perjantai 22. maaliskuuta 2013

Random paloja sieltä täältä

Haluaisin pystyä sanomaan, että olen tehnyt paljon edistymistä, mutta vastoin kaikkia odotuksiani niin vaan ei ole käynyt. Alun nopean startin jälkeen olen hyytynyt ja sillon kun jaksan tai ehdin cosseja rueta tekemään, niin se tyssää heti alkuunsa koska käy jotain sangen vittumaista. Tai etten yksinkertaisesti osaa keskittyä ollenkaan.

Alotan tällä uusimmalla kämmilläni. Eilen sain haltuuni iki-ihanaa Super Sculpey massaa ja tänään rupesin siitä tekemään noita yksityiskohtia Tsumugariin. Massa on kyllä tasan niin ihanaa kuin sanotaankin ja sen työstäminen oli helppoa joskin työlästä. Ei tässä mitään, tein muutaman osan valmiiksi ja pistin uuniin..

Raakoja pökäleitä

Sitten kävikin jotain sangen ihanaa. En tiedä mikä helvetin aivokatkos mulle taas vaihteeks tuli, mutta näköjään pistin uunin liian kuumaksi. Mitään tajuamatta pistin massat uuniin ja n. 10min jälkeen ihmettelin että haiseepas saatanan pahalle. Kävin kattomassa ja uuni oli ihan savua täynnä. Avasin sen ja roudasin sisällön nopeesti pihalle ja yritin olla hengittämättä sitä savua. Noh...massat oli ihan pikimustat. Tein juuri jotain mitä paketin turvaohjeissa oikein huutavasti kiellettiin, eli älä pistä liian kuumaan uuniin. Koska siitä voi tulla myrkkykaasuja. Hheehhehe. Hups.

Mustia pökäleitä 

Noh..loppupäivä onki täs menny kämppää tuulettaessa ja sitä mahdollista myrkytystä stressatessa. Elossa minä olen, vaikkakin just nyt on niin jäätävä päänsärky et huhheijjaa. Taas todistin sen ettei mua sais jättää valvomatta kun teen jotain.

Ei siinä mitään, ainakin sain hienon mustan pohjavärin noille hahaha..hhaa....

Se siitä sitten, siihen tyssäsi tämän päivän edistyminen ja vastaavat tilanteet alkaa jo pikkuhiljaa nostaa stressitasoa siitä ehdinkö ihan oikeasti saamaan kaiken valmiiksi.

--

Viikko pari sitten muokkasin Ammyn peruukin. Ostin pitkän puhtaanvalkoisen peruukin, minkä nostin korkeaksi poninhännäksi ja ensin ajattelin jättäväni sen niin. Mokomasta tulikin sen verran painava, että pätkäsin sitten letin lyhyeksi ja hankin sille erillisen poninhännän. Ihan aluksi olin siinä mielentilassa, että nostan kuituja siististi, mutta sitten tein Mourut ja vedin vaan rennosti mokomat ylös. Enkä kadu tätä spontaania tekoa koska lopputulos ei näytä lainkaan kamalalta ja oikeastaan mukavan rennolta.

Leikkaamaton peruukki

Leikelty (josta olen sangen ylpeä)

Lopputulos

Jämistä tein itelleni weftejä, joita eka ajattelin lisätä vielä tohon peittelemään, mutta oikeastaan sille ei ole tarvetta kun verkko ei niin pahasti paista. Lisään ne ennemmin siihen poninhäntääni, mikä on harvinaisen laiha ja harva tapaus...siis tämä jälkimmäinen. Ensimmäinen tilaamani on oikea unelma, rakastuin siihen niin syvästi kun vaan on mahdollista..mutta. Se on väärän värinen, ihan kummajainen suorastaan. ;;__;; sydämeni särkyi. Jouduin tilaamaan ihan kokonaisen peruukkihirviön saadakseni puhtaanvalkoisen kiharan poninhännän.

Kattokaa ny kui ihana ;;A;;..

....mutta sävy, voi miksi

Onhan tääki kiva mutta......(hienoja peilikuvia oikeesti)

Sobsob uliuu jo näiden kuvien näkeminen uudestaan nostaa katkeruuden pintaan koska voi helvetti ei ole reilua rakastua johonkin noin paljon, muttei voi käyttää sitä ;;A;;

Tämän lisäksi en ole varsinaisesti tehnyt mitään, kun vähän jotain pientä äärimmäisen hajanaisesti. Nisaa varten tein kaavat, mutta ostamani tekonahka olikin auringonvalossa ruskeaa, joten se homma jäi siihen. Tein myös bootcoverit, mutta niidenkin liimaus petti ja ne pitää liimata uudestaan..joten kuvia siitäkin sitten myöhemmin. Sitten onkin lähinnä ollut paljon kaavojen piirtelyä, Ammyn mekon tekoa (mistä siitäkin kuvia kun se on tilanteessa missä kehtaan näyttäytyä siinä) ja peruukkien modailua. Eli ei mitään kovin kunnollista.

Hurhur ihana Nisa peruukki, harvinaista että otsis on leikattu valmiiksi <3


Ja Pura peruukki..oli muuten kamppailu saada siitä kunnon kuvaa derp

Eipä kai tässä muuten sitten...paitsi tuota..tämä tämänpäiväinen ihme kohtaus, taisin sittenkin vetää liikaa niitä myrkkyhöyryjä........ 8D Älkäätuomitkoeiku. Olkoon joku random loppukevennys koko randomille postaukselle. Olen halunnut tehä tämän kyllä jo pitkään mutta kaappicosplay on aina sitä itseään niin..hmm..

Mitenniin haluan cossata Judalia ihan saatanasti mutten kehtaa koska ihan hirveät alemmuuskompleksit koska te jotkut olette ihan saatananmoisia jumalia ihanine lättävatsoinenne, oikeesti

5 kommenttia:

 1. Sinusta tulisi todella hyvä Judal! Sinun kannattaisi tehdä se! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos öwö Must tuntuu et kyl mä sit (joudun) sen tekemään, kun husbandokin approovasi. Mutta todennäkösesti vaan photoshoot tarkotukseen ettei siitä mitään coniasua tulisi..

   Poista
 2. Hui miten pelottavaa tuo massa-uuni-myrkkykaasu homma! Onneks ei käynyt vielä pahemmin! D:

  Harmi että toi hienompi ponnari clip-on on väärän sävyinen... onks ollenkaan mahdollista että voisit käyttää johonki toiseen cossiin sitä kenties?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli kyllä vähän turhankin hurja kokemus. Mut joo, en usko että ton ponnarin käyttö missään on mahdollista, koska sen sävy on niin..outo, ettei mulla ole koskaan tullu vastaan mitään mikä olis edes lähelle sitä samaa. Toi kun on tommonen..vähän niinku blondihtava valkonen. Ehkä jossain näissä ei niinkään cosplay tarkotukseen tehdyissä peruukeissa on samaa sävymaailmaa, mutta sitte onki asia erikseen tarvinko koskaan mitään ton sävystä.

   Poista
 3. I challenge thee!
  http://woodicosplay.blogspot.fi/2013/03/because-i-like-to-go-one-step-beyond.html

  VastaaPoista