tiistai 17. tammikuuta 2012

Desucon Frostbite pukuraportti

Hoidetaan tämä siis suoraan alta pois.

Lauantaina tosiaan oli Katekyo Hitman Rebornin Squalo päällä. Asuun olen ihan tyytyväinen, mutta haluanko pitää sitä uudestaan? En tiedä. Ainakin opin sen että välttelen pitkähiuksisia hahmoja. Peruukki oli niin vaivaksi ja oli niin hankala pitää päässä. Se pituus ei ehkä niinkään, mutta se jos otsahiukset on pitkät kanssa niin ei kiitos. Kuvaajana jälleen kaikissa kuvissa Biffe ~

Sunnuntaina vuorossa Karnevalin Garekin Rinole versio. Otin varuiksi sen perusversion mukaan jos talvitakissa tulee conipaikalla liian kuuma, mut onneks näin ei käyny. Asu oli yllättävän mukava kokonaisuudessa pitää yllä ja näin jälkikäteen pidän siitä paljon enemmän mitä tekovaiheessa. Sävyt pelas kuitenki yllättävän hyvin yhteen, enkä oikeastaan kadu enää mitään. Tällä on oikein hyvä uudelleenkäyttöarvo ja uus shoottaus on luvassa kuhan tulis joku ihana lumimyrsky/sade. Pikkuhiljaa alan jo vähän enemmän olemaan tyytyväisempi omaan kädenjälkeen. Ja photoshootit alkaa jo tuntumaan luonnollisemmalta ja helpommalta. Hyvä alku tälle vuodelle, mille onkin suunniteltuna paljon enemmän mitä aikaisemmin. Aika myöhään tää tulee, mut voisin kokeilla sellasta uudenvuoden lupausta, et pidän kameraa enemmän mukana ku teen asujani. Miten nii laiska.

Eipä tässä kauaa tuu tän jälkeen olee hiljasena, sillä seuraavaksi oiskin luvassa tuo Chibicon näin yllättäen. Alunperin ajattelin pistää sinne ihan kierrätyscossin, mutta tuo eräs sai mut manipuloitua tekemään jotain uutta ja hämmentävää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti