maanantai 23. tammikuuta 2012

Chibee

En pääsekkään vielä Desun cossien kimppuun kun yllättäen tuli tää kuukauden päässä oleva Chibicon väliin. Ihan alun alkujaan oli tarkotus vaan kierrättää jotain vanhaa cossia, mutta sitten tuo eräs kanssacossaajan ryökäle keksi mun päänmenoksi jotakin ja sillon olin vielä niin kovin herkkä tarttumaan mihin tahansa uuteen cossausmahollisuuteen, niin eipä sitä harkinnu sitäkään asiaa sitä sekunttia enempää. Ne perus tekosyyt tietysti piti käydä päässä läpi tyyliin "no siis voinhan mä tän ottaa vielä ku kuitenki tuun tarvii tälläst peruukkiiki vielä". No ei siinä mitä, halpa ja helppo cossi luvassa ja tosiaan peruukkiaki tarvii tulevaisuudessa, nii why not.

Vuh vuh

Kyseessähän on sitten oma hahmoni Naiki, tuttavallisemmin nasse, meijän hauvaparituksen sokea puolisko. En ois varmaan tarvinnu sitä sekuntiakaan epäröimään, koska hauvat on myrkyllisiä ja minä olen inspoineni nyt tosi herkässä tilassa. Tjoo, tämähän lähti siitä että Biffe teki Kinon ja ulkoiluttiki sitä nyt talvidesussa ja kun Chibiin päätettiin mennä / se on pieni con niin sinne ois kätevä tehä näitä omia hahmoja. Niin tapahtui puolpakottautuminen ja minä pukeudun hauvaksi, vuh vuh. Onhan se kiva et saa manipuloitua ittensä tekemään ja ahtamaan lisää cosseja tälle vuodelle, mut samalla katkeroidun sille etten saa koskaan vanhoja uusiokäyttää tän takia. Olen hamsteri, yhyy.

rawr

Nasse on itseasiassa jo aika pulkassa, kun suurin osa kamppeista löytyy jo kaapista ja jonki aikaa sitten käytti hyväksi UFFin takkialea ja sai hankittua sen takinki vaan vaivasella kympillä. Siihen tarvii vaan tehä noi karvat ja vähän lyhentää helmaa. Oisin halunnu hankkia nahkatakin, mutta koska...sellasta ei uffista löytyny ilman et ois nauranu ittensä tukehtumisen partaalle koska lol, niin päädyin sit ihan perus ruskeeseen talvitakkiin. Peruukin ja piilarit kans oon jo hankkinu, peruukki on saksittu ja..korvattu. Piilareiks oli tarkotus hankkia ihan punaset linssit ilman vahvuuksia, koska jostain syystä näihin ei niitä saa, mutta suureksi yllätyksekseni Candylensiin oli ilmestyny punaset piilarit vahvuuksilla. Vaikka sokeus olisi hyvin hahmouskottavaa, halusin kuitenki mielummin nähdä jotain ja olla ilman laseja, sen piilarin laadun kustannuksella. Noh...uskottavuudesta en sit tiiä, koska saamani linssit oli pinkit. En oo vielä kokeillu niitä nii en tiiä miltä ne silmässä näyttää, mutta tässä vaiheessa huokailen helpotuksesta sitä että omat silmät on ruskeet, niin pelkkä sävytys jo on tarpeeks riittävä.

mitenniin en jaksa ilmeillä...uliuu ja sitä rataa

Takin karvojen lisäks ei tässä muuta tarvi tehä kun häntä. Mietin et värjäisin tota Garekiin hankittua harmaata karvaa ja käyttäsin sitä, mut... nyt iski jo epäily sen onnistumisesta, niin ehkä vaan käyn köyhtymässä kangaskaupassa ja hankin kunnon karvaa. Ja täytyy sanoa, että onneks hankin viimein sen peruukkipään. Ton peruukin kynintä oli niin paljo helpompaa ku se ei luisunu kokoaika omille teilleen. Plus se pää on pelottavasti samankokonen ku omaki, eli silmiin asti mittasuhteet on oikein. Lisää helpotusta elämään.

Peruukki ennen leikkausta huonossa iltahämärä valossa

Chibiconissa me muuten aateltiin istua taidekujalla, josta olenki infonnu vähä enemmän TÄÄLLÄ. Ei siltä houkutukselta koskaan voi kieltäytyä, taidekujailu on joskus sen verran mukavaa touhua. Tosin kun yleensä, nyt siis ennakkovalmistelu tapahtuu cossien sijaan enemmän taiteilussa ja piirränkin ihan hulluna, koska intoni syö minut elävältä. Ennen chibiä me todennäkösesti käydään kuvaamassa näitä täällä kotimetsissä, et jotain sellasta voi odotella. Oompas mä nyt ahkerasti blogaillu, tekee mieli vaan höpöttää koska parhaillaan kuolen tylsyyteen. Työttömän elämää. Aaaaa miksi olen niin random.

2 kommenttia:

  1. D; Minäkin tahdon cossata joskus jotain omaa hahmoa! Tuo näyttää tosi hienolta, Naiki on hurjan söpö (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa 8D se on kumman rentouttavaa kun on ite luonu sen alkuperän nii tietää mitä tekee. Ja kiitän :>

      Poista