lauantai 24. toukokuuta 2014

Mimicon 1/2

Mimicon viikko oli ihan jäätävää rääkkiä, kun mun piti ehtiä tekemään 2 cossia melkein alusta asti vaan 4 päivässä. Keskiviikkona sitten päätin, että en mitenkään saa Albaa tehtyä, niin se jäi pois laskuista ja tein Morgianasta kisacossin ja sunnuntaille aloitin kokonaan uuden. Nekin ehdin juuri ja juuri tehdä, joten oli vaan hyvä ratkaisu jättää Alba pois odottamaan, kunnes jaksan tehdä sen loppuun.

Kaikki kuvat © Biffe

Mikkeliin lähettiin jo perjantaina suhteellisen aikaisin ja leikittiin turisteja se päivä, Ilma oli ihan hirveä ja kylmä, joten hotellilla lössämiseksi se pääasiassa meni. Tällä kertaa mentiin Sokos hotelliin, mikä on kyllä tähän mennessä paras missä ollaan oltu. Perjantai meni myös kirpparikrääsän hinnoittelemiseen, mitä en luonnollisesti aikasemmin ehtiny tekemään.Lauantai aamuna oli hämmentävän paljon aikaa laittautua, vaikka sen tuhlasinkin aika taitavasti, kun säädin taas kaikkea Morgianan laitossa. Tunsin oloni kyllä tavattoman kauniiksi tässä cossissa ja se ehdottomasti tulee päälle uudestaan vielä joskus. Kisojen suhteen oli olo vähän semmone ehh :D miksi. Morgiana kun on vähän simppeli, mutta tottakai tein kaikkeni sen suhteen, että se on laadukkaasti tehty.Conipaikalle päästyä ensimmäinen ajatus oli, että ompas porukkaa paaaljon enemmän kuin viimevuonna. Ensiksi vietiin tavarat kirpparille ja sitten ilmottauduttiin infoon mistä saatiin kisalappuset ja tuomariajat. Tämän jälkeen aika suoraan aiottiin shootata, mutta kun päästiin alkuun, huomasi Biffe ettei kamerassa ollut muistikorttia. Pistin sen brutaalisti hakemaan sen hotellilta ja jäin itte hillumaan coniin. Ei sillä puolta tuntia kauempaa kestänyt, mutta tuntui ihan hirveän pitkältä ajalta kun en saanu edes mennä myyntipöydille tappamaan aikaa ilman sitä.Shootatessa jos missä tunsi sen, kuinka mukavalta Mor tuntuu päällä. Vaikka avojaloin hilluminen väsytti jalkaparkojani aika taitavasti. Onneks ihan vieressä oli mukavan vilpoinen lampi(??) missä sai välillä uittaa jalkojaan. Shootin jälkeen oli aika mönkiä tuomarointiin. Odottaessa nousi taas pieni jännitys, mutta tuomarit oli niin äärimmäisen mukavia, että itse tilanteessa oli hyvinkin rento olo ja jutusteli kaikkea mukavaa. Tuomaroinnista jäi kyllä tosi hyvät fibat.Sitten oli taas luppoaikaa lavaosuutta odotellessa. Sekään ei sikäli mua jännittänyt, mutta se et piti taas puhua mikkiin pisti vähän vatsaa jännityksestä sekaisin, koska tuntui etten nyt yhtään jaksaisi avata suutani.Lavalle päästyä koin taas sen pirun pään tyhjenemisen, niin en tiedostanut yhtään miten fiksuja poseja tein ja vielä pahempaa en tiennyt minkälaisia ilmeitä tein. Mutta noh, selvisin hengissä. Sijoittumista ei tullut, mutta kisojen jälkeen mentiin kysymään tuomareilta palautetta, niin en saanut muuta kuin kehuja ;;_;; Kuulemma oli hyvin lähellä että oisin sijouttunut, vain hyvin pienestä jäi kiinni. Tämä lämmitti sydäntäni ihan hirveästi, koska sai tunnustusta kaikesta vaivasta mitä näki.
Loppupäivän olin ihan onneissani, ja todettiin Biffen kanssa et Mimissä ehdottomasti pitää myös jatkossa kisata. Ihan sen takia, että muuten ois kovin tylsää haha :DKisojen jälkeen aika lailla heti lähettiin pois, et ehittiin käymään vielä kaupassa. Oli niin tajuttoman autuas ja hyvä fiilis koko päivästä, eikä mun piilaritkaan vittuillu. Mitä ihmettä. Hotellilla oli taas luvassa Pokemon leffa ja lössämistä. Olen nyt muuten nukkunu paljon paremmin kun olen ottanu oman tyynyn mukaan haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti