maanantai 20. toukokuuta 2013

Oh dem mimis 1/2

Oh dem tapahtumaraporttis.

Suomeksi, jotakin löpinää Mimiconista. Vähän mietin josko vaan kiltisti odottaisin vähän pidemmälle kirjottamisen suhteen koska olotila ei oo se mikään parhain mutta menkööt.

Mentiin siis jo perjantaina aamupäivästä junalla Mikkeliin ja oltiin jo ruhtinaallisen aikasin paikalla. Varmaan eka kerta kun tuli jotenki turisti olo. Uke tuli noutamaan meijät ja vietiin kamppeet sen kämpille kun sit mentiin shoppailemaan takasin keskustaan. Sieltä saavuttua mentiin shoottaamaan meijän hauvacosseja.

Hahmo: Naiki
Sarja: Oma hahmo
Kuvauspvm: 17.5.2013 
Kuvaaja: Reb/UkeTheeheee kuplia

Päästiin nautiskelemaan ihan rauhassa seudusta ja tarkastelemaan etukäteen Mikkelin piha-aluetta. Paljon ihanan näköstä luontoa sun muuta, pakko sanoa.


"mitä tässä tapahtuu?"

--

Lauantaina sitten oltiinkin aikasin liikkeellä, jo 10 aikaan oltiin Mikeaelilla ja ekoina paikalla. Päätettiin käydä nopeesti kaupassa hakemassa syötävää kun kerta oli niin paljo aikaa. Ekaa kertaa ollaan oikeesti tosi turhanki ajoissa conissa ja se odottaminen oli aika..tuskaa. Päivän alku meni lähinnä Biffen kisailuja jännätessä ja asioita hoitaessa. En ois arvannu että itelle tulis sama fiilis kun ite olis siellä lavalla, kun jännäsin katsomossa tuloksia. Mutta hyvinhän se meni ja meni vielä voittamaankin <3.

Kisan jälkeen mentiin sitten pihalle shoottaamaan.

Hahmo: Amaterasu
Sarja: Ôkami
Kuvauspvm: 18.5.2013 (Mimicon)
Kuvaaja: Reb/Uke


Pidän Ammystä hyvin paljon cossina, en muista millon viimeks olis näin mukava olo ollut mitään asua pitäessä, kun ei erityisesti tarvinnu edes stressata minkään rikkimenemisestä. Vasta kotiin tultaessa autossa miekkani alko menee palasiksi. Ainoastaan kuvioni tahtoi elää omaa elämäänsä, muttei onneks lähteny kokonaan irti ja tippunu huomaamatta jonnekin. Jotenkin nauratti kun eniten kehuja meijän asuista tuli lähinnä myyntipöytien myyjiltä ja conin henkilökunnalta. Tuli se perinteinenkin ja pari ulkomaalaista oikein kesken pyörämatkansa tuli pyytämään meistä kuvaa.

Kuva (c) Biffe


Sääennusteet uhkasi joka päivälle sateista ja huonoa säätä, mutta yhtäkään pisaraa ei kumpanakaan päivänä taivaalta tullut, ainoastaan öisin. Aurinkokin pilkahteli ihan mukavasti. Sää oli yksi isoimmista stressinaiheista etukäteen, koska ekaa kertaa peruukkini oli vähän semmoset, että ajatus kastumisesta ....tjoo.


Shootin ja kisojen lisäksi ei oikein muuta päivän aikana tehty, oikeastaan koko Mimin sisältö oli sen verran suppea ettei oikeen mitään tekemistä meikäläisten makuun löytynytkään. Mikaeli oli tiloina oikeastaan hämmentävän pieni, mutta mukava. Päivän aluksi tosin oli hankaluuksia löytää pukuhuoneisiin, mutta hetken jv.n kanssa vaeltaessa nekin löytyi. Esim desuun verrattaessa tilat oli ihanan isot ja kun samasta yhteydestä löytyi vessa/lavuaareja/paljon peilejä niin ne oli aikamoista luksusta, vaikkei me niitä hirveästi tarvittukaan.

Mimicon oli meidän ensimmäinen pienempi kahden päivän con ja sen kyllä huomasi. Mitään varsinaista moitittavaa suhteessa en Mimistä löydä, mutta isoihin coneihin tottuneelle se oli aika vaatimaton kokemus, ettei edes sanottavaa tunnu löytävän. Lisää sitten sunnuntai postauksessa.

2 kommenttia:

 1. Hrhgdjsdjgh siis nä Ōkami cossit on ihan YLI IHANIA!! <3 Nuo miekat, so cool!! (ja nyt mulle tulee myös ihan hirvee himo designata joku Ōkami-pelin jumalolennon cossi joskus koska ohmaigawd mä tykkään siitä pelistä aivan hirveesti! TwT)

  Toivon että nämä cossit näkis IRL jossain conissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovin ovo Ohh suunnittele ihmeessä <3

   Poista