maanantai 6. toukokuuta 2013

2 viikon paniikki?

Olemme päässeet tähän hämmentävään aikaan kun kestää tajuta, että piruvie coni on ensviikolla. En luonnollisesti ole päässyt pitäytymään alkuperäisissä tavotteissa, mutta millon sitä nyt olis. Oon mä kuitenkin kaikkea saanu aikaan ja tämä melkein koko viikko on vapaata niin ellei ihmeitä tapahu, olen valmis ruhtinaallisesti viikko ennen Mimiä. Ainakin ..toivon niin.


Viimeviikolla sain isoimman satsin piilareita tähän asti, jopa 3 kappaletta kerralla haha. Oli vähän surkeaa ostaa samoja värejä uudestaan, koska vanhat piti ihan kaikki heittää menemään uusien vahvuuksien takia. Nyt on siis omistuksessa punaiset, harmaat, siniset, kellertävänruskeat ja ensimmäistä kertaa nämä turkoosit mitä kuvassa on. Valossa ne on oikein kivan väriset, varjossa hyvin tummanvihreät. Oli ihan kauheeta ettiä juuri semmosta turkoosia sävyä, mikä menis niin sinertävästä kuin vihreästä, mitä vielä sais voimakkuuksilla ja ois tarpeeks näkyvä omissa tummissa silmissä. Päädyin näihin piilareihin riskillä, koska mitään käyttökuvaa ollu, mutta ihan hyvältä nuo sitten näyttää.


Piilareiden tullessa pääsin sitten myös testaamaan Hakuryuun paloarven maskeerausta, tätä tutoa apuna käyttäen. Yllättävän helposti se sitten sujui ja pidän lopputuloksesta. 


Sain tänään myös Nisan haalarin kokonaisuudessaan valmiiksi. Prosessi oli aivan hirveä, tota nahkaa on vaan niin tuskaa ommella. Ihan jo se, että se mokoma tahtoi repeillä kokoaika sieltä täältä koska ei jaksa kantaa omaa painoaan. Sitten sekin kun piti kiristellä taas sieltä täältä niin argh. Muutamia kohtia sinne jäi mihin en ole yhtäään tyytyväinen mutta ihan sama hah. Yksi suunnaton vitutuksen aihe oli tuo vetskari...tajusin just ennen ompelemista et se onkin kokonaan aukeava..joten piti ommellä käsin tommonen stoppari ettei se tekis niin. Sitten kun tyytyväisenä ompelin sitä kiinni, huomasin että vetskari ylipäätään on ihan liian lyhyt, niin se myös tuli ihan liian ylös. Eli koko homma piti purkaa...ja kaikkihan tietää mitä tapahtuu kun nahkaa purkaa. Haalarini on täynnä ihmeellisiä ryppykasoja ja reikiä, sob. 


Ammyn mekkokin on periaatteessa valmis, enää se yksi rusetti ja..tuota..yksi ylimääräinen osa hahah. Noissa nopeaan otetuissa kuvissa sitä ei niin ehkä huomaa, mutta tosta helmasta tuli ihan törkeän lyhyt. Tavallisesti seisoessa se ei ole niin dramaattista, mutta vähänkin kun kumartuu niin pantsushotteja koko kansalle. Aluksi ajattelin että eihän tämä mua haittaa mutta..kyllä mä sit kuitenki päätin rueta sooloilemaan ja teen semmosen erillisen ylimääräsen takahelman ihan vaan mielenrauhani takia :D


Tänään sitten ompelin elämäni ensimmäisen weftin hahah..ja siihen yhtee se sitten jäikin, niin jäätävän hirveetä touhua että mielummin itken pieniä sävyeroja ja nyljen sen toisen peruukin tähän tarkotukseen. En tarvi kun muutaman haivenen peittämään näkyvää verkkoa, kun pari päivää sitten rupesin stailaamaan Nisan peruukkia. Korkean ponnarin teko on myös kovin jäätävää vaikkei erityisen vaikeeta se ole. Ennemmin se, etten vaan jaksais leikkiä erikseen wefteillä vaan haluaisin pärjätä ihan niillä mitä peruukilla on itsellään tarjottavana. Mutta siitä sitten myöhemmin lisää. 


Sain myös hanskat tänään tehtyä....voi luoja kun vihaan hanskojen tekemistä (toistanko itseäni kun sanon vihaavani kaikkea hahah). Tänään oli joku tee kaikki kahteen kertaan päivä ja jouduin tekemään niin toisen hanskan kokonaan alusta, kuin nuo valkoset lisäpätkän, koska liian pieniä. Asenteeni sen jälkeen oli aika ...taas niin itteään etten välittänyt rueta hienostelemaan liikoja. Tein hanskat niin yksinkertasella tavalla kuin vaan voi ja siltä se vähän näyttääkin, muttei silti niin hirveät mitä voisi olla. Noi valkoset kaipaa vielä napit niin sitten ovat valmiit.

Olen listannut ylös jokaiselle päivälle omat tavoitteet mitkä pitää tehdä valmiiksi sinä päivänä, eli lauantaihin asti jokapäivälle löytyy paljon tekemistä ja siihen mennessä pitäs sit olla kaikki tehtynä. Tänään pitäs vielä leikata Ammyn peruukkiin kuvio ja tehä Nisan "hiuspinni" noiden hanskojen nappien lisäksi. 

P.s Olen rakastunut softikseen uudelleen.. <3 (olin tuhma ja tein jo Traconin cossiin jotain heh)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti