keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Blogata vaiko eikö blogata, siinä vasta kysymys

Ihmisperse tässä terve. Blogin kirjottaminen on taas vähän jäänyt, vaikka paljon kaikkea Traconin jälkeen onki tullu mistä ois voinu kirjottaa. Esim Kisumin shootti, Sinonin photoshoot kuvat tuli ja Popcult day tapahtui, mistä nyt en enää viitti mitään erikseen tänne postata. Se selvin syy hiljaisuuteeni on se, etten tiedä miksi tänne mitään sisältöä pistän. Kirjottaminen ei mitenkään itsessään inspaa ja tuntuu etten enää saa blogista mitään irti minkä takia sen ylläpito kannattaa, twitter ja facebook aika hyvin tyydyttää jakamisen tarpeeni. En tiedä miksi pitäisi enää vaivautua? Onko blogillani aktiivinen lukijakunta kelle on merkitystä kirjotanko tänne vai ei? Miksi tämä blogi on olemassa?

Itse kyllä yhä nautin paljon muiden blogien lukemisesta, mutta jotenkin sitä on vaikee ylläpitää semmosta itte. Viime keväästä mun postaukset on ollu hyvin itteääntoistavia ja ylipäätään ote siitä miten kirjottaa on hukassa, en enää kirjottele mitään pitkiä tekstejä niinkuin ennen vaan ne on enemmän somen tukemaa lyhyitä ajankohtaisia mietteitä. Ja kuviakaan cossien teosta ei tuu silleen enää otettua, muuten kun kännykällä ja nekin postaan sitten twitteriin, eikä niitä oo tarpeeks/tarpeeks laadukkaita et tuntuu fiksulta tehä niistä erillistä kirjotusta tänne.

Ottakaa ylisöpö kissa täyttämään tekstiseinää

Vähän tässä itsekseni pohdiskelen paljonko koko blogi mulle merkkaa ja voinko enää saada siitä mitään irti että jaksan panostaa siihen. Jos blogi jatkaa toimintaansa, niin ehdottomasti yhä yritän etsiä sitä jotain uutta otetta, vaikka sitten pohtimalla miten saan tekstistäni semmosta että sitä ois miellyttävä lukea, saati sitten kirjottaa. Ja valehtelisin, jos lukijoiden aktiivisuudella ei oo mitään väliä, kun se on yksi kantava voima siinä jaksanko mitään kirjottaa vai en. Arvostan joka ikistä kommenttia mitä saan, vaikka niihin en vastaisikaan.

Jos jotain kertoisin niin kovin stressaavaa ja kiireistä tämä elämä on, taidekuja ja kisacossi vie paljon aikaa, rahaa ja voimia, ja siihen päälle työt ja vuodenaika niin tottakai niilläkin on oma osansa hiljaisuuteen. Tämmönen tekstipainotteinen pläjäys taas, jos kellään on halua avautua niin kertokaa ihmeessä, miksi tätä blogia luette ja onko mitään, mitä tässä blogissa haluatte nähdä/lukea. Jännästi lukijamäärä on roikkunut pitkään 99 eikä ole pyörähtänyt 100, niin ehkä voin sitä sitten jotenkin juhlistaa jos se ikinä tuosta nousee :D

Mutta niin. Nähdään, jos nähdään, jos ei, niin tiedätte mistä mut löydätte.

6 kommenttia:

 1. Itse ainaki seuraan sun blogia ja luen tyyliin aina päivitykset. x) Toivoisin että jatkaisit blogin kirjoittamista koska oot upea cossaaja ja sun blogi on yks mun lemppareista. :) Myös WIP-postaukset ovat tosi kivoja silloin ku niitä julkaiset, toivoisin niitä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos erittäin paljon >v< Katsotaan saanko niitä jatkossa vähän paremmin tehtyä :D

   Poista
 2. Mie tykkään ainaki lukee siun juttuja, teet hienoja cosseja ja oot mun suomalaisten cossaajien top 10:ssä : D
  Mutta jos kirjottaminen ei insppaa ni ei inspaa, ei kannata väkisinkää alkaa ruveta tekstiä väkertämään. Toivottavasti jatkat kumminkin ja löydät uutta intoa kirjottamiseen! NEVA GIVAP! Ganbattee~!! \o/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kovin imarreltu! :D Kiitos!
   Toivottavasti löydän jostain sitä intoa, ehkä se et pyrin ottaa enemmän kuvia herättää jotain intoa >u< sankyuu~

   Poista
 3. Toivottavasti jatkat blogin kirjoittamista!
  Tykkään lukea sun blogia ja olet hyvä cossaaja ja aina odotan innolla nähdä mitän seuraavaksi olet tekemässä/sunnitellut jne.
  Mutta voimia taidekuja juttuihin/kisa cossiin (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

  VastaaPoista