sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Puolisokea Desusunnuntai

Sunnuntaina oli vuorossa Takasugin päälle laitto, oli siitäkin vähän meininkiä että mitähän tästäkin tulee, mutta edellisen päivän tuskan jälkeen suhteellisen helppo cossi tuntui suorastaan nautinnolliselta. Enkä hikoillut läheskään niin paljon, niin jo se helpotti oloa huomattavasti.

Kaikki kuvat on Yacin ottamia

Takasugi oli cossina vähän..noh..hutaistu, mutta kyllähän siinä vielä jotenkin kehtasi pyöriä. Mä tilasin tähän ebaysta piipun, mikä ei sit ehtiny tuleen ja kitisin kuinka en halua olla ilman, niin tunti ennen coniin lähtöä perjantaina Biffe vetäs mulle nopeaan piipun :DD Ajoi kyllä asiansa. Oltiin ihan mukavan ajoissa aamulla paikalla ja ehittiin käymään kattomassa paikkoja ennen meidän varattua shoottaus aikaa. 11-12 väli siis oli Yacin kanssa kuvailua. Viimeinkin voin ruksata ainakin sen yhden asian listaltani, nimittäin saada kuvia Desun bäkkärin mustalta seinältä. Bäkkäristä puheenollen, pääsispä sinne joskus vaikka kisaajana, sen verran mukavalta meinaa vaikutti. Vähän sääli, et meijän shootti osu esityskisan kanssa päällekkäin ja sain kokea voittajaesityksen vaan yleisön reaktioäänien myötä, mut onneks näki ne jälkikäteen netistä. Meinaan aivan mahtava esitys!

 


Shootin jälkeen meijän päivä koostu lähinnä vaan hengailusta, ostosten tekemisestä ja lagaamisesta. Jotenkin jännästi se Desussa aina tuntuu siihen menevän, ettei mitään kiinnostavaa ohjelmaa löydy mitä mennä katsomaan? Siitä huolimatta sunnuntai tuntui menevän ihan sutjakasti, ei jääty kattomaan päättäjäisiä siinä toivossa, että se aikasempi juna ois tuttuun tapaan harvempi kuin se, mikä on vasta Desun loppumisen jälkeen lähtevä. No kerrankin näin ei ollu, vaan meidän juna oli ihan täpötäynnä väkeä. Pahinta melkein oli, et meidän lisäks samassa tilassa oli sangen äänekkäitä ernuja, ketkä ois voinu vähän ajatella mitä puhuvat missäkin ja millä äänenkovuudella. Ei olla enää conissa missä on sen verran taustamelua että kovan puheen vielä ymmärtäis.
Desu oli taas sitä samaa itseään, pikkuhiljaa vähän liiankin puisevaa vaan hengailla, joten pitää oikeasti rueta miettimään vielä enemmän jotain tekemistä. Ehkä ensvuonna on jotain ohjelmaa mikä kiinnostaa, ainakin niin että sinne myös pääsis eikä cossi estä istumista :D


Biffen loistavat kuvaideat

Meidän shoottiin photobompattiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti