keskiviikko 9. lokakuuta 2013

2011vs2013 - Kazun uudelleenshoottaus

Yllätysmerkintä wuhuu ~

About viikko sitten sain hirveässä Airgear angstissani päähänpiston, että haluan tehdä ja shootata Kazun uudestaan ja mahdollisimman nopeasti. Minä ku halusin cossata Airgearista ihan hemputisti, mutta en pysty/jaksa/tms tehä uutta hahmoa, niin Kazu pääsi uusintaan.

Aikoinaan sanoin, että aion kyllä tehdäkin Kazun uusiksi kuhan jaksan. Kaikki menikin aikalailla uusiksi kun hupparikin on jotenkin mystisesti kadonnut jonnekkin. Hupparin suosiolla metsästin kaupasta (se oli kamalaa) ja nahkahousut tein ihan kokonaan itte. Just ja just riitti Nisan jämistä housuiksi ja se vähän kostautui, niistä tuli vähän...hmm :D Sanotaanko näin että kotiin päästessä oli oikein komeitä reikiä siellätäällä. Trekit on selvinneet hienosti viime frostista joten niille en tehnyt mitään. Nyt tietenkin käytin piilareita ja peruukkiakin toisin kuin sillon.

Kiva nähdä tässäkin kehitystä vanhaan, täältä siis voi kattoa niitä vanhoja kuvatuksia. Eilen tosiaan käytiin siis kuvaamassa Helsingin Kalasatamalla. Vissiin eka kerta, kun ollaan kuvattu tähän aikaan vuodesta ja kun aika aamusta oltiin liikenteessä niin oli oikein komea sumu taustalla.


Hahmo: Kazuma "Kazu" Mikura
Sarja: AirGear
Kuvauspvm: 8.10.2013
Kuvaaja: Biffe


Tämä piti ottaa ihan vaan koska töppöset :D Durr että semmosta. Mulle iski se tuttu ja tavanomainen lahna enkä oo edenny muuten cosseissa, hups. Olen jo jälleen omista aikatauluista myöhässä niin ehkä sitä pitäs taas vähän..ryhdistäytyä. Ainaki leikisti.

2 kommenttia:

  1. En tiedä hahmoa mutta tosi hienot kuvat kuten aina ja kuvauspaikkaki tosi sopiva kaikkineen grafiitteineen. :DD Ihanaa miten jotku kuvat ovat enimmäkseen harmaassa värimaailmassa ja sit on muutama tosi värikäs seassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos :> Joo ne graffitit oli tosi ihanan värikkäitä ja melkein ois pelkästään niitä voinu kuvailla haha :D

      Poista