tiistai 21. toukokuuta 2013

Oh dem mimis 2/2

Pois pois alta vaan tämäkin.

Jeps eli Mimin sunnuntai....vähääkään valehtelematta voin sanoa, että se oli hirvein conipäivä koskaan. Lähinnä kolmen eri asiahaaran takia, henk. koht jutut, cossi ja ite coni kaikki omalta osaltaan lannistivat mut henkisesti niin huonoon kuntoon, etten osannut edes yrittää hymyillä ja oikeastaan tappelin itkua vastaan koko sen pirun päivän. Plus siihen se, että aikasempien päivien väsymys oli niskassa, aina jotakin paikkaa kolotti, hikoilin enkä oikeen syönytkään mitään niin halleluja. Näin saatiin aikaan tilanne missä olisin kovin mieluusti vaan karannut paikalta ja halunnut päästä nopeasti kotiin. Mutta keskitytääs ensin niihin muihin juttuihin.

Hahmo: Nisa (Nippon Ichi-chan)
Sarja: Hyperdemension Neptunia
Kuvauspvm: 19.5.2013 (Mimicon)
Kuvaaja: Biffe


Aamulla oltiin kymmenen aikaan paikalla, suht kivuttomasti kun saatiin Uken äidiltä autokyyti. Päätettiin shootata jo heti kun päästään paikalle ja aluksi kuvattiinkin ulkona. Nisa oli kaikkien ennakkoluulojen mukaisesti hyvin hiostava pitää päällä, mutta en sanoisi sitä epämukavaksi siinä missä monet muut on olleet. Suurinta tuskaa tuotti peruukki ja se, etten voinu istua kunnolla koska haalari ei oikeen antanu periksi.


Sisälle mentyä jatkettiin shoottaamista ja sen lopuksi tuli se tunne, et peruukki rupee meneen päin persettä. Ja niinhän se menikin, lannistun nro 1. Kuten jo osasin pelätä, kuidut rupes valumaan/tippumaan eikä suostuneet pysymään halutusti ylhäällä. Lähettiin pukkareille kattomaan, olisko siellä hiuslakkaa ja tässä vaiheessa tulee se Mimin suurin miinus, pukkarin puutteellisuus. Siellä ei ollu oikeen muuta kuin neuloja ja lankaa. Biffe lähti kysymään onko hiuslakkaa saatavilla ja jäin kamppailemaan peruukkini kanssa. Huomasin siinä vaiheessa, että edes mitään liimaa ei sieltä löytynyt. Odotus tuntui ikuisuudelta ja sitten ku Biffe viimein tuli takasin, vastaukseksi sai vain ettei lakkaa löytynyt mistään. Siinä vaiheessa se soitti Ukelle ja pistettiin se tuomaan lakkapullo. Ja lisää turhauttavaa odottamista.


Viimein kuin sai lakan käsiin, niin kyllä sitä huokaisi helpotuksesta. Peruukki tuntui heti paljon mukavalta kun kuidut pysy siellä missä pitikin. Mutta...apu tuli vähän liian myöhään. Siinä vaiheessa olin jo siinä tilassa, etten yhtään jaksa enää kun mentiin vielä ottamaan varuiksi kuvia. Peruukki ei sinällään enää harmittanu, mutta tiettyjen asioiden takia mielialani lähti kovaan laskuun (lannistus nro 2) ja vähitellen en kyennyt muutakuin väsyneenä ylläpitämään jotenkin lähestyttävää ilmettä. Tosin, mitä kuvia katon, melkein olen iloinen tästä koska ainakin sain karsittua sen ensimmäisten kuvien jäätävän tekohymyn pois hah, onni onnettomuudessa i guess.


Itse kuviin ja cossiin näin loppujenlopuksi olen kovin tyytyväinen, ettei sentään se kaikki tuska veri ja hiki (kirjaimellisesti) menny hukkaan. Sitten mentiin taas pihalle ja napsin pari kuvaa Biffen Harada cossista.


Ylipäätään koko sunnuntain, alusta loppuun tunnelma oli jotenkin hyvin..kuollut. Porukkaa ei ollut paljon ja oikeastaan ihan koko ajan oli fiilis, kuin coni olis jo loppunut ja vaan ne vikat hengailijat olis paikalla. Se oli myös se yksi suurin päivän lannistajista, kun ei ollut mitään mikä ois piristänyt sitä tunnelmaa. Pahemmaksi se vaan päivän mittaa meni, koska ei ollut yhtään mitään muuta tekemistä, kuin katsoa aulassa tanssipelin pelaajia. Se tuntui niin uskomattoman turhauttavalta, kun ei yksinkertaisesti löytynyt mitään mielekästä tekemistä, ohjelmankin ollessa niin olematonta. Lannistus nro 3.


Lopulta sitten mentiin kattomaan Hopsi visashowta ..ja noh..siitä en sano sen enempää. Sitten oli päättäjäiset ja sitä hitusen huokaisi helpotuksesta että kohta saa edes cossin pois niskasta. Mikä on sinällään niin pirun sääli, koska olen silti molempiin cosseihini niin pirun tyytyväinen.


Mimiconilla olisi kyllä hyvät rahkeet olla todella hyvä con, mutta ekaksi pieneksi kaksipäiväiseksi tapahtumaksi en oikeen osannut innostua siitä. Olen tottunut siihen, että ohjelman valinnanvaraa on paljon enemmän jos tulee tunne, ettei löydy muuta tekemistä. Tota pukkarin puutteellisuutta lukuunottamatta kaikki muu meni ihan mallilleen järkkäämisen osalta. Toivon kyllä, että Mimi järkätään uudestaan ja sen sisältöä vähän lihotettaisiin, ihan jo ajankohdan ja paikan takia menisin oikein mielelläni uudestaan. Vähän me mietittiinkin, että jos esim. kisat menee samalla tyylillä seuraavalla mahdollisella kerralla, niin osallistutaan siihen parina. Kisat oli siis se isoin plussa conissa ja paineet siihen osallistumisesta on verrattaen pienet muihin coneihin verrattaessa.


Nyt pitäs jotenkin saada ittensä taas keskittymään cossien tekemiseen, kun Desu sieltä porhaltaa hurjaa vauhtia.

4 kommenttia:

  1. Harmi, että Mimiconisi meni "hieman" mönkään, mutta Nisa cossisi on todella nätti ja peruukki on todella hyvän näköinen! : ))

    VastaaPoista
  2. Harmi että conin sunnuntai oli sulle näköjään noin.. noh, tuskainen. :'( Mutta pakko sanoa että vaikka en tätä sun cossihahmoa tunne niin on kyllä todella siisti kokonaisuus ja kuvat aivan täydellisiä, ihan ultra-pro! Joku se vaan osaa! ;w;

    VastaaPoista