keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Levottomien Desuperjantai

Desuhöpinää pukkaapi. Mitään wip postausta en sitten tehnytkään, koska ei vaan..ollut mitään kuvia mitä näyttää ja niin, ei ollut kyllä aikaakaan kirjottaa mitään.

Cossini sain siis valmiiksi perjantai aamuna, enemmän tai vähemmän väsyneenä. Luojankiitos Desu on niin lähellä ettei tullut sen pahempi kiire, vaan lähdettiin kohti Lahtea ihanasti vasta 13.03 junalla. Ilma oli tasan niin hirveä kuin pelkäsi, eikä laukkujen roudaaminen siinä helteessä kokonaan mustilla vaatteilla ollu mitään herkkua. Hotellilla oli paljon aikaa hillua ennenkun lähettiin ite Sibelle ja allekirjoittanut viettikin sen laittalla mönkiessä kun Biffe valitti vieressä.

Kuvat © Biffe, muokkaus © minä

Sibelle lähettiin niin et ehtis ennen ovien aukeemista napsia kuvia pihalla. Alkuun sitä jakso edes jotenkin suhtautua vakavasti, mutta pikkuhiljaa jokin mystinen levottomuus iski ja tuloksena oli paljon levotonta perseilyä, kamerassa on tästä todisteita enemmän, kuin niitä kunnollisia otoksia. Ja kunnolla tuli perseiltyäkin ei siinä mitään.Ovien avatessa suunnattiin suoraan Desun omalle myyntipisteelle, koska mulle piti ostaa sieltä yksi niistä maid cafeen vanhoista mekoista. Ja ilmeisesti ensimmäisenä semmosen hankinkin, koska niitä oli hädintuskin ehditty ottaa esille. Olin muuten äärimmäisen hämmentynyt, et joku oikeesti tunnisti mun cossin, en osannu odottaa sitä yhtään :DMuuten perjantai oli vaan ihmisten kanssa höpisemistä ja avajaiset. Täytyy sanoa että se katosta laskeutuminen oli kyllä hieno tapa aloittaa con. Lähettiin aikalailla suoraan avajaisten jälkeen jo pois, koska ei sitä mitään tekemistä keksiny ja haluttiin ehtiä rauhassa käymään kaupassa ja lagata hotellissa.

Tässä niitä derppikuvia mitkä on taas vaihteeks aika kultaa.

"!!" *battleposition*

">:)"

My planet needs me

Hopas

Hhhopas

Näin ei poseta vol 2.

"My body is ready"

"Can't handle my fab"

Se perinteinen?

???

Anteeksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti