maanantai 18. helmikuuta 2013

Frostbite 1/2

Frostbite oli ja meni, ja nopeasti menikin. Ainahan conit nopeasti menee ohi, mutta tällä kertaa tuntui menevän entistäkin nopeammin. Conissa oli hauskaa, mutta ihan perus con se lopulta oli. Näin jälkikäteen...en mitenkään erityisellä lämmöllä tapahtumaa muistele, koska se ei toteuttanut sitä mitä ehkä olisin siltä eniten toivonut. En saanut cosplayn suhteen sitä confidence boostia mitä olisin toivonut ja tämä outo ja turhauttava...cosplay masennus tuntuu riivaavan melkein pahemmin. En tiedä edes miksi ja miten tämä tuli, mutta tämä jokseenkin mitätön tunne vähän varjostaa muuten hyvin mennyttä viikonloppua.

Mutta asiasta kukkaruukkuun. Saavuttiin lauantaina varmaan ekaa kertaa koskaan sen ns päämassan mukana tapahtumaan, vähän 10 jälkeen oltiin siis jo paikalla. Lauantaina tosiaan oli Mikan päällä ja vaikka kylmä useaan otteeseen tulikin, oli se harvinaisen mukava cossi pitää päällä, kun ei mikään muu oikein vaivannut.

Lauantaina käytiin yhdellä luennolla ja AMV-kisassa, muuten vaan lähinnä hengattiin. Käytiin enne kolmea roudaamassa tavaraa hotellille ja tultiin takasin shoottaamaan. Ekaa kertaa päätettiin kuvata Sibbe talon sisällä, mikä oli ihan..mielenkiintosta.

Hahmo: Mikan
Sarja: Air Gear
Kuvauspvm: 16.2.2013 (Desucon Frostbite)
Kuvaaja: Biffe


Vaikka lankoja sun muuta vähän röpsötti sieltä täältä niin ei Mikan niin hirveän..fail ollut loppujenlopuksi. Erityisen ylpeä olen noita trekeistäni ja kykenin jopa tällä kertaa kävelemään niillä sisätiloissa ongelmitta. Ulkona olikin sitten ihan eri juttu ja kompuroin joka askeleella, piti pitää Biffestä tukea kuin vanhus ikään etten vaan olis rähmälläni siellä hangessa.


Biffe on hankkinut vielä järkkärin, joten siinäkin mielessä shoottaus oli vähän erilaista. Ja tottakai lopputulos. Omalla kohdalla kesti hetki tajuta ja muistaa miten mokomat taas toimikaan, mutta ehdottomasti nostaa intoa shootata useammin.


Lähdettiin lauantaina hyvinkin aikaseen hotellille, koska ajatus tube videoiden maratoonaamisesta oli paljon miellyttävämpi, kuin se että roikutaan vaan conipaikalla. Tai se oli alunperin ajatuskin. Ja en oikeastaan edes enää kykene nauttimaan conien yötarjonnasta kun terveys tulee tielle.


Mutta jaa, Mikanin oli tarkoitus rikkoa sitä mun henkistä..pelkoa nais hahmojen cossamisesta ja toisaalta se siinä onnistuikin. Tänäkin vuonna on puolet mun cosseista naishahmoja, mikä on massiivinen muutos aikaisempaan. Mutta toisaalta se näytti juuri sen, miksi olen niin pirun epävarma koko touhusta. Olen tuplasti itsekriittisempi itseäni kohtaan naishahmojen suhteen ja se kun ois niin kiva omistaa vyötärö.

Tuo kriittisyys kyllä koskee enemmän sitä mitä saa conin jälkeen käteen, kun itse conissa tunsin oloni mukavaksi. Mutta sitä...hah..itsevarmuutta odotellessa.

Kirjotan sunnuntaista sitten, kun saadaan shoottikuvia nettiin jos niitä kehtaan sit edes julkasta.

2 kommenttia:

  1. Yäääää! En sinua nähnyt kuin kerran kauempaa, enkä kerennyt siinä hetkessä syöksyä perään ;___; Olisin niin halunnut kuvia Mikanista ;_____;

    VastaaPoista