keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Cosvision 2/2

Sunnuntai oli jotenkin hämmentävän hiljainen päivä. Ohjelmaa oli meille vähemmän, mutta silti kaikesta huolimatta ei tullut yhtään tylsää hetkeä ja pitkästä aikaa nautin myös sunnuntaista sen sijaan, että koomaisi vaan puoliksi elollisena.

Kuvat on taas (c) Biffe

Heti aluksi hilluin hetken itsekseni ja yritin pysyä kaukana myyntipöydiltä, koska jäätävä figuhimo. Minkä kanssa sitten tappelin koko päivän ja voitin sen kun en ostanut mitään hah. Paljon oli taas puhdasta hengailua ja ostosten tekemistä. Vartavasten olin varannut käteistä saadakseni ostettua taidekujalta kaikkea kivaa, ja korujahan sieltä lähti mukaan. Ostin myös Biffelle pari kissapehmoa vuosipäivälahjaksi ja äitille myös yhden äitienpäivälahjaksi.Muutoin päivä taas koostui ohjelmissa istumisesta ja lyhyestä photoshootista. Shoottaus oli taas vähän hankalaa kun silmät oli niin väsyneet, että se auringon paiste ja ylös kameraan katsominen tuntui rääkiltä. Mutta kyllä sitä taas jotain sai, onneksi.Erityisen mukavan päivästä teki Bernerin seura, kun sain purkaa syvimpiä feelsejäni ja höpistä oikein sydämmen kyllyydestä Crysta haha. Se avasikin sitten jonkun puheripuliröörin ja tuntuu, että pulputin sitten koko loppupäivän ihmeen paljon :D Lopussa meille jäi tosi paljon luppoaikaa, mikä sinänsä oli aika turhauttavaa kun olis ihan hyvin voinut varata liput aikasempaan junaan, mutta oltiin varattu n. 19 aikaan lähtevään niin istuttiin aikalailla tunnin asemalla. Eipä siinä mitään, vaikka kotimatka tuntuikin sitten aika ikuisuudelta.

Random pieru mikä must oli ihan hieno

Cosvision oli raikas tuulahdus taas jotain uutta ja nautin siitä erittäin paljon. Sääli, että se tulee seuraavan kerran vasta 2 vuoden päästä, mutta sitäkin suuremmalla innolla odotan, mitä sillä on sitten tarjottavana :D

2 kommenttia: