keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Cosvision wip

Hups? Viime teksti oli maaliskuussa, puoliksi ihan syystä mut puoliksi "niin mikä blogi?" meiningillä :D Nykyään postaan kaiken aikalailla heti someen niin jännästi se blogi meinaa unohtua (psst olen nykyään kans twitterissä)

Mutta nyt on sen verran aikaa ja ehkä jotain näytettävääkin niin tehdäämpäs tämä nyt sitten alta. Jännästi taas cossit jää hyyyvin viimetippaan ja surkuhupaisasti Mimin cosseihin jää sit se viikko aikaa. Nigoun sain ihmeen nopeasti melkein kokonaan ommeltua n. 3viikkoa sitten. Kyllä huomaa, et nyt kun tekee cosseja millä on paljon enemmän merkitystä itelleen, se tekeminen tuntuu paljon henkisesti helpommalta. Himmeitä fanittamiskohtauksia :DSabluunan teko oli ihan jäätävää touhua kun oli niin tarkkaa minkä kokoiset kirjaimista tulee. Tein ne varmaan 5 kertaa uudestaan kunnes olin tyytyväinen, ainakin siihen asti kun rupes painamaan tekstiä ite paitaan. Vähän turhan isot niist sit kuitenki tuli mutta jaa minkäs teet. Ja ehkä vähän liian alaskin.

Huomaa et on uus kännykkä ku kuvien laatu laskee eiku

Siinä on siis aikalailla tän hetkinen tilanne, häntä vaan pitää kiinnittää ja tehä korjaukset. Piilareitakin pitäs vielä ehtiä ennen conia kokeilemaan.


Aikasemmin kerroin osaamattomuudestani päättää minkä Genosin version teen niin sitten päädyin loppujenlopuks tähän. Voi miksi, eiku. Nosiis sehän lähti siitä et miettisin tekeväni ton alle ja tehä jonkun helposti revittävän paidan päälle (koska jos ois päätyny lavalle oisin repiny sen siel pois köh) mut sit se paita jäikin pois laskuista niin tolla mennään.


Tekeminen lähti taas "luurangon" kasaamisesta softiksesta. Piti vähän sooloilla selän kanssa, koska reffinä oli kirjaimellisesti vain yksi sivu mangassa ja siitäkin vain toisessa ruudussa näkyi selkää kauempaa yläkulmasta.

Hieno ero kuumennetun ja kuumentamattoman softiksen välillä


Seuraavaksi olikin Worblaaminen edessä. Juuri ja juuri se riitti Genosiin ja nyt itken kun oisin tarvinnu sitä vielä Albaankin. Worblassa on myös hyvää se, ettei sitä tarvi pistää molemminpuolin että se pysyis hyvin.


En taaskaan meinannut osata päättää maalaanko palat kromilla vai kullalla, niin Biffen heittävän neuvon mukaisesti suihkutin molempia. Kromimaali on kyllä rakkaus <3

Tänään olen viettänyt ahdistavan päivän paloja kiinnittäessä paitaan, mikä on koko komeuden pohjana. Se on tasan niin ahdistavaa kun pelkäsin sen olevan, enkä tiedä miltä lopputulos näyttää ennenkuin olen saanut ne kaikki kyhättyä. Pohjaksi tekaisin siis joustamattomasta kankaasta ihoa nuolevan paidan, minne tuli piilovetoketju taakse, eikä siinä ole sivusaumoja. En suosittele tätä kellekkään. Paitaa en itse saa päälle, joten tulen olemaan tämän kanssa kovin avuton. Housut myös tein itse ja ovatkin hienoimmat housut mitä olen tehnyt, kun kehtasin nähdä jopa vaivaa.

Peruukki hui

Stressi on jäätävä mutta enköhän ehdi kaiken tekemään. Suunnitelmiin tuli myös sen verran muutosta, että Genos tulee olemaan lauantaina ja Nigou sunnuntaina. Mitään tämän kummempaa ei ole näytettävänä, näätte sitten valmiina conissa/sen jälkeen...tai twitteristä köh.

En muuten ole odottanut pitkään aikaan mitään conia näin paljon kuin mitä nyt Cosvisionia. Siellä on niin paljon kivaa ohjelmaa, et pitäs kyetä repeämään moneen paikkaan yhtäaikaa. Jännittää ihan vietävästi hhuii.

6 kommenttia:

 1. Hienoa jälkeä! Kromimaali kuulostaa coolilta, haluttaa kokeilla. xD

  Minäki olen ihan tattina Cosvisionista ja en malta odottaa! En ole pitkään aikaan ollut näin innoissaan mistään conista ja kerranki on paljon kiinostavia luentoja (omg mitä tapahtui?) ja kaikkee jännää myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo kannattaa ehdottomasti kokeilla owo

   Mulla on varmaan ekaa kertaa se todella vaikea päätös edessä mennäkkö kisoihin vaiko ohjelmaan, mikä tuntuu jotenkin hämmentävältä.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Nigou <3

  Iteki ootan Cosvisionia ihmeen paljon, vaikka mulla ei iteasiassa ees oo hirveesti ohjelmaa mitä haluisin kisojen lisäks nähä, mikä on jännää koska mulla on yleensä coneissa se et pitäis pystyy olee 5 paikassa samaa aikaa l'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän >u<

   Haha :D Koko coni tuntuu jotenkin liian hyvältä ollakseen totta?? Toivottavasti onkin myös oikeasti niin hyvä mitä se antaa olettaa.

   Poista
 3. voi toi sun genos tulee oleen niin upee !!♥ harmittaa etten nää sitä livenä mutta toivottavasti saan ihailla sitä kuvista :)

  VastaaPoista