sunnuntai 4. elokuuta 2013

Judal photoshoot

Lyhyesti ja ytimekkäästi :D

Eilen siis tapahtui tämä Judalin shoottaus. Päästiin kuvaamaan tosiaan Biffen isäpuolen studiolle ja allekirjoittanutta jännitti ihan pirusti. Aluks teki mieli karata vielä kun ehti, mutta kyl se ihan kivaa oli ku saatiin kuitenki sit kuvausrauha. Vaikka Biffen mielestä parhaat ilmeet tuli kun oli yleisöä haha.

Judalissa tuli yllättävän kuuma ja piruvie tuntui ku ois ollu kahleissa. En tykkää pitää mitään kaulalla niin toi koru oli ihan hirveä ja hartiahuivista tuli niin tiukka, että se rajas ärsyttävästi käsien liikkumatilaa. Monta asiaa pitää tehä uusiks sit conikäyttöä varten, mut kyllähän näistä ihan hyviä kuvia sai aikaseksi.

Mutta pitemmittä puheitta itte kuviin, näitä on ihan helkkaristi ihan spämmiks asti, koska en osaa yhtään karsia näitä, on niin monta kivaa. Ja varmaan eka kerta kun tuskin tarttee tehdä mitään jälkimuokkauksia ovo.

Hahmo: Judal
Sarja: Magi - the Labyrinth of Magic
Kuvauspvm: 3.8.2013
Kuvaaja: Biffe


  

     

Tjoooo että semmosta meininkiä. Nyt sit pitää oikeen antaumuksella rueta vääntämään Traconin cosseja, mistä lisää ihan piakkoin ~

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia *___* ~ <3

  VastaaPoista
 2. On muuten todella ihania kuvia! *-* Sovit erittäin hyvin Judaliks :3

  VastaaPoista
 3. En kestä ku oot niin täydellinen ihan sama mikä hahmo! D: Voi juma nä kuvat ovat siistejä! <3 (melkein tekee mieli alkaa katsomaan Magia..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uaah en nyt sentään täydellinen >//A//< Mutta kiitos oikein paljon. (katso ihmeessä :>)

   Poista
 4. Voih niin kiva Judal ;__; Ja tosi laadukkaita kuvia!

  VastaaPoista