maanantai 26. toukokuuta 2014

Desuconin pukusuunnitelmat

Koska tänään on maanantai ja oloni on lievästi sanottuna saamaton, niin leikin että suunnitelmapostauksen pistäminen on edistymistä :D (ja rageen kun pihalla on huutavia lapsia)

Desucon on uhkaavasti jo ensviikolla ja mun pitäs saada oikeastaan tän viikon aikana kaikki lähes valmiiksi jos haluan pitää kiinni tavoitteistani. En sano muuta kun, että varmasti taas torstaina itkee sitä miten paniikissa kaikki pitää viimeistellä :D

Mut sen enempää löpisemättä:

Perjantai
Speed of Sound Sonic - Onepunch-man

(Tämä ei ole muutos olkaa hiljaa ette nähneet mitään) KÖH joo siis, koska asiat tapahtuu valonnopeudella niin asiaan kuuluvasti perjantain cossiksi ilmaantuikin Sonic. Äärettömät kiva kaappicossi ja koska tämä ilmestyi oikeasti mangassa kyseisellä asulla niin eipäs olekkaan ihan tuulesta temmattu jes. Ihan oikea cossi ja ilman et mun tarvii tehä muuta kuin ostaa asioita. IHANAA.


Lauantai
Stella/Black☆Rock Shooter (Normal suit) - Black☆Rock Shooter THE GAME

Olen himoinnu BRSän cossaamista ties kuin kauan ja viimein sen päätin ihan oikeasti toteuttaa, koska fuck ulkonäköpaineet. Ja löysin tämän version, mikä oli lähimpänä sitä mitä haluan, vähän enemmän peittävyyttä, paljon kivaa yksityiskohtaa muttei liikaa tai liian isoa. Tykin jätän suosiolla tekemättä ja ihanasti sain Lanvin arvonnasta itelleni miekan, niin sekin vaiva säästyi huomattavasti.


Sunnuntai
Takasugi Shinsuke - Gintama

Lyhyt virsi kaunis, vedettiin viimevuoden Desuconissa Biffen kanssa kättäpäälle, että tehdään seuraavalle vuodelle Gintamasta paricossi, koska Gintama on paras ja muutenkin pitkään olen halunnut siitä cossata (ja siin oli mukana vähän ehdotteluakin eiku). Ja Takasugi siksi koska..noh..juuri siksi.

Että tämmöstä. Pyrin taas pistää jotain wippiä ennen Desua, mutta se jääköön nähtäväksi.

2 kommenttia:

 1. Maanatai on luvallinen saamattomuuspäivä, vietän samaa itsekin :'D Ja huutavat lapset on selkeesti tän maanantain teema, iteki ragesin kun vastapäisen pihan muksun kello 9 aamulla kilju ja huus trampoliinilla >.<

  Tosi kiva degisn tuolla Latioksella :> Pokemon gijinkat on <3 itellä on Vulpix suunnittelilla jonnekkin haamaan tulevaisuutee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, koska eihän nyt cossit voi ikinä liian myöhään valmistua :D Meijän naapurin penskat on käytännössä ihan meidän takapihalla, rivitaloasunnon ihannuuksia. Plus niiden meteli kuuluu seinienki läpi, oh what a bliss.

   Köh joo niin..pokemon gijinkat hell yeah <3

   Poista