torstai 17. lokakuuta 2013

Salamyhkäinen "wip"

Asetin ensivuoden tavoitteeksi, tai suorastaan säännöksi, että suhtaudun pakkomielteiseen asujen hamstraamiseen ja päättämiseen vähän vapaammin. En tee liian ajoissa päätöksiä vaan teen ne silloisen inspan mukaan, kun aikataulullisesti pitää päättää jotakin ja nimenomaan teen asuja sen mukaan mitä inspaa.

Kummasti Yukin cossit jumii kun en saa itseäni taas liikkeelle, mutta tällä viikolla puraisi kunnon into jotain muuta kohtaan, nimittäin Frostin perjantaiksi suunnittelemani cossia. Ja koska se on Frostin cossi, niin empäs suoraan kerrokaan vielä mikä hahmo on kyseessä, mutta eiköhän ahkerat syyskauden sarjoja katselevat sen tunnista.

Oli erityisen ihanaa tehdä viimeinkin cossia heti, kun se halu asua kohtaan puraisi. Intoni kun on niin spontaania ja lyhytkestoista. Tänään tein asuun kuuluvan hameen alusta loppuun, ensimmäinen cosseja varten tehty hame, check. Todella vapauttava tunne kun ei tarvinnut minkäänlaisia kaavoja ja aikalailla tiesi mitä tekee. Olen ihan ylpeä tuotoksestani, vaikkakin taas se päänsisäinen perfektionisti nillittää siitä kuinka kangas on sävyn pari liian tumma ja laskokset sentin pari liian harvat :D


Yleensä olen tosi innokkaasti hankkimassa uusia matskuja cosseihin, mutta nyt jotenkin se tuntuu tooodella vaivalloiselta. Ylipäätään minkään ostaminen, mikälie muhunkin on nyt purrut. Eipä ne cossit etene kun on jotenkin tosi epäroivä kaiken suhteen, syystä tai toisesta. Onhan tässä vielä aikaa :>

Eipä tässä muuta, tämmönen pieni randomius vaan. Jospa se into nyt jaksaisi purra vähän kovempaa, kun ei ole ainakaan ajasta puute.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti