs ole ihan identtiset ja toinen painaa kuin synti (ei ihan) mutta ihan tyytyväinen olen. Vielä maalata pitäis.

Olen ehkä jo niin puhki palanut tämän asun suhteen, että en enää oikein välitä niistä asioista mitkä meni siinä päin persettä. Sen hillittömän muokkausmäärän johdosta jopa kestän kattoa tekelettäni ilman että menen nurkkaan itkemään.

En jaksanu ottaa laseja pois :D

Siinä on tämän hetkinen tilanne plus että pipoon länttäsin vikan kuvion ja noi lasit maalasin paremman vihreäksi. Vielä pitäs toinen hiharaita ommella asdfghjklöä ja pientä säätöä sinnetänne. Lähinnä lahkeita pitäs kaventaa, ne kun ei toimi niinkuin olisin halunnut. On Mikan ihan mukava pitää yllä, ainoastaan kauluksesta tuli todella ahistavan puristava kun se on vähän liiankin jämerä.


Piposta tuli ihan kiva, mitä en kyllä heti ois osannu odottaa koska kangas. Nojoo muoto ei nyt ihan perfecto ole, mutta ton parempaa en siitä saa. Keltanen nauha uhkas loppua joten takaraivossa on komeet ylimääräset saumat koska piti tehä kolmesta jämäpätkästä.Merkit tein jostain pienoismalleihin käytettävästä muovilevystä, mitä helposti leikkas saksilla. Mitä muita Mikanin cossaajia olen kattonu, suurinosa eli kaikki on käyttäny jotain hyvin värikkäitä random pinssejä, mutta halusin tietty mennä ihan reffin mukaan. Valkoisia peruskuvioita, koska jos niissä olis jotain ihmeellisempää ollu, takuulla olis Oh!Great niihin yksityiskohtia piirtänyt.

Sitten tuo vyö, ainoa ylpeydenkohteeni. Kaikki aikasemmat reffit mitä kavoin, niissä luki aina Madora. Animessa ja se mihin moni muu on päätyny, vyössä lukee Maoo. No päätin kaivaa kuitenkin lisää pokkareideni syövereistä kuvia missä vyötä näkyis oikeasti kokonaan ja viimein tuli kohta, missä siinä lukikin Madorange. Ja sitten tajusin et hei...mad orange. AirGearissa Ringo on Crazy apple ja Ringo tietenkin tarkoittaa omenaa, niin tästä uteliaana googletin Mikanin ja se on ilmeisesti joku tangeriini tms..eli orange. Ihana ahaa elämys ku nyt vasta sai tietää jotain näin hienoa ja olennaista, vaikka AirGearin olen lukenu läpi varmaan miljoona kertaa. Kirjaimet tietty tein softiksesta ja itse vyön leikkelin vanhasta laukun hihnasta, ompelin yhteen ja maalasin mustaksi.


Nyt kun Mikan on siis melkein valmis, pääsen tekemään Gekigamin loppuun. Siinä onkin vähän enemmän tekemistä, muttei mitään miksi en saisi ajoissa valmiiksi. Tappelin armorien kanssa taas vähän turhan paljon, enkä ole jalkaosiin niin tyytyväinen, mutta se nyt tuntuu taas olevan sääntö kuin poikkeus. Tänään sprayasin ne valkoisiksi, ai luoja vihaan maalata yhtään mitään ulkona tähän aikaan vuodesta. Ei tuntunu kunnolla tarttuvan, johtuiskohan pakkasesta. Ja kun pitää tuua sisälle kuivumaan niin täällä huuruissa sitä sitten yrittää tehdä yhtään mitään. Samalla maalasin myös jousen ja yhä valkoisempi pinta on kyllä armoton sen kohdalla.

Varmaan olisin ollu tässä vaiheessa jo valmis, jos kykenisin työskentelemään Sunnuntaisin. En tiiä mikä siinä on, mut sillon ei vaan tunnu saavan itseään tekemään mitään. Ensviikolla on onneks 2 arkivapaata ennen Frostia, joten ei pitäis pahimmassakaan tapauksessa jäädä liian tiukille.

Toivotaan että Frosti tuo jonkun maagisen itsetunnonbuustauksen, kun viime päivät on ollu vähän liian "mä oon ihan paska" alemmuuskompleksi fiilis óAò. Sitä vaan haluaa saada jotain aikaseksi, mistä osais olla ylpeäkin taas vaihteeks......ja vaikee uskoa että jo ensviikolla on itse con. Uwaah.


1 kommentti:

  1. Mämähäämänmämää! Mikan <3 Air Trecks <3 Haalarikateus <3

    Minä sinua yritän Frostbite'ssa etsiä ihan hirveästi, että tämän pääsisi näkemään kunnolla <3

    VastaaPoista