keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Desuraportti ;_; 3/3 Sunnuntai

VOI ETTÄ kun sormet suarastaan syyyhyää kirjoittamaan tästä..hmm.."kohdeyleisö" puheesta mitä nyt on sikiänyt, mutta päätin etten tunge lusikkaani siihen soppaan vaikka kuinka kismittää :D Ehkä sen verran että hei miksi ihmisillä on niin kova tarve laatikoida/määritellä muita minkälaisia conittajia/harrastajia he ovat??

Muutta tosiaan, sunnuntai lähti käyntiin ihan järkyttävässä pöhnässä ja aikaisempien päivien väsyt tuntui romahtavan kerralla niskaan. Ja nukuin ekaa kertaa "pommiin" kamppaillessani nousemisen kanssa. Ja tästähän kaikki hyvät sunnuntait lähtevät käyntiin eiks jee.......

Hahmo: Hatsune Miku
Sarja: Vocaloid
Kuvauspvm: 16.6.2013 (Desucon)
Kuvaaja: Biffe


Sunnuntai oli siinäkin ehdottomasti rankin päivä, koska piti tavaroita roudata enemmän. Ja jo lauantaina mun silmät oikein hanakasti ilmaisi kuivuuttaan ja väsymystä, niin sunnuntai tuntui äärimmäisen ...tuskalliselta. Jatkuvaa epämukavuutta, mutta olen sen verran itsepäinen että terveydenkin uhalla pidän linssejä päässä tasan niin kauan kuin on tarve. Suosiolla kävelin matkat eri kengillä, hyvä niin koska luoja jalka parkojani kun joutuivat noihin korkkareihin. Millon korkkarit nyt ei olis ihan kamalat pitää monta tuntia, varsinkin kun suurimman osan ajasta joko seisoi tai käveli. 


Heti alkuun mentiin shoottaamaan ja noh...meno oli erittäin väsähtänyttä. Mun pitää selvästi jatkossa suosia mahollisimman helppoja cosseja sunnuntaille ja jotain...vakavia. Jos jotain olen oppinu niin mä en ihan oikeesti osaa hymyillä jos olen todella väsyny, fyysinen mahdottomuus kun naama on niin vetelä. Plus piilarit ei ollu se paras mahdollinen ja muutenkin evosin naamani tälläämisen kanssa niin äyh näin saadaan kasa kuvia mihin en ole yhtään tyytyväinen ilman vähän "rajumpaa" shoppaamista. Mutta muuten olen kyllä tyytyväinen niin kuviin kuin asuunkin jos leikataan naama pois :D


Fyysisesti ollessani sietokykyni rajoilla onnistuin kuitenkin olemaan tällä kertaa vähän enemmän läsnä. Tämä oli eka Desu missä oikeastaan mikään ohjelma ei kiinnostanut, varsinkin sunnuntait kun ois sitä parasta aikaa istua ohjelmaa kuuntelemassa. Esityskisa käytiin tottakai kattomassa ja sanon, että voi hitsi top 3 ehdottomasti ansaitsi paikkansa, mario&luigi esitys sai vatsan kramppaamaan, toiseksi tullut kauhuesitys oikeesti sai kylmät väreet niskaan, varsinkin se peilikohtaus ja sitten tottakai voittaja. Pidän Star Driverista paljon, vielä enemmän siitä biisistä niin sain ihan oikeasti pidätellä itkuani siinä vaiheessa koska se oli niin koskettavaa. Ehdottomasti todella hyvä lisä Desuconiin.


Biffe osti viimeisen pienemmän kokoisen alpakan ja sain kunnian kannella sitä loppupäivän. Sopi sen verran hyvin cossiin että se meni propista 8D. Ja itse olin aikaisemmin "tuhma" ja ostin synttärilahjani etukäteen, muttakun ei sitä ihan aina törmää conissa, varsinkaan kirpputorilla, johonkin mitä on jo pitkään halunnu. 

Ubububu ;;v;;

Kirpputori oli muutenkin tosi mukava juttu, itse oikeastaan loppupeleissä unohin ottaa siihen mitään tavaraa mukaan, joten ehkä sitten enskerralla jos semmonen järkätään 8D. Muutenkin loppupäivä menikin sitten seisoskellessa ja päättäjäisiä odotellessa. Päättäjäisissä silmäni lopulta päättivät nostaa kohtauksen ja mulla oli vaikeuksia keskittyä kun rupes ärtymään niin paljon. Ekaa kertaa piti siis jo conipaikalla noukkia ne silmistä. Biffen mukaan näytin ihan sihteeriltä.

Mouru is not amused eiku

Sitten conin päätyttyä se legit Desusää iski ja oli kyllä aika hysteerinen kokemus roudata kamppeita ja kävellä asemalle kaatosateessa. Tällä kertaa käveltiin ihan rauhassa eikä yritetty ehtiä ekaan junaan, mistä lopulta ei oltu kuin 13min myöhässä. Ja ihan hyvä niin, koska porukkaa oli paaljon vähemmän siihen aikaiseen verrattaessa ja sitä välttyi pahimmalta asemalla nousu stressiltä.

All in all, Desu oli taas oikein huikea kokemus, mistä nyt en erityisemmin keksi mitään negatiivista sanottavaa. Seuraavaksi onkin sitten Animecon, jonka suunnitelmia pistän ihan tässä lähipäivinä. Kiitos ihmisille jälleen ihanasta conista :> Menkää lukee Biffen blogista jos haluatte tarkemman analyysin viikonlopusta haha.

3 kommenttia:

  1. Tuo Miku-cossisi on upea! Rakastuin noihin housuihin totaalisesti *__* Ja mahtia tietää, että siskon figu on saanut uuden hyvän kodin :DD

    VastaaPoista
  2. Hieno Miku cossi, en olekaan tätä versiota nähnyt aiemmin!

    VastaaPoista